Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kristovskis no JL sagaida diplomātiskāku retoriku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
J
Varbūt laika trūkums neļauj apspriesties, bet tomēr PS un SCP partijas nevar atstāt nomaļus no JL politikas. Palaikam Āboltiņas kundze grib lemt viena pati. Vienotībai jāstrādā vienoti, visām trim partijām kopā.
Solvita
S
Valdi, bet vai Sandru kāds pilnvaroja aicināt oranžo Riekstiņu no lielākās kretīnu partijas palikt valdībā? Vai Tev jumts aizbraucis, ka neatceries, kas ir valdības vadītājs un kas sastāda valdību? Kad tiksim nākošajā Saeimā, tad Vienotība lems, ko aicināt valdībā, bet patreiz pastāvi pie ratiem un nejauc gaisu, ja gribi lai pastāvētu tāda Vienotība!
Sirmais
S
Ģirtam nav nekādas vainas, foršs čalis.Vienīgi viņš neko nesaprot no ekonomikas, tieslietām un ārpolitikas ,bet kāpēc vienam foršam džekam jāzin kautkas tik stulbs.
Heino
H
Ģirt, Ģirt. Ko sēsi to pļausi. Vai tu pats esi pieradis rēķināties ar saviem apkārtējiem cilvēkiem, lai kurā vietā liktenis tevi noliktu. Kā narciss baltā zirgā tu jāj viens pats, apkārt ļaudams sev ganīties vienīgi aitu bariem. samierinies. Arī Solvita ir tāda pati narcise kā tu. Tā ka ilūziju jums vienam par otru - nekādu.
hm
h
Kristovska retorika ja nav tukša, tad reti kad ir diplomātiska, tādēļ nav saprotams, ko viņš pats saprot ar diplomātiskumu..
redīss
r
Gribēt nav kaitīgi , bet naivi .Sile viena ,bet rukšu vesels bars.Pats arī no tās pašas ēdelīgās sugas
Kurbads
K
PS ir jādod iespēja kaut dažus mēnešus parādīt savus "krājumus" - vadīt kādu no spēka ministrijām, nevis nobāzt šos stūrītī ar Latvijā maz populāro aizsardzības ministra posteni.
Locis
L
Kristovskis atkal uzvedas ka kapriza vecemeita. Kristovskis ir tas, kurs maisisies pa kajam, ka kaka, lai valdiba stradatu operativi, valsts intereses.
dzeris
d
JL nodarbojas ar reālu strādāšanu, PS nodarbojas tikai ar retoriku, tāpēc, attiecībā uz retoriku Kriestovskim ir liela pieredze. Vispār, var jau būt, ka tas ir pareizi, bet, man uz to bijušo JL šķeltnieku, kas jau to reiz ir uzmetuši, un īstā JL "saplūšanu vienotā ekstāzē" noskatīties nepatīkami.
susļiks
s
Jaunais laiks Vienotībā ir līdzvērtīgāks par pissu un štokiju. Rudā bestija rullē, zaķis taktī spiras met.
ezis
e
Ja jau LPP/LC izsaka vēlmi sadarboties ar vienotību,tad vienotība arī atradīs viņiem vietiņu,kur pieķerties,lai tos darbiņus varētu godam un tautas labklājībai veikt
anonīmais šakālis
a
Bet es no piseniekiem sagaidu progresīvo ienākuma nodokli un atbildīgu sociālo politiku, protams nekad nesagaidīšu! Labējo politiku pa skuju taku!
Solvita
S
Valdi! Es ar nejutos labi pec velesanam, amatu dabuji Tu... Ieklausies Dzintara vārdos: "... valdības problēmas tiekot risinātas diezgan lielā tempā, tāpēc laika trūkuma dēļ ne vienmēr viss notiekot maksimāli koleģiāli." Vai ar to Tev nepietiek? Nu nesanaks mums nekada Vienotibas...cukas ka jus, ta mes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas