Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Kristovskis: oficiālais viedoklis par pilotu atbrīvošanu nav meli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Diena & LETA dezinformacijas un kremla propagandas filiale Latvija.
rega
r
Perfekti
rega
r
Kristovskis=Slakteris. Tikpat neatbilstošs savam amatam, tikai daudz ambiciozāks. Tās šaudīgās acis visu izsaka.
iobio
i
A kapēc netiek pajautāts pašiem pilotiem? Kas un kā tur bija. To pīli jau arī neviens neparaksta. Kaut kāds anonīms ziņojums, kā tad īstenībā bija. Tā vietā lai uzmeklētu un nointervētu pašus varoņus, cep tik augšā visādas versijas. Neaizstāvu Kristovski, bet domāju, ka te piestradājuši viņa nelabvēļi. Nu, common, žurnaļugas, kur intervijas ar pašiem pilotiem?????
XXL
X
Kristovskis - klibā pīle.
Gogi
G
Kristovski - tu iedomāties nevari, kāds āzis par dārznieku tu esi.
U2
U
..bezviedokļa (vienīgais viedoklis=gribu..gribu būt ''liels un varens'' min....) cilvēks!!??.pat.manam kaimiņam ir viedoklis..kaut vai par š ''bezviedokļa cilvēciņu''!!
Edīte Gornova Rasmusena
E
Vai tad Kristovskim vispār ir viedoklis? Viss ko viņš var patekt : " nav sagatavots vēstījums, tapēc es tagad to nevaru komentēt..." Arī par krievijas karakuģiem ko tā pērk no Francijas viņš teica tieši to pašu... Citu valstu ministriem ir savs neatkarīgas valsts viedoklis bet mūsējam ir jagaida kad krievijas onkuļi sagatavos vēstījumu.
Человек
Ч
vareetu droshi izvirziit nominaacijai "Gada bezjēdzīgākais tampons"
alfredonkulis
a
Kāds te sakars ar izbijušiem oligarhiem... Kas ir nejēga, tas ir nejēga neatkarīgi no Šķēles un Šlesera. Ja šo abu vīru nebūtu, tad uzreiz Vienotības politiķiem saprāts pavairotos? Ļoti šaubos...
cilda
c
Kā jums te nav kauna! Kristovskis un pārējie vienotības politiķi pēdējo garu izlaizdami, pūsdami, elsdami un pat purkšķinādami cīnās par labāku Latvijas nākotni, lai šeit skaudīgie un kašķīgie latvieši netraucētu augt zaļiem mežiem, pa kuriem rikšotu vilki un mežakuiļi... viņi rūpējas par to, lai latvieši gūtu darba pieredzi citās zemēs, cīnās pret pensionāru aptaukošanos, bērnu pārmērīgu savairošanos un citām negatīvām parādībām, kas traucē mums godam norēķināties ar starptautiskajiem aizdevējiem. Un tas taču ir labi, ka piloti paši atbrīvojās, nav jātērē budžeta līdzekļi. Varētu citi sekot viņu piemēriem - bērni paši skoloties, slimnieki paši ārstēties!
HR
H
P.S.: 2. Dombrovskis 3. Vilks 4. Mūrniece
HR
H
Kristovskis joprojām ir pārliecinošā pirmajā vietā Vox Populi aptaujā "kurš ministrs būtu jāatlaiž pirmais". :)
atbrīvošana
a
par atbrīvošanu pirmā ziņa ir šeit: Three Latvian Air Crew Working For UN Air Service Freed From Captivity in Darfur Published on 08 December 2010 KHARTOUM – The United Nations World Food Programme (WFP) today welcomed the news that three Latvian men working as helicopter aircrew for the WFP United Nations Humanitarian Air Service (UNHAS) in the western Sudanese region of Darfur, have been freed after more than a month in captivity. WFP said that the three Latvians, a pilot, co-pilot and mechanic seized by gunmen in the South Darfur capital of Nyala on 4 November, would be flown to Khartoum before travelling home to Latvia. “We are so grateful that these three men have been freed and our thoughts are with their families in Latvia who will be reunited with them in the coming days,” said WFP Executive Director, Josette Sheeran. “Now we can all celebrate their freedom.” “WFP has worked tirelessly with the government of Sudan and the government of Latvia to bring about their release,” Sheeran said, adding that they were abducted while carrying out vital humanitarian work for the United Nations in Sudan. The three men, Captain Artjoms Nalbandjans, co-pilot Janis Gindra and mechanic Kaspars Reihlers were part of a helicopter crew operated by the UNHAS in the Darfur region of Sudan. WFP manages UNHAS in Sudan. Throughout their detention, WFP was assured that they were safe and well. WFP worked closely with the Government of Sudan at all levels for the safe release of the three men. .
PPP
P
Ko var ņemties ap Kristovski? LETA arī iepinusies Šķēles un Šlesera spēlītē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas