Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Kristovskis: SC vienojies ar oligarhu partijām par iespējām pārņemt varu valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
to uldis
t
Okupant, tu labāk apstāsti par kremļa prostitūtām-SC!
Uldis
U
Ir jāpiemin, ka no citas puses tiek gatavota ASV un marionešu nacionālo partiju (PS + JL + SCP) koalīcija, ko sauc par "Vienotību". Atkal ASV un Krievija sadala Latviju. Žēl ka Latvijā netiek cienītas Latvijas partijas un cilvēki tic marionešu ASV projektiem, tādiem kā Pilsoniska Savienība.
andža
a
Ar atmiņu tev gan pašvaki. Pateicību vari izteikt 'gāzētājiem', 'darītājiem' un Parex afēristiem ar Godmani un šleseru priekšgalā.
Joska
J
Tev taisnība,Dombrovskim ir pārsteidzoša liela piekrišana,un Repšem arī,īpaši pensionāru aprindās!Balsosim tik par viņiem un ar nepacietību gai dīsim nākošā budžeta veidošanu! Un vēl viena labā ziņa,man jau der tās drēbes,kuras iekāru skapī piecus gadus atpakaļ...Paldies,JL!
Kaspers
K
Izskatās, ka Kristovskim ir taisnība. Saskaņas centrs īstenībā ir labēja partija, tai kopīgs ceļš ar latviskām labējām partijām ir dabisks. Latvija lēnām un mokoši, stihiski virzās uz divpartiju sistēmu. Labējais spārns jau sāk iezīmēties. Pretsvarā labējam spārnam būtu jāveidojas kreisam spārnam. Kreisais spārns top lielās mokās. Latvijā kreisos identificē ar komunistiem. Patiesībā komunistus nevar uzskatīt par kreisiem, jo viņi pārstāv totalitāru varu, pie kuras nav jēgas dalīt politiskos spēkus labos un kreisos. Jauno Laiku var pieņemt, kā kreisu partiju, kaut gan viņi sevi ietiepīgi reklamē ka labēju. Faktiski viņi ir pietiekoši kreisi, lai nebūtu ērti labējām partijām. Patreiz Jaunā Laika faktiskam līderim Dombrovkim ir pārsteidzoši augsta autoritāte, neskatoties uz viņa smago situāciju.
Zelma Birzniece
Z
Interesanti par gudrajiem komentāriem ar baltiem diegiem šūtiem.Aizmirsuši par Turlaju,kurš piecas partijas jau apskrējis ar teicienu tāda ir dzive,kuram pievienojās ari draugu kvartets.Pat uzticīgā Pēnelope-Lībāne apmainīja partiju.Skaidrs visi kangari,nodevēji,mankurti apvienojas,jo sauklis par proletariešu apvienošanos neder - saimnieki taču naudīgi
Laimis
L
Esmu galīgi apjucis.Jābalso par latviešu Vienotību,kura pārstāv Eiropejisko sorozīdu politiku,jo tā ir vienīgā pareizā Latvijas tautai.Otrs variants,sociāldemokrātiskais lielā brūnā lāča,kurš nāks un mūs apēdīs,tātad nepareizā! Viss klārs!Bet vakar skatoties TV ziņās vienkāršā sižetā par šprotēm,ko ražo Latvijas cilvēki sapratu ka tās ir indīgas un mūsu draugi Eiropā aizliedz tās ražot,bet krievi ēd un maksā naudu mums par garšigām zivtiņām!Gandrīz gribās secināt, kā tai anekdotē,ka ne katrs ir draugs kas tevi izvelk no sūdiem!
Janis K
J
Ja latvieši grib apvienoties, tad kamdēļ jūsu vienotība ir tik augstprātīga, ka nedeklarē savu nacionāli patriotisko nostāju un programmu, kamdēļ tāda augstprātība, kamdēļ neaiciniet pulkā Visu Latvijai un TB/LNNK, kamēr tas nenotiek, manu balsi un atbalstu jums neredzēt, jo tā aizies Visu Latvijai. Patreiz es uzskatu, ka jūsu vienotība nav patriotiskā virzienā vērsta, bet gan vērsta kosmopolītiski liberālajā virzienā, ja jutīšu, ka tas tā nav tad domas varētu mainīties.
blj2
b
Kristovskis pareizi saka, ir reali draudi ka mes driz dzivosim pec Maskavas likumiem. Ir pavisam reali ne tikai saeimas velesanas uzvaret Maskavas kandidatiem Sleseram, Usakovam, Kalvitim,Skelem, Lembergam bet mes rit varam pamosties un uzzinat ka Dombrovska valdiba gazta.. un redzet ielas liksmojosus krievu pulus un kliedzienus MI POBEDILI!
diki
d
oligarhu partijas..:))))
Andris
A
Par SC--papirs pacieš visu ,vai tišām pirmo dienu LATVIJĀ ?
parkur
p
Deklar'et var viskautko, bet ja papeeta SC un vinu priekstecu darbiibu saeimaa, tad vini roku rokaa piedalijaas valsts izzag$anaa kopaa ar labeejiem. Vel neviena partija nav pildijusi savu programmu! Vel viens arguments, kas liecina par SC "socialdemokratiskumu" ir veelee$anu liste, kuraa, ka likums, vieni resnmuulji nomenklatuuristi, nevis darba njemeji - socialdemokraatu mugurkauls visaa pasaulee.
Andris
A
Varbūt neizprotu ,bet nav viniem nekādas rūpniecības ,tikai pašu patēriņam .Tadai valstij ar 150 mijl.,ar tādām bagātībām ,krīzi pārcieš ar naftas ,gāzes palīdzību .Piedod ,kaut kas neiet kopā ,nestāsti nevar būt paraugs viņi mums.Izņemot viņu lielai tirgus ,arī tur viss politizēts.Jajau tur tik labi ,kāpēc neviens tur negrib braukt .PASKAIDRO.Protams ,zinu ,neatbildēsi.
Piekrītu Kristovskim!
P
Te kāds sajūsminās par SC programmu... Vai tik tas nav pārāk naivs spriedums? Papīrs jau pacieš visu - vajag tik atrast labu sacerētāju, nu, tādu, kas sarakstīs visu to, ko tauta varētu gribēt. Vārdi būs skaisti, bet šo vēlmju izpildījums - tas gan apšaubāms. Ka tik SC nav vilks jēra ādā? Paskatieties, kā viņi saimnieko Rīgā - latvieši ir izspiesti no amatiem, visu nosaka krievi. Vai tiešām mēs gribam TĀDU Latviju? Neaizmirstiet, ka Saeima ir likumdošanas institūcija - vai esat padomājuši, KĀDUS likumus viņi varētu pieņemt? Man bail, ka vajadzēs pārsvarā lietot krievu valodu... Un tas būs tikai sākums. Ja runājam par mūsu oligarhiem, tad viņiem galvenais sauklis ir un paliks - NAUDA NESMIRD! Viņi Māti Latviju pārdos bez vārda runas - ne velti regulāri viesojas Krievijā... Latvieši, esiet modri - šis ir brīdis, kad kļūdīties nedrīkst! Varam zaudēt valsti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas