Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kristovskis: atgriezties amatā, kurā esi bijis pirms pieciem gadiem, neatbilst izaugsmei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
partikparcik
p
cik VALODU
janka
j
Izaugsmei ir jābalstās uz attiecīgu izglītību. Kāda tad tā ir Ģirtam? Kur esi skolojies, ko pabeidzis? Cik svešvalodas iemācījies? Cik nopietnu publikāciju? Cik grāmatu autors? Kādos zinātniskos žurnālos ir raksti?
eliza
e
eh, sekoju liidzi franchiem, kad tie pretojaas pensioneeshanas vecumam - kaada solidaritaate!!! Apskauzhu vinjus (ne pa velti francijaa restoraanos galdinji tik tuvu viens otram sabiidiiti). Latvieshi- twiitotaaji/komenteetaaji (es arii)...Mentalitaati jau neizmainiisim..KO MEES VARAM DARIIT? KAS IR MUUSU SPEEKOS?
eliza
e
"'Jāpretojas tam, ko cilvēki par tevi domā.'' -tad ej mezhaa un dziivo viens.
Anna
A
Kopumā, valdībā strāda divu veidu cilvēki. Pirmais - idioti, kuri domā, ka nasing spesal šājā situācijā nav. Viņi arī uzskata, ka viņu nekompetence tiks kompensēta ar rietumu ekspertu no SVF un EK (Eiropas Komisijas) ilgu pieredzi, kuri ieteiks ko darīt. Bet, atvainojiet, ko var pateikt šie cilvēki? Pirmkārt, visiem šiem cilvēkim ir valsts, pilsoniskās un politiskās piederības. Visi viņi risinā atsevišķu Rietumu valstu problēmas pasaulē. Visiem viņiem ir tsavi mērķi. Kāpēc viņiem ir jāpalīdz Latvijai? Palīdzēt vajag tikai tik, lai govs nenomirtu, bet priekš kam audzēt konkurentus? Tieši tāpēc arī tiek pieņemti lēmumi, kas ir kaitīgi Latvijai, bet ārzemnieki nevar noticēt savām acīm - visu, ko mēs piedāvājam viņi dara. Ražas. Ļaujiet mums uzreiz domā par kaut ko citu. Palieliniet PVN līdz 40%, privatizējiet pēc smieklīgam cenam visus valsts uzņēmumus, tā puiši, domājiet kas mums vēl ir vajadzīgs? Kā saka, būtu ļoti smieklīgi, ja mēs nedzīvotu šajā valstī. Bet ir arī otra veida politiku tips. Kāds reiz teica: "Es negribētu lai cilvēks kas var kļūt par prezidentu vadītu šo valsti." Tas nozīmē, ka cilvēkam, kas varētu gūt panākumus politikā ir noteiktas īpašības, kuras neparedz darbu cilvēces labā. Tie politiķi, kas nav idioti, par idiotiem uzskatā citus. Tāpēc visi mūsu gudri politiķi ir miljonāri un savas posteņos risināt savas problēmas un uzdevumus. Viņi izmanto mūsu naudu, lai sakārtotu savu personīgo nākotni. Un instrumentus, kas būtu virzīti uz šādas ļaunprātīgas izmantošanas kontroli Latvijā vienkārši nestrādā. Citu politiķu nav. Nav gudra, saprotošo, bet gatavu strādāt par labu visiem. Un nav principiālu, gatavu pašupurēties, bet gudru politiķu. Tātad, kuriem ir jānadarbojās ar musu nākotni? Kam uzticēties - idiotiem vai korupcionāriem? Izvēle nav viegla. Satuviniet cilvēkus ap ekonomiskas atdzimšanas ideju. Parstājiet dalīt cilvēkus latviešos un krievos. Visi vēlas dzīvot labi, prasiet no tautas, lai strādā šajā virzienā, bet pašiem arī jābūt skaidram plānam, kā veidot labāku ekonomiku pasaulē – lai dzīvotu un strādātu.
DD1
D
Viens, divi cilvēki varētu kļūdīties vērtējumā, bet ja visiem, t.sk., mums Vienotības vēlētājiem, liekas, ka Kristovskis nav labākais iespējamais ārlietu ministrs, tad tā gan laikam arī ir.
zinatnieks
z
kristovski- lidmashinas krit , meteoriti krit , zvaigznes kriit.
jautrais
j
.. kuram tas steriotips.. varu teikt... lielāku stulbuma iemiesojumu neesmu redzējis..
sarmite
s
mulkis ir un paliek mulkis lai kada amata ar butu
Attopies,
A
Re, šim ir neapgāžams viedoklis par tautas viedokli! Ģirt, Tu maldies! Galīgi neizskatāties tāds, kādu sevi esi iztēlojies savā prātā. Šādi "procesu virzītāji" kā Tu ir Latvijas nelaime :(
CAUNE Alberts
C
Laikam gan tie visi aninīmie komentētāji apzinās, cik muļķiģi ir viņu komentāri. Citādi jau viņi neslēptos aiz izdomāta pseidonīma. Kauns lasīt adas muļķības.
barcelona
b
Nu , kāds tam sakars ar darba dienu ? Tūlīt tauta būs mājās pie datoriem un teiks ko domā par šo fīreru ! Kristovski - tavs pienākums ir mainīties vietām ar Sudānā nolaupītiem lidotājiem ! Baidies un esi gļēvulis ?
J
Darbadiena beidzas, bet zirgošanās šajos komentāros?
Opis
O
Malacis,arī es to ievēroju--apmēram tā acis šauda aizdomu pilnie agrākie valstsvīru apsardzes darbinieki
vakara
v
Visaugstais Dievs, kas esi žēlsirdīgs un vēli labu, Tēvs, Dēls un Svētais Gars, Dievs, kas esi viens, – es ceru uz Tevi. Māci mani, vadi mani, esi mans atbalsts! Tēvs, savā bezgalīgajā varenībā dari, lai mana atmiņa vienmēr Tevi piemin, piepildi to ar savām domām! Dēls, savā mūžīgajā gudrībā izgaismo manu prātu, dāvā man patiesības atziņu! Svētais Gars, kas esi Tēva un Dēla mīlestība, savā bezgalīgajā labestībā liec manī savu gribu un iededz manī savas mīlestības liesmas! Svētais Alberts Lielais

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas