Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kristīne redz!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Kad acu ārste A.Danilāne vēl ārstēja pieaugušos, viņa pat nesaprata pieaugušo, kas nekavējoties pēc tīklenes plīsuma griezās pie viņas, aizsūtīt uz acu traumu punktu... viņa tikai skatījās mikroskopā un jūsmoja - vai cik interesanti, vai cik interesanti!
Jule
J
Latvijā par tādu operāciju prasa 2500 Ls!!! Nedomāju, ka 1200 Eur ir tik milzīga summa salīdzonājumā ar 2500 Ls! Māte ir malacis!!!
Ha
H
Tik tiešām interesanti, kāpēc Dienai patīk rakstīt par brīnumdakteriem (par kuru darba rezultātu varēs droši runāt tikai pēc gadiem), bet nestāsta par tiem gadījumiem, kad tādi brīnumdakteri sasola brīnumus, bet nekas nenotiek. Tajā pat laikā esam vienmēr gatavi uzkakāt cilvēkiem, kas strādā tepat Latvijā (vienalga, kādā profesijā). Turklāt pārsteidz tas, ka cilvēki par savu veselību (ne tikai ārstēšanos, bet veselīgu dzīvesveidu u.tml.) joprojām ir tik neinformēti un uzskata, ka kādam citam to ir jādara.
?
?
Jautajuma tiem, kas asi diskute par Krievijas arsta ieteiksanu/neieteiksanu: ka tad lai citi arsti zina par vina metodi un iespejam, ja vins par sevi plasakai mediku sabiedribai neko nestasta, nekur nepublicejas un neviena foruma neuzstajas? Profesionalu ieteikumu profesionals arsta nevar balstit uz avize publicetu rakstu... Un vel - cik daudz naudas valsts/slimnicas atvel arstiem talakizglitibai?
Edmunds
E
No vienas puses skumjš un aizkustinošs stāsts, no otras puses prieks par mātes neatlaidību un cilvēku izpalīdzību. Šī raksta sakarā gribas jautāt - vai tiešām valdība nespēj saredzēt, cik liela loma cilvēku dzīvēs ir kvalificētam medicīnas personālam, tā saucamajam smadzeņu potenciālam? Drīz mums tāpat būs pie saviem ārstiem uz ārzemēm jābrauc, tikai tapēc, ka mūsu mantrauši valdībā gadu gadiem nav spējuši atlicināt mediķiem, skolotājiem, policistiem un citiem budžeta iestāžu reāliem darba darītājiem.
dano
d
tas ir loti jauki lai veicas mazajai meitenei!!
si
s
Vispirms vislabākie novēlējumi mazajai meitenei un viņas vecākiem! Par mūsu ārstu darba stilu no pieredzes jāsaka, ka diezgan bieži tiek noklusēta informācija par iespējām veikt izmeklējumus un ārstēties citur. Kad pacients sev atbilstošu ārstu pats atradis, turklāt ne "brīnumdakteri", bet atzītu profesionāli tepat Latvijā, un izārstējies, iepriekšējais dakteris nezin kāpēc jūtas apvainojies. Esmu arī ievērojusi Latvijas mediķu zināmu nepatiku pret Krievijas acu ārstiem. Iespējams, tam ir pamats, bet tas nav iemesls nesniegt informāciju un neapspriest ar pacientu dažādas iespējas. Bez riska nav neviena ārstēšanas metode ne Latvijā, ne citur. Protams, lēmums katram jāpieņem pašam, bet ir gadījumi, kad ārsti diezgan agresīvi mēģina ietekmēt lēmuma pieņemšanu. Tas nu gan ir pilnīgi lieki.
antra
a
Priecājos, ka operācija bija veiksmīga, un ka bija jēga ziedot. Absolūti nepiekrītu LV ārstu aprējējiem - mana personiskā pieredze ir visnotaļ pozitīva.
ix
i
nevis krievijas ārsts paveica brīnumus bet gan Kristīnītes mamma!! lielisks piemērs tam ka ar ticību un neatlaidibu var paveikt lielas lietas! Ticēsim labajam savā dzīvē un strādāsim melnu muti un mums VISS izdosies!
Vija
V
dr. Danilānes komentārs par it kā lielo samaksu par operāciju, mazliet mulsina: pie mums taču apgrozās ne tāda naudiņa vien! Bet mammas priekšā - cepuri nost! Malači vecāki! Izturību un laimi!
Madara
M
"Nu, neesam mēs Latvijā paši sliktākie cilvēki! Mēs paši daudz laba varam, tikai to prese nez kādēļ reti apraksta. Varbūt kādam izdevīgi, lai cilvēki Latvijā jūtas nekam nederīgi." ................................... nu, ja tavs bērns būtu akls un kāds tev šitā pateiktu, ka dakters-slakters, kas aicina samierināties ar aklumu nav sliktākais cilvēks, kurš patiesībā saknē nocērt bērna acu gaismu - tad tu kauktu aiz nelaimes nevis teiktu šitādas sacukurotas glupības. Riebjas tavs ļaunais koments.
Andris
A
Es priecājos par jums, ka ir izdevies redzēt! Lai jums laime un spēks!
x
x
pietiks uzbrukt Latvijas aarstiem. mums pashiem ir savi gjeeniji - piemeeram, tie, kuri no cilmes shuunaam paaris Sestdienas numurus atpakalj kaut ko konstrueeja :D
mja
m
Es to uztvēru pavisama otrādāk, reizēm skarbi secinājumi cilvēku sapurina un liek darboties. Šī ģimene ir braukusi darbā uz ārzemēm un cīnījusies par savu iztikšanu, nevis nodzērušies, kā te jau komentēja. Viņi nav tie, kas viena skumja vārda dēļ necīnīsies un pacels rociņas un grims savu skumju jūrā. Latvijas ārstiem ir tendence sakāpināt krāsas, laikam lai vēlāk nepārmestu, ja cerības nepiepildās. Veiksmi un izturību arī turpmāk! Un ir Latvijā ārsti dažādi, bieži biezākie ir ciniskāki un nejauki kaut it kā labi speciālisti. Toties cik daudz ir lielisku māsiņu - cilvēcisku un ļoti mīļu.
x5
x
es ticu ka latvijā ir lieliski ārsti, kur tiešām glābj dzīvības un dara brīnumus, bet nevienmēr tie ir tie kuri ir izslavēti kā "labie" dakteri!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas