Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krievijas ĀM velta kritiskus vārdus Elektronisko mediju likuma normām un arī Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zive
Z
Lai skatās TV pa satelītu un būs viss krieviski. Principā man nekas nav pret ja ir daži raidijumi krieviski, lai jaunatne klausās, mācās valodu. Cita lieta ka vietējie krievi, kas te dzīvo 20 un vairāk gadus nezin latviešu valodu, un uzskata ka tas ir OK. Ja tas tas ir princips, tad mēs ar liekam principu pretīm. Savādāk sanāk - krievi drīkst visu, vietējie aborogēni - neko. Vēsturiski redzams ka krieviem ir milzu tendence asimulēt citas tautas, nekad un ne par ko nediskutējot, to viņi var darīt savā KF, bet LV ir ES dalībvalsts un mums nav nekādu pienākumu pret Krieviju. Mēs tak nebļaujam par to ka visām tautām Krievijā jālieto kiriļica (forši ja mēs vietējiem krievim piespiestu lietot latīņu burtus - zin kas par traci būtu? :) ).
QA
Q
Tur jau tā sāls, rusijas valstība pati par sevi nekad nav eksistējusi kā kopība pirms Ivana Lielā un tūkstoš gadus tur točna nevar savākt... Čelovek...
Человек
Ч
"Novgoroda nav ruisijas pirmdzimtene." Учитесь читать русские буквы. Я и не писал, что Новгород - колыбель России. Я написал только: "Главное же, что Государству Российскому - свыше тысячи лет. В Великом Новгороде стоит памятник тысячелетию Государства Российского, отлитый и установленный еще в 19 веке". Посмотрите в словаре гугла, что это такое, если так не понимаете.
Человек
Ч
Я человек слова.
QA
Q
Cilvēk, kaut kādi sajauci slāvus ar "ruskije". Romu pasaule slavutiči dēvēja par "padauzām". Un, Novgoroda nav ruisijas pirmdzimtene.
Человек
Ч
Я либерал.
Человек
Ч
я нацист.
Человек
Ч
Нам, русским людям, должен принадлежать весь мир. Человеку должен принадлежать весь мир, сказал Чехов. Ubi bene, ibi patria. Не место красит человека, но человек - место.
Человек
Ч
Удивительно дремучее невежество некоторых латышей. Они прочитали про Россию полторы книги, и то, тех, которые написали такие же отсталые националисты, как и они, - и уже считают себя умными. На самом же деле, норманнская теория основания России: 1) только лишь одна из теорий; 2) ничего не свидетельствует против русских, так как, например, и в организации английского государства большую роль сыграли французы (норманны); 3) все государства друг у друга учатся, политес и этикет, это французское изобретение, которому все учились у французов, так же, впрочем, как и демократии, так как после древних греков и римлян Франция была первой, кто реанимировал ее понятия, введя права человека и гражданина. Главное же, что Государству Российскому - свыше тысячи лет. В Великом Новгороде стоит памятник тысячелетию Государства Российского, отлитый и установленный еще в 19 веке.
Matuška
M
Mat rodina ždot vas domoi, Staruška mat zdihajet oi. Nenado žit v straņe čužoi, Beri šineļ idi domoi.
Juhans
J
Netiks mūsu Valdis uzmaskavu pie Lāčutēva.
JOZUPS
J
s'is tas ir tiesa,bet Ruusin,am tur nav nekaada dariis'ana,Rosija saakaas no rusj Kijevskaja,nezinu tikai no kuras valodas tas naacis,bet rus noziimee airis un kad saaka paplas'inaaties rosija tad kug,u vilceeji pa sauszemi vilka paari airiem pat liidz volgai.
Sirmais
S
Nekādas kvotas ,LTV tikai latviešu valodā.Prezidentam novēlu turēties kā vīram un nelocīties Maskavas priekšā.Čelovek , pastāsti,kā Krievijā atīsta un nostiprina Tatāru valodu. Varbūt,ka mēs varam ko no Jums pamācīties
Lasiitaajs
L
Protams tas, ka Krieviju nodibinaaja zviedru vikings Ruusinjsh un ir pieraadiits veestures fakts Krievijaa nemaz nav cienjaa. Ja taa paluukojas uz Krieviju neviltojot veestures faktus - viss kas tur ir labs naak paarsvaraa no rietumeiropieshiem kas devaas to atpaliciibas midzeni uzlabot peec Peetera I aicinaajuma. Lauksaimnieciibu jau arii saveda kaartiibaa vaacieshi kurus Katriina uzaicinaaja. Kad civilizeetos cilveekus padzina vai nogalinaaja komunisti un to liidzskreejeeji tad pashi ziniet kaa tur taalaak gaaja.
vilis
v
Vilks spalvu met,ne tikumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas