Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Krīgers: arī citās zemēs partijas melo un krāpjas, pie mums - gandrīz 100%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bize he
b
ka nav kauna riet tos kuri vel par kautko cinas bet latvija no laika gala pienemts kurs augstaka amata tas parejos nenem galva tapec to krigeru neviens nedzird pec principa tapat ka ar visu tautu latvija suni rej bet karavana iet domaju ka pec velesanam si karavana apstasies ja neuztaisis falsus rezultatus cilveki galu gala nav mulki kriger tev ir pareizs gajiens
vilis
v
Labākais arodbiedrību līderis atjaunotās Latvijas laikā!
hā hā hā
h
Krigers , kurš cīnījās par zviedru strādnieku algu samazināšanu vēl iedrošinās saņemt algu. Cūka. Tā ir, komunisti arodbiedrības priekšā lika vai nu zagļus vai idiotus, nekas jau nav mainījies. Komunisma beigu fāze, Cūku diktatūra no Dzīvnieku fermas. KĀ ORVELS PAREDZĒJA KĀDAS BŪS BEIGAS KOMUNISMA CELTNIECĪBAI. ĢĒNIJS. JŪS DOMĀJAT, ŠIE KOMUNISTU CŪKAS AIZSTĀV LATVIJU, GODĪGOS STRĀDNIEKUS???TIKAI SAVUS KUŅĢUS, NEKO CITU. STULBI KĀ ZĀBAKI, BET STAIGA UZ DIVĀM KĀJĀM.
biedrība
b
Pie mums vienmēr vairāk un labāk kā citiem
Domīgais
D
Ja cilvēki paši aktīvi stāsies arodbiedrībās un darbosies (nevis darbinieki būs bailīgi, kā trusīši), tad vadība var arī ko spēcīgāku noorganizēt. Nepiekrītu, ka sociāldemokrāti būtu Rīgā slikti strādājuši. Vienkārši uzpirkti žurnālisti nepārtraukti viņus aprēja. Nu, piemēram, par tiem pašiem sastrēgumiem Rīgā un ielu remontiem. Tagad ir vismaz 3x sliktāk, bet no žurnālistiem nedzirdu nevienu sliktu komentāru, bet sociķu laikā, katru 2. dienu bija komentāri, cik Rīgā slikti: ne to remontējam, nelikvidējam sastrēgumus, pārpūstot ielas u.t.t.
optimiste
o
cienījamais Krīgera kungs meloja kādu laiku, bet tagad taču nemelo
diemžēl
d
Krīgeram kā parasti taisnība, bet Latvija diemžēl ir tāda dīvainīšu zeme, kurā visi gatavi apjūsmot citu valstu arodbiedrību aktivitātes, bet paši nav ar mieru pat pirkstu pakustināt, kur nu vēl protestēt! Izmirstoša nācija. Kad ienāks turki un afrikāņi, tad bilde būs pavisam cita.
duriks
d
Krīger, kur ir LBAS sadarbība ar kādu gudru, spēcīgu ekonomistu, kas var pagriezt valsts politiku citādi? Bankas jau sen visus ekspertus nopirkušas, bet arodbiedrības?
Andris
A
nevajag pat pievienot nevienu burtu Krīgers arī melo 100%
Lelle
L
Kāds tolks no tāda resnā krīgera.
Gita
G
Citās valstīs arī arodbiedrības rūpējas par saviem biedriem, nevis ir tikai kā peļņas avots un amata nosaukums dažiem it kā arodbiedrību līderiem.
JV
J
krīgers nemaz losis ir! Tik notrallina arodbiedrības biedru naudu ...
arodbiedrība
a
Krīger, kas tāds esi ?
arodbiedrība
a
Krīger, kas Tu tāds esi ?
!
!
Melo gan. Krāpjas arī. Bet, kad pieķer, tad paši atkāpjas, tiek atcelti impīčmentā vai neiztur sabiedrības vai masu mediju spiedienu. Sāksim ar to, ka Latvijā nav arobdiedrību, kas spētu parūpēties kaut par saviem darbiniekiem, kur nu vēl pastreikot līdzīgi attīstītajās valstīs visu laiku un uzkrītoši rādītajam piemēram. Iemesli var būt divi: vai nu viss ir forši, vai arī arodbiedrību vadītāji ir lielākie streiklauži un pa labam sarunātāji "paciesties". Citu iespēju nav!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas