Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kristovskis “Vienotību” salīdzina ar hokeja komandu, kurā atjaunotas maiņas

“Tā ir kā hokeja komanda, kas spēlējusi kopā pirms trīs vai četriem gadiem un tagad ir atjaunota. Ir pilnīgi citas maiņas laukumā, cits spēks. Jāpamaina, jāpārdomā, bet kopumā esam sapratuši, ka esam spējīgi strādāt kopā, lai arī ir bijušas domstarpības pagātnē,” tā Pilsoniskās savienības (PS) līderis Ģirts Valdis Kristovskis sacīja Latvijas Televīzijas raidījumā Jauna nedēļa. Savulaik jaundibināmās politiskajā apvienības politiķi kopā nevarēja sastrādāties.

Vienotību veido Jaunais laiks (JL), PS un Sabiedrība citai politikai (SCP). Avīze Diena šodien raksta, ka JL ved sarunas arī TB/LNNK, PS partneris ir Visu Latvijai, savukārt SCP sabiedrotais ir LSDSP. Paredzēts, ka apvienībā tās dibinātāji katrs aicina savu satelītpartiju, starp kurām un Sarmītes Ēlertes domubiedru grupu tiek sadalītas 25 vietas kandidātu sarakstā.

Ģ.V.Kristovskis raidījumā klāstīja, ka no četrām grupām mērķis ir izveidot “spēcīgu un nepārprotamu” piedāvājumu vēlētājiem. Uz jautājumu, vai Vienotības mērķis ir atlasīt “rozīnes”, Ģ.V.Kristovskis atbildēja: “Arī mēs savas rozīnītes dosim, un to dos arī ceturtais bloks. Līdz ar to mērķis ir izveidot piedāvājumu, kāds līdz šim vēl nav nevienai partijai nav bijis pa spēkam.”


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas