Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kučinskis: Ģenerālprokurora izvērtēšana nav TP dienaskārtībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zagsims
z
bET, AI KĀ DERĒJA.
Savējais
S
Gundars Bērziņš ir jauks. Beidziet smieties par slimu cilvēku., it īpaši, ja viņš ir TP materializētā ideja, astrālais ķermenis,ja gribiet. Maizīti nomainīsim, jūs redzēsiet.Sakārtosim . Visu. Daudz jau nav palicis.Referendumu nevajag .Latvija sagāzīsies, Godmanis to ir sapratis un pateicis.Tas pirmkārt.
Uldis
U
Kamēr šitās...... no TP nedabūs nost no siles, viņas raks un raks, zem katra kas traucē sātīgi pierīties. Tātad uz referendumu!
žurkas
ž
satraukušās ne pa jokam
ululiņš
u
Interesanti, cik lielu iztrūkumu KNAB GB šoreiz pasūtījis?
Tā ja
T
Bet man liekas ,ka Bērziņš ,ar ATKARĪGĀS palīdzību ,palaida pīli lai novērstu uzmanību no referenduma un savā veidā atbalstītu Jaundžeikara ideju izskatīt drošības komitejā Maizīša piedāvājumu Loskutovam strādāt prokuratūrā.Blēžu solidaritāte.
dziļā valoda
d
Tātad ir dienaskārtībā.
zvirbulēns
z
Es atvainojos par muļķībām, ko dienas sākumā sarakstīju.Ko no tāda maza cccccčiepstuļa, lai grib.Kā un kur vējš uzpūš, tā arī lidoju-smadzeņu maz, draugu maz, bet dzīvot gribas.Vot gunča un citi taukmūļi drupačiņas iedeva-tad nu tā kā kungiem vajag arī čiepstu.Vēlreiz piedodied.
bimbam
b
Berzinam jau nu deretu pateikt (ja vins ir "vecis"), ka prokuratura biezi vien netiek talak tadel, ka tadi ka vins un vinam lidzigie nemaz nav ieintereseti, lai valsti iestatos tiesiskums. Tas pats sakams par "demokratiju" un tas izpratni LV (vismaz etableto partiju starpa)! Ceresim, ka Maizitis bus labak sagatavojies neka tautudels Loskutovs, kuru no amata dabuja nost pasa naivitates, lai neteiktu dumjibas, del!
mika
m
līdz referendumam nav, tad pēkšņi parādīsies -kā no zilas debess.
Ērglis
Ē
Viss, ko varu teikt, ka žēl cilvēka. Acīmredzami smaga slimība to ķērusi, redz visur ienaidniekus, saredz visādus sviestus. To sauc par šizofrēniju, Gundar. Smaga slimība, neārstējama.
kurš
k
vēl no vecbiedriem tik ļoti atgādina žurku?
asd
a
ko tad resnais lops bērziņš atkal sadomājis? kādas provokācijas gaidāmas?
zinām
z
mēs to zvirbulēnu kā applūkātu vārnu, un zinām, ka viņam neizsmeļams personīgs naids pret visu prokuratūru, no procesa stāv ļoti tāālu, bet kāādi komentāri darba laikā un vēl no darba datora
lasītājs
l
jau tas vien, ka Gundars B.sniedz interviju Kurzemes papa avīzei, liecina par viņa ( arī partijas? ) attieksmi gan pret noziedzību (balto apkaklīšu), gan pret tiesībsargājošām iestādēm kopumā. Nožēlojami! No visas šī pārdozētā murga secināms viens-hana Aivaram( lasīju letā, ka lietu šajās dienās sūta uz tiesu)un bailes, ka viņš var kādu no solidāraiem Latvijas izprivatizētājiem paraut līdzi! Vairāk par atraugām ne nra, ne GB nav pelnījuši. Zinu, ka man un vairākiem domu biedriem ir skaidrs viens- TIKAI UZ REFERENDUMU UN ATBILDĒT"JĀ! ". citādi cerību, ka Latvijā kaut kas mainīsiem un iestāsies oronžo riets, nav!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas