Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krievijas tūrisma raidījumā rādīs sižetu ciklu par Latviju

No 1.novembra Krievijas tūrisma raidījumā _Pilsētas ceļojums (Городское путешествие) _tiek raidīts sižetu cikls par Latvijas pilsētu arhitektūru, nacionālajām tradīcijām un atpūtas iespējām, lai piesaistītu lielāku tūristu skaitu no Krievijas, informē Ārlietu ministrija un piebilst, ka tas ir viens no populārākajiem šāda veida raidījumiem.

No 9.līdz 16.oktobrim Latvijas vēstniecība Krievijā organizējusi televīzijas kanāla Mājas (Домашний) žurnālistu braucienu uz Latviju. Nedēļas laikā filmēšanas grupa apmeklēja Rīgu, Siguldu, Cēsis un Jūrmalu. Kopā televīzijā tiks raidīti trīs stundas gari raidījumi par šo pilsētu arhitektūru, galvenajiem tūrisma apskates objektiem, nacionālajām tradīcijām, piemēram, maizes cepšanu un alus darīšanu, kā arī nacionālo virtuvi.

Televīzijas kanāls Mājas ir orientēts uz ģimenes auditoriju, tam ir apmēram 62,9 miljoni skatītāju 473 pilsētās. Raidījumu Pilsētas ceļojums vada aktieris Pāvels Ļubimcevs. Raidījumu rāda svētdienās no rītiem ar atkārtojumu svētdienas vakarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas