Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Krievijas vēstniecība meklē sabiedrotos pie ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sven
S
Tiem kas veido šo koncis.lv derētu iečekot ko paši kliasuši savā lapā flickr.com saite norāda uz kaut kādu čiksu-fabi nevis Bjorku. Vajadzētu jau tomēr sekot līdzi savas vietnes saturam!!!
domāsim racionāli
d
Kas tad nu? Vai tad Zatlers (ar tankiem!) vairs krieviem neder ...?!
lus- Sergejs no Rēzeknes
l
Paldies par komentāru! Diemžēl, kamēr Latvijā varas sgruktūrās darbosies bijušie PSKP aparatčiki un čekisti, tikmēr nekas labāks nebūs. Kreivijas vēstniecība jau arī meklē bijušos komunistus, tos jau visvieglāk savervēt. Tāpēc jau ZZS un SC arī nekam nederīgo šlupstiķi iebīdīja par prezidentu. Nerunāsim par Igauniju, kur nekas tāds nav iespējams. Maķedonijā nesen pasludināja , ka komunisti nevar būt varas struktūrās. Nožēlojami. Vēsture sāk atkārtoties. Laikam dažiem aizmirsies kā Latvijā un Lietuvā Ļaunuma impērijas vēstniecība makšķerēja piekritējus. Vai tiešām viss atkārtosies. Vai nepieitiek jau ar to, kas ir. Atliek vienīgi novēlēt, lai tiem, kuriem nav vienaldzīgs Latvijas liktenis nepietrūktu spēka.
Buba
B
Bet trubas zemnieku ķeizars nekad nav slēpis, ka prioritāra ir pietiekoši ērta vieta pie siles, - bet kas un kādā krāsā strēb kompānijā, nav svarīgi
Sergejs no Rēzeknes
S
Krievijas vēstniecība meklē sabiedrotos pie ZZS." ---------- Meklē un arī atrod sev otru draugu aiz SC partijas. Tik augsta līmeņa diplomāts, kā Krievijas vēstnieka vietnieks vienkāršības vai arī garlaicības dzīts to nedara. To, par ko vini runāja ar Bringmani, mēs visai drīz jutīsim. Šinīs dienas , kad Putins tiekoties ar žurnālistiem un kritizējot Latviju un Igauniju, ir mainījis akcentus. Viņš vairs neuzsver par krievu valodas statusu Baltija, bet gan par pilsonību visiem, kas iebrauca pēc kara un ir dedzīgi Putins aizstāvji. Šeit nevajag būt politologam, kuru mums Latvija savairojušās, kā sēns pēc lietus, jo jautājums par krievu valodu, ka valsts valodu Putina izstrādātā doktrīna ir cietusi sakāvi Krievijas dzemdinātajā referendumā Latvijā. Bet panākt, lai piešķirtu visiem iebraucējiem no PSRS, pilsonību Latvijā, caur krievisko pilsoņu kopumu, varēs mainiīt politisko sistēmu Latvija, pagriežot to uz austrumiem, ar vēlāku pievienošanos Krievijai. Tas Putina prātā būtu superīgi. Viss ir atkarīgs no latvju bāleliņiem un tautu meitām. Ja rīcība būs tāda pati, kā uz referendumu par krievu valodai piešķiršanu valsts valodas statusu, tad Latvijas valsti , valodu un latviskās vērtības nosargāsim. Aizsardzības stratēģija jau jāveido šodien un tūlīt, nevis tā kā tas notika pirms referenduma par krievu valodu.
Ha
H
Heyā, hopsā....:) Dvēseli okupantiem atdos....?
Kalpaks
K
Brigmani tu nopostiji manu kapu.. nesaprotu kapec zemnieki par tevi balso.. bet domaju ka nakosajas velesanas tu pats busi kapa..politiskaja..
biedri Brigmani!
b
nakosajas velesanas latvijas zemnieki jus atceresies un padomas vai jus neesat KGB stukacs? kas jums bija tads steidzigs japarruna ar Krievijas vestniecibas darbinieku? atkal tiek perinata kada nelietiba pret Latviju? un jusu draugs no vestniecibas steidza nodot jums so prieka vesti?
ērce
ē
Diplomārs ir izraidāms par rīcību neatbilstošu savam statusam un Brigmanim ir jāsaņem rājiens Saeimā par deputāta necienīgu uzvešanos.
lasītāja
l
Ar šo tikšanos ar K. Ulmaņa bendēm, Zemnieku partija ir neatgriezenisk ipazaudējusi savu morālo stāju. Atkal viena līdzskrējēju partija divjūgā ar Saskaņas centru Krievijas grožos.
Par Latvijas informācijas telpas dr
P
Tiko es ierakstīju šo komentāru, tā TVNETS atkal pazuda no redzesloka . Es tiešām nezinu, ar ko viņi sasējušies ! Skumji, ka Latvijā tik daudz vientiešu. Es ļoti labi apzinos, ka mani var atrast pēc komentāra. Tas ir slikti, ka Latvijas vai skandināvu baleliņi neapzinās, ka viņus muļķo ! Varat domāt jebko, jo jebko var pārbaudīt, ja grib. Komentārs: -- Es šo rakstīju arī TVNETam, bet viņi neklausījās ! ... bet viņi neklausījās. Tagad, TVNET lapa ik pa brīdim "pazūd". Tā tas nebija agrāk ! - Vai TVNET maz ir skaidrs, ar ko viņi sasienas ? - TVNET iegādājas portālu N o v o N e w s . l v Zita Lunde, TVNET 14:50, 10. novembrī, 2011 novo news lv [Atvainojiet, bet automātiskie cenzūras filtri neļauj ielikt šo TVNET saiti pilnībā !] Skandināvu mediju koncerna "Schibsted" sastāvā esošais interneta portāls TVNET paziņo, ka iegādājas trešo lielāko krievu valodā iznākošo ziņu portālu N-o-v-o-N-e--w-s- .lv. -- Kā var iegadāties mākslīgi savu cenu uzsitušu portalu ???? - Vai Jums ir prāts ? - Kā var iegadāties portālu, kura apmeklējuma skaitu uztaisa ar HAKERU paņēmieniem caur ārzemju - bet Latviešiem pazīstamām TORRENT vietnēm ??? - Būtu labak noalgojuši ekspertus, pirms pērkat kaut kādus HAKERUS !
Indulis
I
Tas ka TVNET bloķē komentārus no ārzemēm ir stulbs provinciālisms. Ko viņi ar to grib panākt? Letiņus turēt mucā un pa spundi barot? Interneta laikmetā tas vairs neder.
  • 1
  • 0
kāds
k
Nu kā-Abramovičs uz Angliju, Lembergs ar Brigmani uz Krieviju.Kaut kur taču ir jāizmūk.
Lelle
L
Suns zina kur kauls norakts...kamēr vecie komunisti un čekisti grozīsies pa varas gaiteņiem, nekas te nemainīsies.
WWW
W
Jādomā, ka visiem ir skaidrs, ar ko patiesībā nodarbojas Krievijas vēstniecības sekretāri... Pēc tādam sarunām ir jāpārbauda, vai zem galda nav piestiprināta noklausīšanās iekārta.
Kalpakam, hmm, precizāk
K
hmm, precizāk Par Latgales pārkrievošanu vel 2010. g bija dati. Dūklavs no ZZS pat piezīmēja, ka Latgalē visstraujāk pārdod zemi "ārzemniekiem". Kas ir tie "ārzemnieki", - jūs tagad redzat. Un Bēziņš no ZZS, bijušais PSRS komunistiskās partijas biedrs, tagad piedāvā jaunu Satversmi. - kad Saeimā ir tik daudz [nelojālu spēku] ! Latviešiem tas vispār nāca kā izbrīns no nekurienes. Bet nekuriene ir tepat jau blakus ! Krievi, nez kapēc to ideju cildināja. Pietika tikai vienas "mazas" viltības, lai nodrosinātu uz gadiem lielas naudas varai, Latviešus Īrijā un visūr, kur nav Latvija, Krievus Latgalē, un valdošo dusmas, ka nav nodrošināta VIRTUĀLU pilsoņu "esamība". - Tas ir: ja Latvijā pat vispār neatrastos neviens pilsonis - tie varētu uzrādīties "balsošanā", kā esoši ! Par tik "mazām lietām", kā balsošanas par jaunām Saeimām, ārzemēs patvērušies "virtuālie" Latvijas pilsoņi varēs arī nebalsot, ja tas tos vairs neinteresēs pēc pāris paaudzēm ārzemēs..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas