Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krievijas aģentūra: tiek gatavota Šlesera tikšanās ar Putinu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Zivju bendem Dripem: Nododiet Šleseram padomu, lai viņš, tiekoties ar Punduri, pastāsta, ka Trešā Reiha sabrukums bija lielākā ģeopolitiskā katastrofa 20. gadsimtā.
D.Dauka
D
reiz jau Putler tikās ar Jaņisu Jurkansu tajā laikā jamajo lmeņi bija vēl atšķirīgāki reiz Putler nedēļas laikā divas reizes aiznesās uz Ukrainu pie Janukoviča kurš tajā laikā arī bija tikai prezidenta amata kandidāts un tā arī nekļuva par prezidentu smieklīgs tas Kremļa punduris Putler bet ļauns gan ...
Buba
B
Tad jau laika nav daudz, bet gan jau paspēs pakaļu ieziepēt ....
vdz
v
Lai tik brauc, lai mūsmāju latviešu duraki, kuri par viņu balsoja, redz, ar ko darīšana! Varbūt nākošreiz padomās, ja atkal sagribēsies taisīt protesta balsojumu!
Karamba
K
Tas taču tikai labi, ka politiķi tā sakot pozicionējas.. vēlētājam vieglāka izvēle. Tas, ka krieviem te ir intereses, tāpat kā amīšiem, katram tāpat skaidrs. Re,Ušakovs ar pavisam ātri parādīja ko īsti domā, un kas no tā ? valsts atrodas turpat kur bija.
Dita
D
Nu tad jau taciņa uz Maskavu būs iestaigāta!Ar ko arī mūs visus apsveicu!
Terorists
T
Tas Aināriņam par līdzjušanu un pašaizliedzīgo atdevi ,,Jaunā viļna''līdzjušanā.Gan jau vēl bļembuku,,Par tautu draudzību''piešķiņķos. Nu šitādu godu retais izpelnas no Puķika puses.Vai tik atkal runas neies par ostām, un kā Ventspils gadijumā netiks iztirgotas par sviestmaizi. Pakvekstēja Lembis pret lielo lāci un pants gatavs.Tā kā Aināriņ esi uzmanīgs,kad tik nesanāk arī tev proces par labu un pašaizliedzīgu darbu un tautu draudzības stiprināšanu.
kas iegūs?
k
Tādu lielāku vazelīna burku paņems līdzi?Mēs jau reiz iekritām grāvī dēļ viņu krīzes.Kā būs šoreiz? tikai tagad būs konkrēti vainīgie. Pirms vēlēšanām izgāzīsies vai krievija darīs visu lai šamējiem sekmētos?
pionieris
p
Ļoti labi, ja tiksies. Jurkāns reiz jau tikās, tagad ir pie vietas.
KLM
K
Jūtos pagodināts, ja kād raksta komentus ar manu niku, pietam, ne sliktus,tomēr - diez vai vajag, it sevišķi, ja tik labus neesmu spējīgs uzrakstīt.
inta
i
To ka Latvija sen iztirgota ,kur palika mezi? Te nekaa vairaak nau! Taas pusgruvushas maajas no aipagaajusha gadsimta. Kur juus redziet ko te var nolaupiit.Gaudaas agraak galu ved projaam krievi jaabaro visu likvideeja neko nevajag un kas tagad briiva Latvija no visa un no visiem vieniigie pensionaari veel dziivi driiz nebuus.
sipiks
s
nu ko .....PĀRDOTS LV projektiņš!!!!
oddlane
o
Šlesers ar šādu apmeklējumu labi parādīs, uz kādu elektorātu vinš cer nākamajās velēšanās.
Ērglis
Ē
Tas tavs bende :)
Ērglis
Ē
Katru reizi teikt "Es esmu viņa bitch" kaut kā nav pieklājīgi. Elektoriāts (vecie dažādu tautību penši) turklāt nesaprot, ko nozīmē vārds 'bitch', tikai to, ka parasti pa teļļuku rāda ļoti niknus cilvēkus, kas to saka. Vispār mums līdzās Cicerona utt. balvām vajadzētu "Gada pielīdējs", "Gada d....ā līdējs", utt. titulus. Pirmais būtu iesācējiem, otrs - jau profesionāļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas