Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Krīt konkurences uzraugu nīstās atlaides lidostā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viskas
V
Letakas airbaltic biletes maksaa 130 eu un ne mazak. Tas tur ar kirsiti, bet tad nak klat nodokli un galaa nekas lets nesanak. Air Ryainair peedejo reizi lidoju janvari par 30 eu! Turp-atpakal, gan bez nododamas bagazas.
Misteria,
M
PS.es kautka neatceros,kad tad AirBaltic bija tas letas biletes??????
Misteria,
M
man nesaprast,par kadam mazam cenam jus runajat?????????AirBaltic,un Raynair tagad ir supercenas.rengedajiem nenopirkt.gribejas aizbraukt uz lv,ilgi neesmu bijusi.paskatijos cenas ,nu moins Aerlingusa par tadu naudu vareja nopirkt 2 biletes.bet aerlingus vairs nelido uz lv.UN ja ta panem,tad agrak leisi lidoja uz Rigu,un talak ar autobusiem,vai vilcieniem brauca,tagad letini lidos uz Vilnu,jo uz turieni biletes letakas.Un Raynair jau tax-ses pacela vienu reizi,pacels ari otro.TAPEC BEIDZIET MURGOT,SLESERITIS IEBRAUCA PURVA.MERGLIS TADS.
Ilze
I
Air Baltic jau tagad biļetes cena ir iekļauta arī vienā no nodokļiem. Tā ka ar visām atlaidēm biļešu cenas nemaz tik zemas, cik tās varētu būt, nav. Savukārt, ja vēl palielinās cenas, būs vienkārši bezkaunīga.
lux
l
_x_ Ne jau tikai briti aizgāja. Vai uzskaitīt pārējos jeb pats zini.
..
.
ak kungs, airbaltic izdomas jaunas nodevas un viss bus bumbas...ja nodeva bus 3-4 euro, tad diez vai tas vares saukt par augstam.
vakara pasaciņa
v
"ierosinās" varbūt kaut kad...
D.DAUKA
D
nebrēc,bet palasi uzmanīgāk ! ...un ierosinās valdībai ieviest visām lidsabiedrībām vienlīdz zemus "krīzes tarifus" ...
em gov lv
e
"2008. gada 1.pusgadā Latvija ir izvirzījusies līderos Baltijas valstu vidū ceļotāju izdevumu apjoma ziņā: kamēr Igaunijā un Lietuvā ceļotāji atstāj vidēji ap 6% mazāk naudas, Latvijā šajā periodā ceļotāji ir iztērējuši par 23% vairāk." Nav ko izlekt! Jāpaaugstina lidostu nodokļi, lai visādi tūristi netraucē.
D.DAUKA
D
cik šis koks katru gadu no valsts aprija? runa bija par Ls 6-8 milj. pēdējais laiks nozāģēt!
es
e
stulbeņu valsts. ir vismaz kautkas kas strādā, bet nē, vajag arī to nočakarēt.
Tautietis
T
Un kur paliek pasazieru intereses? Lemums nozime, ka AiBaltic un Ryanair bilesu cenas pieaugs. Tas lidz sim bija pieejamas iedzivotaju vairumam. Un tagad? Valdibas un lidostas Riga lemums ir antisocials un versts pret tautas interesem.
D.DAUKA
D
britiem gan bilētes bija lētākas nekā Baltic'am un ne tikai ūdeni par brīvu varēja dabūt
x
x
kaadus argumentus tu gribi? ka vilnjas un tallinas lidostas spraagst nost, ka Riigas lidostaa ir kaut kaads 2ais vai 3ais lielaakais pieaugums savaa lidostu segmentaa Eiropaa, ka aviaacijaa ir milzu probleemas, bet buldozers un vinja pionieri izdomaaja par tranziita pasazhieriem? tu tachu labaak visu zini, tev kaut kas ir izmiris un savajadzeejies nenormaali daargo BA...
Zenta
Z
Ļoti labi, ka bija iespēja attīstīties airBaltic, jo citi jau to neatbalstītu un SASAm jau arī nebija vairs izdevīgs tāds ambiciozs konkurents. Nesaprotu, MAZOHISTUS LATVIEŠUS, KAS PRIECĀJAS, JA PASLIKTINĀS KĀDA VIETĒJĀ UZŅĒMUMA STĀVOKLIS. Bet, vergu dvēseļi sindroms, kālux vai mērglis, piemēram. Šis Šlesera gājiems bija apsveicams, jo aizgāja jau tie, kas aizgāja arī no citām lidostām, Briti, piemēram. EasyJet nebija spējīgs nodrošināt lŗtus lidojumus uz siltajām zemēm, žēl, protams KLM, bet tā jau nav Šlesera vaina, lai arī kāds to dikti gribētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas