Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kriminālprocesa par melno kasi Jēkabpilī nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha..
h
Melnās kases ir Latvijas koruptīvi/politiskās ekonomikas pamats....sākt kriminālprocesu nozīmē, izjaukt naudas aprites shēmu.....
JL
J
Tas tikai pierāda, ka mūsu valstī vēl tomēr ir godprātīgi uzņēmēji, kas netura melnās kases un godīgi maksā visus nodokļus. Un- nevajag te meklēt sazvērestības teorijas !
Viena
V
Protams, ka nav nekāds kriminālprocess sākts un netiks arī! Kā tad visi bijušie un esošie policijas lielākie un ne tik lielie šefi un priekšnieciņi tik labi dzīvo, ko? Visi pēc amatu atstāšanas tādi firmači, ar tik labklājīgu dzīvesveidu, lai neteiktu vairāk! Ne jau par šādu lietu izmeklēšanu kriminālprocesa ietvaros nes iespējas lepnai dzīvei, bet gluži otrādi.Protama lieta, ka tāda rīcība ar "saimniekaugšām" ir saskaņota, un tad zaņuks mums pastāsta oficiālo informāciju.
*****
*
"Kriminālprocess nav sākts ne jau esošā kriminālprocesa ietvaros par laupīšanas un slepkavības faktu, ne arī kā atsevišķs kriminālprocess, Dienai pastāstīja Valsts policijas pārstāve Zane Maskaļonoka" --------------------------------------------- ------ Kalambūriņš Valsts Policijas stilā ...
Tante
T
Kā gan cilvēkiem patīk dažas ne dažādas sazvērestības teorijas!Protams,ka nekādas ,,melnās kases,,spēļu zālē nebija,un 104 tūkst.ls.ieņēmumi no vairākām spēļu zālēm pusmēneša laikā nu nebūt nav liela summa.
Buba
B
Kāda melnā kase? Ja būtu 500 tūkst, skaitītu pāris nedēļas, bet nieka 104 tūkst. 3 dienās saskaitīja.
Bille
B
No kurienes lai tāda nauda tur mētātos?! -------------------- Nu, piemēram, ja inkasāciju veic reizi 3 gados. Vai ja pie šīs spēļu zāles tāv nepārtraukta rinda ar spēlētgribētājiem. Nav joka lieta, pie tāda apgrozījuma jau nu 1x nedēļā būtu uz banku skaidrā nauda jāaiznes. Tas nozīmētu, ja spēlē 7 dienas nedēļā, 24 stundas dienā, tad ik minūti būtu 10 Ls jāienes. Tas pie "mazās" summas 104000, nerunājot par sākotnējām baumām par vairākiem simtiem tūkstošu. Labi, ka rindā stāvētāji, uzbrukumā necieta.
jojo
j
Tāpat kā Andrejevu arī Salceviču žurnālisti varētu patrobelēt par azartspēlēm. Pēc tā, cik bieži un kur viņš iegriežas, varētu arī rast skaidrojumu, kāpēc Jēkabpilī azartspēļu zāles uz katra strūra. Tiesa bez baigo apmeklētāju skaita, toties kā izrādās ar iespaidīgāk kasēm.
He he...
H
Ko te capaties! Kad bija JL rēzeknes burtnīciņas JL čādurskis pazvanīja kalvim (TP) un burtnīciņas izgaisa.... he he.... bet tagad visi groži jenotībai, tāpēc viss tiek nokārtots pašu mājās... hi hi...
Vienotības triumfs
V
Mēs , Vienotības triumfs, pārvaldam visus orgānus un te jums nav ļauts lēkāt! Lūk tā ir demokrātija! Gods kalpot Biezajiem!
erty
e
nu ko paspēja melno kasi sadalīt un visi gali ūdenīi :) visiem pa bišķītim un nekādas kases un nekādi kriminālprocesi. :)
Kas notika Jēkabpilī?
K
To mēs ilgi nezināsim. Izskatās, ka tā inkasācija bija, tikai ne visai legāla. Naudai vajadzēja nonākt uzraugošas iestādes vai kādas citas augsta ranga amatpersonas rīcībā. Bet, ka jau te teikts, notika kaut kāda kļūda, kāds kaut ko nesaprata un tad sākās apšaude. Iespējams, ka Jēkabpils policisti, kuri tika savainoti un viens nogalināts, arī bija iesaistīti šajā inkasācijas pasākuma. Iespējams, ka nespēja sadalīt ietekmes sfēras. Bet skaidrs ir viens, ka Alfas un Tukuma policisti nebrauca laupīt. Tas, ka nav sākts kriminālprocess par naudas atmazgāšanu liecina par augsta mēroga korupciju un atliek cerēt, ka gan KNAB iesaistīsies tajā, gan SAB, jo šeit skaidri ož pēc valsts interešu nodevību. Ir apdraudēta ne tikai Latvijas intereses, bet arī NATO intereses un Eiropas Savienības intereses.
Trahtenbergs
T
šis nav pirmais gadiijums kaurš izskanejis publiki , vairaakus gadus atpakaļ kad drošiibnieks Margeeviča kungs iekita briidii saņemot kukuli ( tika fikseets videolentee) par kontrabandas gaļas kravaam , šis nekaveejoties zvaniija savam patronam Leiškalnam , kurš taii briidii atradaas saeimaa plenaarseedee , ka iekritis , pieķerts nozieguma vietaa , Leiškalns šokaa pieleca kaajaas saukdams, " kungs Margeevičs iekritis..." to paraadiija televiizijaa , un kaa beidzaas ??? vienkaarsi , atņemytaa kontrabandistu buhalteerija pa nakti pazuda , maajokli Mežaparkaa kuraa taa atradaas apsargaaja zemessargi , bet no riita kantoris , bet versija par Margeeviču kaa burlakromaanaa , esot bijis iefiltreets bandaa, jaasmejas , nez kaadaa bandaa bija iefiltreets deputaats Oskars Griigs , kad pieķeera zogot degvielu tonnaam no nelegaala urbuma naftas vadaa , cietumaa neviens neseed , Jeekabpilii ar , lietu vajadzeeja nodot finanšu policijai , nevis atļaut inventarizeet kasi pašiem feeniksa darboņiem , tur jau debiiliķim skaidrs , ka peec 10 minuuteem inventarizeetaaji pateiks , vis okee mums tik 100 tuukstoši bija un viss kulee...beernudaarzs , tagad jau nu vajadzeeja staaveet klusu nevis tracinaat sabiedriibu
fakts
f
Jāprasa salcevičam , viņš visu zin!
niks
n
Bet ja melnā baņķiere ir pati Mūrniece?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas