Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Krievijas vēstniecībā strādājot cilvēks, kurš spiegojis Gruzijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bezdievis
B
Starpcitu, neesi ievērojis, ka visi skaļie paziņojumi no Krievijas, kas liek satrūkties Latvijai un ES nekad nav oficiāli? Viņi tādējādi izvairās no diplomātiskiem skandāliem. Tāpēc nav brīnums ka citi tikai no tā mācās un netracina Krieviju ar oficiāliem paziņojumiem, bet to dara itkā neoficiāli. Mūsu diplomātiem būtu ko pamācīties.
Bezvārdis
B
Tās tik tiešām ir baumas. Viens žurnālists no Tbilisi paziņo par savām aizdomām it kā atsaucas uz Gruzijas iekšlietu ministriju. Neviena apstirpinājuma tam nav. Žurnālisti nav pacentušies saņemt oficiālu vai pat neoficiālu atzinumu nedz no Gruzijas valdības nedz no iekšlietu struktūrām, nedz no Latvijas drošības dienestiem. Tīrākās spekulācijas, kuru paticamība ir nožēlojami zema. Diemžēl šāda 'izmeklējošo' žurnālistu paviršība Latvijā nav nekāds retums. Šajā gadījumā "Nekā personīga" ir palikuši dzeltenās preses līmenī. Žēl. Varbūt tai lietai arī bija kaut kāds pamats, bet tāpēc, ka tā tikai izmesta ēterā galīgi nesagatavota, tā vien atstāj iespēju kritiķiem teikt, ka žurnālisti ir uzpirkti, ka viss sižets ir politiski motivēts utt. Ļoti ļoti vāja līmeņa sižets.
Optimists
O
Kārtējais murgs Latvijas ārlietās-nu un ka šis godīgās un draudzīgās sejas īpašnieks ir kaut ko darījis Gruzijā?Pierādījumi?SAB jākārto un jāpiesedz vietējie bandīti,kas nodarbojas ar ienesīgu biznesu-degvielas kontrabandu un jāšauj nost daudz maz godīgie muitnieki,nevis jākontrolē draudzīgās valsts diplomāti.Principā Krievija galīgi neņem pierē mūsu pērkamos politiķus un varas struktūras,Krievija vienīgi respektē zemessargus,jo tā ir īstena tautas aizasargs,nevis visadiSABi,armijas-parodijas utt.Šaubos vai NATO uztic mūsu valstelei kaut ko svarīgu,jo nav nekādas jēgas,jo ,ja NATO nav informēta,ka visa armijele ir totāli pērkama,kaut vai spriežot pēc bruņojuma-"NATO standarta lūžņi" par lielu naudu,tad ir vispār bez komentāriem.
IncParaac
I
Siers smird ari par bambangu nosaucies!
nu nu
n
kāds pie velna sakars rakstam par Krievijas spiegu ar Gruzijas darbību Abhāzijā?
Jānis
J
Interesanti, ka rakstītāji ne aar vardu nav pieminējuši Grūzijas varas iestāžu darbību izdzenot grieķu kopienu no Abhāzijas, faktiski liedzot skolas dzimtajā valodā un pārdalot šīs kopienas locekļiem piederošo mantu. Par to šī raksta autori pat necenšas runāt, bget būtu interesanti. Par tautiešu konferenci, varu pateikt, ka labi organizēts pasākums - kurā piedalījās Saeimas deputāti. Pasākums, kurš pēc būtības izslēdza jebkura veida ekstrēmismu un tas acīmredzot neapmierina šos raksta viedokļa paudējus.
nīgrais kroplītis
n
... arī cilvēks, kas spiego Marsa labā :D
west
w
Ja tam čūsku midzenim tā pa īstam ķertos klāt,tad gandrīz visus varētu sūtīt majās,tikai nekādas īpašas jēgas nav - atsūtīs jaunus vietā.
spiidzinaatais
s
ja jau mums te viens naak no Zoo un partijas ir prokrieviski orienteetas, tad sanaak, ka kaads var kaadam info nodot???
ululiņš
u
Diplomāti dalās 2 daļās: pieķertie un vēl nepieķertie.
Elita
E
Kads prtikgs purns, tiesam redzams, ka sis monstrs ir ceksits. Tikai ir loti aizdomigi, un neiz[rotami, ka Latvijas Arlietu ministrija strada loti, loti, loti slikti, neprofesionali.
Komunists
K
Un? Pat ja veicis izlūkošanu agreīvajā Gruzijā, tas taču ir labi! Šādas valstīs ir jāveic izlūkošanu, lai uzzinātu par to plāniem. Arī par tiem, kurus finansē ASV!
pamela
p
Malači,piekrītu jūsu racionāliem priekšlikumiem.Vešņjakovs ne tikai tēlo,bet arī ir syulbs,domajot,ka letiņi noticēs krieva humānai misijai.Lai gan piekrītu,ka te nevajag spiegot,jo vismaz 2/3 parlamenta paši pienesīs ziņas.SC,PCTVL tur arī nakšņo .Lai G.Bērziņš patup kokā pie Krievijas vēstniecības,redzēs brīnumus.Ja valdības vīri/Godmanis,Kalvis,Veldre u.c./ uzskata zagli Vašķi par valsti,tad PAR KO VISPĀR VAR BŪT RUNA?Man tomēr ir drausmīgs pārsteigums,ka par NEBŪŠANĀM valstī mēs uzzinam no žurnālistiem.AR KO NODARBOJAS SABs?Kaut vai tā drausmīgā nevarība,nespēja pierādīt sadarbības faktu,kaut vai Bičkoviča lietā u.c.ES NEJŪTOS DROŠA SAVĀ VALSTĪ !!Vaškevičs IR JĀIZMĒŽ no VID!!TAS ir tiešs apdraudējums VALSTIJ!!Ja būtu kāds valstij uzticams jurists,kurš vāktu materiālu par politmafi9jas pretvalstiskām,prettiesiskām izdarībām.NU pienāks taču laiks ,kad viņiem būs !! jāatbild,kā RUBIKAM par padarīto !!
lno
l
tas, ka viņš no turienes ir ticis izraidīts, man ir atklājums, ko jūs man tagad sakāt. ___________________________ Vešņakovs tomēr nenoliedz tādu iespēju:)
Aizdomas > Ērglis
A
Jā, un viņus izraidīja no Gruzijas par spamošanu. ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas