Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Krimināltiesību jautājumos tieslietu ministru Štokenbergu konsultēs Maizītis

Jaunā tieslietu ministra Aigara Štokenberga ("Vienotība") birojs sācis darbu četru cilvēku sastāvā un ministra padomnieks krimināltiesību un kriminālprocesa jautājumos, kā arī sadarbībā ar Ģenerālprokuratūru būs bijušais ģenerālprokurors Jānis Maizītis.

Par TM parlamentāro sekretāri un biroja vadītāju iecelta Karīna Korna, ministra padomniece civiltiesību un civilprocesa, kā arī Eiropas tiesību kodifikācijas jautājumos būs Baiba Broka, bet padomnieks ieslodzījuma vietu un probācijas attīstības jautājumos - Glens Grants.

Štokenbergs norāda, ka savā birojā aicinājis nozares profesionāļus, kuri ar iegūtajām zināšanām un pieredzi dos ieguldījumu tieslietu nozares attīstībā un tiesiskas valsts veidošanā.

"Šie cilvēki tieslietu nozarē strādājuši jau vairākus gadus, tādēļ viņu viedoklis man būs labs atbalsts lēmumu pieņemšanas procesā. Savā komandā esmu iekļāvis arī cilvēku ar plašu starptautisko pieredzi, kas uz tieslietu sistēmā notiekošajiem procesiem varēs paraudzīties no plašāka skatu punkta," sava biroja sastāvu komentēja tieslietu ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas