Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Kučinskis: Gundara Bērziņa izteikumi par Zatleru ir privāts vērojums

Visi Tautas partijas (TP) vecbiedra Gundara Bērziņa izteikumi ir privāta cilvēka vērojumi, ko partija nevar ietekmēt, lai gan tie ir pretrunā ar TP pašreizējo darbu.Tā Bērziņa izteikumus par Valsts prezidentu Valdi Zatleru un prognozes par turpmākajiem notikumiem valstī aģentūrai BNS komentēja TP Saeimas frakcijas vadītājs Māris Kučinskis.

"Tie ir privāta cilvēka privāti vērojumi no malas. Valdē viņš [Bērziņš] nav bijis, kopš aizbrauca uz Himalajiem," Kučinskis uzsvēra. Viņš atgādināja, ka Bērziņš nav partijas valdes loceklis, nav bijis valdes sēdēs un nu jau arī vairāk nekā mēnesi vispār nav piedalījies TP iekšējos procesos.Tomēr, lai arī TP Saeimas frakcijas vadītājs norādīja, ka vecbiedra izteikumi ir "pretrunā tam, ko mēs darām, mēģinot konstruktīvi strādāt" un vienoties ar prezidentu, no partijas puses pret Bērziņu nekas netikšot pasākts. Kučinskis arī atzina - ja šādi izteikumi būtu nākuši no kādas partijas amatpersonas mutes, tad tas jau balansētu uz nopietna apvainojuma robežas.Jau vēstīts, ka TP vecbiedrs Gundars Bērziņš piektdien publicētā intervijā laikrakstam "Neatkarīgā" ne tikai nācis klajā ar prognozi, ka Valsts prezidents Valdis Zatlers personīgo ambīciju dēļ pavasarī atlaidīs Saeimu, bet arī nodēvējis valsts pirmo personu par seklu."Ar viņu runājot, mani vienmēr ir šokējis viņa seklums," Bērziņš klāstījis. "Ja neticat, pamēģiniet ar Zatleru parunāt kaut pusstundu, un jūs nosmaksiet no tā sekluma, ko sastapsiet," viņš piebildis."Neraugoties uz to, viņš savā prezidentūras laikā, lai ieietu vēsturē, grib izdarīt ko tādu, ko neviens nav darījis, nedomājot par šo darbu sekām. Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka laika posmā no februāra līdz aprīlim Zatlers mēģinās pieņemt lēmumu par Saeimas atlaišanu. Tā būs tikai un vienīgi viņa primitīva vēlme izcelties un ieiet vēsturē kā prezidentam, kurš pēc neatkarības atjaunošanas atlaidis Saeimu," savā prognozē dalījies ekspolitiķis, gan atzīstot, ka laikā, kad Zatlers ievēlēts, neesot bijis citas iespējas, kā viņu atbalstīt.TP vecbiedrs Gundars Bērziņš, lai arī oficiāli ir aizgājis no aktīvās politikas, jau vairākkārt nācis klajā ar skandaloziem izteikumiem un prognozēm saistībā ar dažādiem jautājumiem, tostarp par lata stabilitāti un pārdomām par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Tā būs tikai un vienīgi viņa primitīva vēlme izcelties un ieiet vēsturē kā prezidentam, kurš pēc neatkarības atjaunošanas atlaidis Saeimu."

Gundars Bērziņš. Lasiet plašāk 


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas