Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Krievijas žurnālists leģionāru gājiena dēļ aicina krievus nebraukt uz “Jūrmalu-Šmūrmalu”

Krievijā populārs televīzijas raidījumu vadītājs Vladimirs Solovjovs latviešu leģionāru atceres pasākumu dēļ izteicis aicinājumu krieviem boikotēt Latvijas produktus un nebraukt atpūsties uz Latvijas kūrortiem.

“Kādēļ mums, kamēr šie fašistu nešķīsteņi svin, uz to ar prieku jānoskatās? Kāpēc mūsu valsts tikai tādēļ, ka mums ir pārāk lielas investīcijas, mūsu biezie un mūsu pašu uzblīdušie neģēļi, neskatoties uz lēmumu [atļaut leģionāru atceres pasākumus], uzskata par iespējamu taisīt biznesu šajā valstī? Tad uzspļaut man uz viņu biznesu! Domāju, ka mums boikotēt Latvijā ražotas preces, nebruakt uz Latviju. Vispār neatpūsties viņu kūrortos. Jūrmala-Šmūrmala! Visi šitie muzikālie…Uz redzēšanos!”, raidījumā Krievijas radiostacijā izteicās žurnālists.

Viņš arī pārmeta pasivitāti Krievijas varas iestādēm un sabiedriskajām organizācijām: “Pie tam, ievērojiet, visi mūsu tiesību aizstāvji uzreiz tā kā mēli vienā vietā būtu sev iebāzuši. Jā, es uzskatu, ka jāievieš sankcijas pret tādu valsti, lai būtu uzreiz skaidrs. Tā ir pļauka sejā, pirmkārt, mūsu tēviem, vectēviem un vecvectēviem. Tikmēr mēs atļaujam šiem neģēļiem pārrakstīt vēsturi, izliekoties, ka viss kārtībā”.

Visu raidījumu ir iespējams noklausīties šeit.

Top komentāri

Joske
J
Pirmas kas ir jazina,ka sis Salavjovs ir zids un ar to viss ir pateikts. Tiesi zidi ir atbildigi par to,ka Latvijas valsts tika okupeta ko veica Padomju Krievijas komunistiskais rezims, kuru Krievijas radija zidi. jo tiesi zidi bija tie, kuri Krievija radija komunistisko rezimu, ka rezultata cieta Baltias valsti un latviesu, igaunu, lietuviesu tauta lielaka mera ka zidi II pasaules kara. Jacer, ka sis Krievijas zids Salavjovs tiks ieklauts nevelamo personu saraksta. Solavjovs un citi zidi ir nobijusies par to, ka viniem neizdodas no Latvijas, Belgijas, Polijas..... ar meliem, santazu, teroru izspest milijardiem eiro, ka vini to izdarija ar Vacijas tautu. Zidi apdraud Latvijas demokratiju, vestures patiesibas noskadrosanu, un ne tikai, jo sie naida un melu p[arnemtie zidi ir drauds Krievijas valats attistibai .
leģionāra dēls
l
esmu bezgala lepns , ka mans teevs ciiniija 19 . diviizijaa pret saarkano meeri , maates braaļi abi un maates maasas viirs bija 15. diviizijas kareivji , viens braalis nepaarnaaca no kara , mans teevs un paareejie izdziivija , tagad visi aizsaulee , esmu lepns , ka bija taadi viiri kuri metaas ciiņaa aizstaaveet savu valsti ..., lai slava tiem!!! 16. marts man sveeta diena!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas