Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kristovskis: "Vienotība" valdībā vēlas vismaz pusi ministru amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vēlētājs
V
Protams! Ar daudziem padomniekiem un konsultantiem,kuriem ministrs tagad pats noteiks atalgojumu,Kristovskis var būt gan veselības,gan finanšu ministrs!
Pensionārs
P
Vai obligācijas pensionāriem ir jau nodrukātas?
Anna
A
Kristovskis ir spītīgs auns – precīzāk okupācijas bērns, tikai ne padomju. SC vajadzētu izkustināt zemniekus – viņi taču ir kā ziepes, slideni un miksti. Viņiem ir vienalga ar ko sadarboties, lai tikai būtu pie siles. Un Šlesers noteikti atskries. Un koalīcija gatava. Iedot zemniekiem vidi un lauksaimniecību (lai ceļ to, ko paši izjauka), Šleseram – transportu, aizsardzību – likvidēt (parāk daudz naudas noēd). Un viss būs kārtībā. 16.martu vispār aizliegt! Bet mūsu Sieriņu – uz cietumu un atņēmt mandatu.Par Kristovski balsojošs vēlētajs var būt priecīgs – viņu izvēlētājs deputats jau ir sācis risināt valsts vissvarīgākas problēmas – „Maskavas rokas” atrašanu. Un, vispār, kāpēc Kristovskis sevi devē par „Latvijas Valsts galvēno vērtību” skaidrotāju. Domāju, neviens nav devis viņam tada pilnvaras. Valsts vērtība ir visa Latvijas tauta, taja skaitā arī ļoti liela krievvalodīgu kopiene. Un SC ir tadas pašas tiesības nostādinā vērtības kā Vienotībai, jo vairāk tāpēc kā par šiem blokiem nobalsoja faktiski vienāds skaits vēlētaju. Bet jā vēl ievērot iekristos bileteņus uz 18 tukstošs balsu, tad varbūt tieši SC ir vinējis, nevis Vienotība. Tieši tāpēc nekādi ultimātumi SC no Vienotības puses nav pieņemami.
Oskars
O
SC tūlīt ievedīs C 300 un visus lielos dalītājus aizsūtīs uz mēnesi....
sarmite
s
visus amatus vienotibai girtinam ar kadu amatinu ludzu
dalia
d
ti ne chelovek, ti kaban , he he
dalia
d
nebalsoju par vienotiibu tieshi kristovska del,nedomaaju ka tas ir cilveeks, kuram var uzticeeties. politiskaa maika :)), nu juus jau saprataat. un taas acis, tas acis, kas saudaas uz visaam puseem..
ku ku
k
Kristovskis visu redz un zin ,bet tā varaskāre aizmigloja acis
T
Latvijas zemi izpērk ārzemnieki - zviedri, somi un citi. Vai tā nav okupācija ar ekonomiskām metodēm? Latviešiem nav naudas, zviedru bankas nedod, Rimševics Latvijas bankas naudu arī nedod zemes pirkšanai, pat ražošanas attīstībai. Kas par aplamu politiku! Latvieši brauc prom, jo nav ko ēst. Absurda politika. Kristovskis to redz vai neredz?
Jā jā
J
Vajadzētu gan SC ņemt valdībā un dot viņiem ministru posteņus. Viena galva gudra, divas - gudrākas. Neprot mūsu bāleliņi ražot projektus un strādāt radoši. Jāpiesaista citādi domājoši, ar jaunām idejām, tāpēc jāņem SC. Latvieši brauc prom no mīļzemītes, bet Vienotības līderi to neredz. 3 deputātes cīnās par latviešu valodu, bet aizbraucējiem Īrijā vai Anglijā tā nebūs vajadzīga.
Человек
Ч
"Jūs Kristovski, esat karjerists,kuram vara sakāpusi galvā un nekas vairāk" - Из-за этого Гиртс Валдис Кристовскис - мой кумир! Я уважаю его из-за этого! Нормальный мужик!
Tante
T
Jūs Kristovski, esat karjerists,kuram vara sakāpusi galvā un nekas vairāk,un nedod Dievs,ja Dombrovskis uzticēs jums vadīt,kādu no ministrijām.Būs kārtējais āzis kļuvis par dārznieku. Uz katru no ministra amata vietām jāvirza vairāki pretendenti-kompetenti,profesionāli cilvēki,no kuriem izvēlēties labāko.
Sirmais
S
Valdība jāveido no gudriem profesionāļiem, ne tādiem kā Kristovskis. Partijas piederība nedrīkst būt ceļazīme uz valdību, kamēr Jūs "antiņi" to nebūsit sapratuši ,Latvija no purva ārā netiks.
ALFA388
A
Ģirt Valdi Kristovski, tātad jūs gribat aiziet Krievijas paspārnē uz neatgriezeniskie laikiem. Žēl, ka Jums ir latviskis vārds un uzvārds, valsts ir izpostīta, un jūs runājat tāpat kā S C, vai tie kas izlaupīja Latviju un piesmējuši Latviešu Tautu. Neliešiem goda nav!
ku ku
k
DivsejainaisJanuss

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas