Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kristovskis savā līdzšinējā darbā acīmredzamas kļūdas neredz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
... uzliec brilles, tad redzēsi.
Aleksandrs Kiršteins
A
Mazas ES un NATO valsts ārlietu ministrs, kas visu laiku atkārto, cik pareizi visu dara lielvalstis, nekādas lielas un būtiskas kļūdas nespēj izdarīt. Viņš var būt tikai komisks, demonstrējot savu ideju trūkumu un nekritiski slavinot jebkuru militāro avantūru, ko viena vai otra lielvalsts ieplāno pasaulē ierobežoto naftas krājumu dēļ. Kristovskis ir palicis Latvijas vēsturē ar savu nekritisko runāšanu par tūkstošiem tonnu Irākas ķīmisko ieroču un aicinājumu uzspļaut ANO Drošības padomes rezolūcijai, kura bija nepieciešama karadarbības uzsākšanai.
Arnoldiņš
A
Tas kurš sevī jūtas nevīrišķīgi,audzē ūsas,lai vismaz sev liktos baigais "briedis"...Kārtīgs vecis arī bez ūsam ir normāls vecis.
Berta
B
Kaut kā neatceros, ka Kristovskis būtu ko sliktu sastrādājis. Viens no sakarīgākajiem un godīgākajiem politiķiem. Lai tik strādā, viņam cilvēki uzticas!
Acu ārsts
A
Varu līdzēt. Bet par labu samaksu, ja bez rindas...
XYZ
X
Izrādās arī redze tirliņam vāja...
Money, money, money
M
Vai nav izcils piemērs, kā TIKAI esot politikā, un kā zutim lokoties var sapelnīt PUSMILJONU, ko nolikt zeķē + tikt pie 5 īpašumiem dažadās Latvijas vietās... Vai strādājot un maksājot šai valstij godīgi nodokļus savādāk, tas ir iespējams? Kurš šaubījās, ka Latvijā politika ir labs bizness?
bv
b
viens no neveiksmīgākajiem ārlietu ministriem
Veina
V
Paldies par Zemessardzes nodibināšanas veicināšanu, par to, ka Aizsardzības ministriju un Iekšlietu tāpat attīrīji no sarkanām atraugām - tie tāpēc ĢVK necieš ne acu galā un pieperž komentārus ar savu suņa smaku. Vislielākie nopelni viņam un admirālim Mežmalim par to, ka esam Nato - un drošībā !
Beidz
B
Tas bija 20 gadus atpakaļ, un pāris labu darbu neatsver visu pārējo sviestu.
  • 0
  • 2
vvf
v
Vienotības noalgots dir..sā līdējs
  • 0
  • 2
lops
l
NEKĻŪDĀS TAS, KAS NEKO NEDARA ....
Nu, nu
N
Dažreiz labāk - kā Ģirta Valža gadījumā, labāk tomēr neko nedarīt, savādāk to kļūdu būs pārāk daudz.
  • 1
  • 2
Ieva
I
Skaidrs, kāpēc tādi kristovski tiek pie varas un vēl apgalvo, ka esot baigi labie- kamēr vēlētāji apsaukāsies no dērijas "ak tā, ja negribi dievienāt Kristovski ar vienotību, tātād es par (tālāk iespējami varianti)!
rty
r
Es parmetu Kristovskim Latvijas arpolitikas neesamibu. Labi, ta ari ir AM vaina, bet vins ir ministrs. Es nesaprotu, ko Latvija dara arpolitika, kadus proncipus mes atbalstam, kadas globalas parvaldibas organizacijas mes piedalamies. Kapec Kristovskis ir bijis kluss par Krieviju. Kapec vins, ka nacionalas partijas parstavis nav nacis klaja ar priekslikumiem Baltijas , un LV attiecibas ar Krieviju. Patiesiba, gruti teikt kas ir vina kludas, ja vins neko nav darijis. Un AM posteni neko nedarit ir nozelojami.
Uz priekšu, jau gaida
U
Jēli komentāri, kur šitik stulba tauta var nokļūt? Pie Ivana Bargā. :) Pilna laime tikai tur!
Jups
J
Kas nu kuram tas svarīgākais, vienam ūsas, citam brilles, bet Latvijas robežu Kristovskis redz Eiropas Savienībā un NATO, tā kā ar redzi viss kārtībā šim ministram.
tā gan..
t
Ar vecumu redze labāka nepaliek... ārlietu ministrs ar kaunuma apmatojumu zem deguna jau pats par sevi ir kļūda!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas