Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kristovskis aicina uz nacionālo spēku konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nomalietis
n
Cik tomer daudz tumšu ļautiņu ir latviešu vidū. Kāds var iedzīvoties uz valsts, tātad visu mūsu rēkina, organizēt jūrmalgeitas, darīties, kā lidostā, kad mūsu lidosta apmaksā kādas kompānijas maksājumus, bet pašu darbiniekiem maksā mazas algas, bet vajag tikai parādit konfekti vai energijas dzērienu, lai mestos balsot par labo onkuli...
Tā, lūk!
T
Ja kas, tad tie nav ne Dombrovska, ne Repšes "plāni", bet obligatas Eiropas prasības, lai saņemtu aizdevumu. Un beidziet tēlot muļķus, lai nomelnotu jums netīkamu partiju.
monitors
m
Kur tad VEFa reanimācija PS priekšlikumos. Vai būs piemirsusies?
vēlētāja
v
Es šoreiz vairāk runāju par Dienas rīcību. Nomelnotais Šlesers ieguva 15% , bet idealizētais Jaunups - tikai 11%. Jau no skolas laikiem atceros, ka bērniem nepatika teicamnieki, paipuisīši un skolotāju mīlulīši, turpretī "nepareizie zēni" izpelnījās simpātijas. Šoreiz Diena pārcentās ar JL idealizēšanu, kas daudzos (arī manī) izraisīja dabisku pretreakciju. Šoreiz antireklāma pret Šleseru nostrādāja ar "+" zīmi. Kā jau rakstīju - Šlesers beidzot man SĀKA PATIKT !!!
monitors
m
Labējo spēku konsolidācija būtu - PS + JL + LPP/LC. Vienīgā problēma ir, ka negribās A.Š. mēra amatu dot. A.Š. savukārt ir izdevīgāk dalīt uz 2 nekā uz 3. Bet ir interesanta nianse Kristovska paziņojumā - par sadarbību, neieejot koalīcijā. Tāpat kā SC ar Birku iepriekš sadarbojās. Tas saucas - kaza vesela un vilks paēdis.
:(
:
Nesaprotu, ko nozīmē "labējo spēku konsolidācija". Nesaprou, un viss. Vai ir labējie spēki (partijas): - konservatīvo vērtību pārstāvji (ģimene, Dievs, laime (sava ziņā darbības jēgpilnība) utt. (Sic!); - ekonomikā - nacionāli etniskā kapitāla īpatsvara pieaugums, iespējams, pat dominante, nevis, kad,piem., nacionālo zīmolu privatizē, bet pēc tam ieķīlā par pārdeesmit milj. latu vekseli, pārdod ārvalstu kapitālam (var jau minēt ASV kā piemēru, kad "Tristar..." tika pārdots "Sony...", jo, lūk, no ASV teritorijas tas nepazudīšot) Ļ.cien. un a.god. komentētāji spriediet patstavīgi, piemērus var minēt vēl un vē (no jūsu puses nav vēlmes, bet savu viediokli neuzspiežu/ , bet to pagaidām nepiedāvāšu; - sociālajā jomā. Kā "Pans Kleksis" (nevērtēsim, kas tas ir, ko paveicis) teica; neuztrauksim un neaiztiksim visjūtīgāko jomu, jo pensionāri ir nopelnījuši vecumdienas, bet cilvēki ar īpašām vajadzībām (invalīdi), specifisku pieeju, Ar ikvienu no mums tā var gadīties. Nekā tāda nav ne SC, ne PS, ne LPP/LC, ne JL programmā. Ir populisms, nevis labējās vai kreisās partijas. Visu partiju programmā un darbībā ir "ķļīselis".
Lakrimoza.
L
vēlētāja 18:22 ------------------------------ Es par Šleseru nebalsoju. Paskaidrošu kāpēc. Mani iespaidoja Šlesera negodīgā darbība Satiksmes ministrijā. Par šīm nelikumībām jau kādu laiku runāja Valsts kontraliere Sudraba. Vai Šlesera to visu ir izlabojis, Takš nē. Jūs gribat mani pārliecināt ka šodien viņš būdams mērs rīkosies godīgi. Apsaubu! Cilvēkam kuram vērtību skalā ir tikai nauda un vara, tad tas cilvēks sabiedrības morāles vērtībām ir ļoti bīstams. Tas nekas ka vārdos viņš paziņo, ka ir pret geju gājieniem. Tās ir viltus pravieša izgājiens, kuram daudzi pievienojās, pat baznīcas cilvēki. Un tas ir tas skumjākais un bīstamākais. Pat Vatikāma radio savā komentāra pazinoja, ka citēju, "Taču LPP/LC aktivitātes nodara vislielāko postu tieši Baznīcai", citāta beigas. Mīļie baznīcas tēvi LAtvijā attopieties, ko jūs atbalstiet. Paskatieties Šlesera pirmsvēlēšanu sižetu no arēnas Rīga. Padomājiet!. Tur viss tika organizēts un pasludināts jaunas sektas dibināšanas akts. Šlesers starmešu gaismā uz pacēlāja platformas trīs metru augstumā virs zemes līmeņa.. Latvijas sātanistu sektas organizētājs un vadītājs. Viņš izskatās lielāks un varenāks par Ledjajevu, kaut ir tās satāvā. Vairakos radītois sižetos redzēts kopā. Ticīgā tauta attopieties!
Joske.
J
Tas ir tas par ko es jau sen savos komentos esmu rakstījis, ka nav normāli, ka Rīgas domes deputāti, vēl darbojas izpildvaras funkcijās. Par administratīvo darbību pilsēta un priekšpisētās var būt atbildīgais tikai viens, - sauksim vinu izpildirektors. Komisijās, departamentos nevar atrasties domes deputāti. Ta būtu izpildvaras ietekmēšana. Pēc šāda scenārija, būtu skaidrāk kas ir atbildīgs, un kā var prasīt šo atbildību. Nevis tā kā sodien piemēra pēc Vides departaments sastāv no deputātiem un Apstādījumu komisijā atkal deputāti. Kas attiecas uz Apstādījumu komisiju, tad tur var būt tikai cilvēki, kas uzskata kokus par vērtību cilvēkam, bet arī saprot, kurš koks ir slims, puskaltis vai galotne nokaltusi.. Un t ādos gadījumos ļoti operatīvi jāpieņem lēmums šo koku nozāģēt, jo slimu koku nevar izārstēt, kā cilveku . Bet slimību nodot tālāk citiem kokiem gan.
vēlētāja
v
"Dienas" agresīvā Šlesera anti-reklāma un anti-kampaņa taisni pretēji lika daudziem balsot par viņu. Pateicoties "Dienas" masīvai nomelnošanai pirmo reizi (!) sāku pozitīvi uz Šleseru raudzīties. Js līdz šim nevarēju viņu ciest, tad tagad viņš sāk patikt !!! Taisni brīnums! Interesanti, ka šādas domas ir arī manām paziņām. Turpretī "Dienas" lobētais Jaunais Laiks varēja arī izlidot... Ja šitā rīkosies arī pirms nākošajām vēlēšanām - novēlu TP likteni.
niks
n
"kreisi populistiskas politikas indikātori"esot pie varas labējām partijām???? kas tas te mums ir par politisku ķīseli? Varbūt jātiek galā ar to? es gribu būt latviešu nacionālsociālists :)
zvirbulēns
z
Jāveic dekolonizācija, jāpārdala sazagtais :)))
dzeris
d
Kurš par ko, bet Kristovskis ar Kalnieti tikai par nacionālajiem spēkiem. To nacionālo spēku dēļ daudzi drīz būs bez maizes un pat jumta virs galvas.
gavars
g
JL ciniski pirms vēlēšanām meloja, ka nesamazinās pensijas, griezīs algas un ieviesīs jaunus nodokļus, kāpēc klusēja???
v
v
Kaadas ir taas labeejaas partijas labi bija atteelotas "Teevzemes"pirmsveeleesanas reklaamaa par slaucamo govi.Juus tik interesee vara un siltie kreesli un sarieties savaa starpaa.
zvirbulēns
z
Kristovski, pirms tu ko aicini, atvainojies latviešiem par savu līdzšinējo darbību

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK

PS darbam pašvaldībā aicina noteikt šādas prioritātes:

*Nodalīt lēmējvaru un izpildvaru, pakļaujot departamentus pilsētas izpilddirektoram (nevis komitejām), lai mazinātu korupciju un uzlabotu pārvaldību;

*Centralizēt publiskos iepirkumus;

*Radikāli (vismaz par 30%) samazināt domes administratīvo aparātu, tai skaitā optimizēt priekšpilsētu izpilddirekcijas;

*Nostiprināt iekšējā audita un revīzijas funkcijas.

Pilsētas budžetā izlietošanā PS aicina vienoties par sekojošam prioritātēm:

*Sabiedriskā labuma darbavietu radīšana ekonomiskās krīzes laikam;

*Sociālā budžeta saglabāšana, nodrošinot pamatvajadzības – siltumu, mājokli un iztiku – ikvienam;

*Izglītības reforma – nauda seko bērnam uz skolu un pirmsskolu;

*Energoefektivitātes, ēku siltināšanas programmas, pirmkārt, par ES fondu līdzekļiem.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas