Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kristovskis “Vienotību” salīdzina ar hokeja komandu, kurā atjaunotas maiņas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JU-ho
J
Kurā gan veidā PS ir iesākusi šo svētīgo "vienotības" darbu? PS spice ir nodevēji un divkoši ar Kristovski priekšgalā. Viņi ir vērsuši iznīcinošas metodes paši pret saviem biedriem. Daudzi, nevarēdami izturēt melus un liekulību ir PS pametuši un vēl gatavojas pamest. PS spice ir viltvārži un shjēmotāji, gan redzēsiet, domā tikai par savu pēcpusi, kā iebīdīt saeimā. Par ierindas biedriem Kristovskim un Kalnietei nospļauties. Turas tikai uz lētticīgajiem, ar svētiem vārdiem mutē, bet ar melnajiem darbiem aizkrāsnē.
Rezultāts
R
Svingeru klubs, nevis hokeja komanda! Nekas nopietns!
par vienotību
p
Demokrātiskajam blokam ir izredzes, lai viņiem veicas. Latviešiem jāizbeidz savstarpēji kašķēties un PS ir iesākusi svētīgu darbu - latvisko partiju konsolidāciju. ............... Latviešiem jāspēj vienoties, citādi patiešām būs kā ar Ukrainu! Prokremliskie spēki vinnēja.
Hi,hi,hīī...
H
"...hokeja komandu, kurā atjaunotas maiņas" ...un Sandra godmena nūjas vārtsargs...
wufff
w
ŠItie tik tiešām ne ar ko nav labāki par citiem - kaut kādas vietas katram tiek iedalītas. Tas jau vien norāda, ka NAV nekādas VIENOTĪBAS to veidotāju starpā. Ja paši nespēj sevi uztvert kā vienu veselumu, tad diez vai šādam veidojumam paredzama veiksmīga nākotne. Un ja paši nevar saliedēties, kā viņi domā sabiedrību saliedēt?
Ha ha ha ha
H
Labāk jau salīdzināt ar bankrotējušu SIA, kurai nomaina izkārtni un kādu laiciņu atkal var muļķot cilvēkus !!!
svētīgi
s
Demokrātiskajam blokam ir izredzes, lai viņiem veicas. Latviešiem jāizbeidz savstarpēji kašķēties un PS ir iesākusi svētīgu darbu - latvisko partiju konsolidāciju.
Bērns, pamatskolnieks
B
Viss labi, bet es zinu, ka vairums tur sanākuši kašķīgie, kas aizkašķējušies no savām partijām mātēm, kas tos iecēla politikas saulītē, kā man opaps skaidro, nevis kā bāra bērniem, kam nav , kas ieceļ. Tad nu man liekas, ka tādi kašķīgie nevar ilgi kopā iet rotaļās, jo agri nevis vēlu sakašķēsies savā starpā. Es zinu kā kašķīgajiem sokas.
!!!
!
Veca , smakojoša intervija vakar un lai Vienotībai veiksmes vēstures mēslainē!
!!!
!
Laba intervija vakar un lai Vienotībai veiksmes!
klusais-2
k
Draugs,ja pareizi saprotu,tad rozīne ir sažuvusi vīnoga!Tas tā -humoram!Ja runājam nopietni,tad es domāju,ka ne VL,ne TB/LNNK,neLSDSP nav tik stulbi,lai piedāvātu sapuvušas rozīnes.Esmu pilnīgi pārliecināts,ka TB/LNNK nepiedāvās ne Tabūnu,ne Straumi,ne Dobeli,neBalodi.Pirmkārt,jau tādēļ,ka Tabūns,Kalniņš jau paši ir pazinojuši par aiziešanu no politikas,bet Straume,Balodis un viņiem līdzīgie jau paši ie sapratuši,ka viņu laiks politikā ir pagājis.Vienīgais,kas spirinās pretī ir Dobelis,bet es viņam novēlētu šogad laimīgi nosvinēt 70.jubileju un ķērties pie memuāru rakstīšanas-būtu interesanti uzzināt daudzas lietas!Piemēram,kā viņam izdevās sazvanīt PSRS Aizsardzības ministru Jazovu,kāpēc tieši viņš kļuva par mafijas pastnieku u.t.t?Tas pats attiecas uz LSDSP Dinēviču.
tādi esam
t
Kristovskim vajadzēja atbildēt, ka patiešām jāpaņem sarakstos rozīnītes, tikai, lai tās nebūtu sažuvušas un iepuvušas.
He he...
H
Un šitā ir tava izslavētā Vienotība? Es gan tādu negribu! Palasi..., ko raksta cilvēki nevis silei pietuvinātie... Ja ir krīze tad sāksim ar augšām....(zivs pūst no galvas)un sakārtosim tur lai var prasīt no padotajiem!!!!trīs bērnu māte tukumniece no rīta aiziet ar bērniem uz bērnudārzu,tur atstāj un tad kāpj vilcienā Tukums-Rīga un sedz ceļu par saviem līdzekļiem...bet turpat blakus kaimiņš Kampara kungs tiek nogādāts uz un no darba apr simbolisku samaksu kas sedz ap 6% no faktiskajiem izdevumiem.
veiksmi!!!
v
Neesmu no nekāda biroja, laikam pats tu esi tik tups, ka pat nepieļauj domu, ka kāds domā pozitīvi par Vienotību, ja tu pats domā - negatīvi. Bet tavs viedoklis ir tikai tavs. Diemžēl nevaru iepriecināt, par Vienotību ir daudzi un par to priecājas, ka latvieši beidzot nākuši pie prāta un apvienojas!!!
Arturs M
A
Vai ir sīkums, ka S. Ēlerte prihvatizēja Dienu tautai par to nesamaksājot? Un šādi cilvēki stutēs Latviju? Savam labumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas