Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Kučinskis pilnībā neizslēdz ārkārtas vēlēšanu iespējamību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Hamaleonu rotaļas ne vēlēšanas. Šoreizējās no iepriekšējām atšķiras tikai ar to, ka nu reiz politiķi ir nobijušies - var tikt atbīdīti no siles, gan pārbarotie veči, gan palaistuves gan morāli izturētās.
Latviešu nācija
L
pilnībā neizslēdz ZZS palikšanu opozīcijā kopā ar civilokupantu saSSkaņu !
Poļitičeskijs
P
Vēl viena politiskās propagandas priekšvēlēšanu kampaņa - politiķiem, sevišķi caurkritusiem - laba lieta.
Instrukcija manai tautai !!!
I
Balso par NA, JV, JKP vai Par ! Mums jāsavāc >51 % balsu !
ej tu
e
...irst..hrenovijs instrukciju devējs.....Visa valsts pilna ar šadiem ...suuuda instruktoriem, kas neko citu nespēj, kā dot savas stulbās instrukcijas....kamēr paši aiz stūra lūrēs ..kas notiks...
  • 4
  • 2
oma
o
Māri, Māri, kur ir tavi bērni?
Aleksandra Kutuzova
A
Nu jau gan parsava par svitru, ta uzreiz nevars sastadit valdibu! Mazliet izskatas pec slepta majiena ar koku, ka deretu balsot par vina partiju, jo darbi tak neesot pabeigti. Nezin ka ir ar nedarbiem, ari vel nav pabeigti? Jaiet un jabalso, un nekadas arkartas velesanas.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KĀDĒĻ LATVIJAI IR NOZAGTA DEOKUPĀCIJA ??? KĀDĒĻ NETIEK DEPORTĒTI KLAJI PRETLATVISKIE ELEMENTI ???
  • 4
  • 5
Padomju Latvija
P
PSRS laikā dzīve bija labāka, jo tad valsts rūpējās par cilvēku, bet tagadējā iekārtā valsts rūpējs tikai par naudu un pie tam par katra paša personisko kabatu. .PSRS laikā cilvēki jutās drošībā. Viņiem nebija jāuztraucās, ka ērnus var savākt pedofīli, ka pensionēšanās vecums var šūpoties, un nebija jādomā, ja saslimsi. kur ņemsi naudu slimības ārstēšanai. Darba vietas sūtīja uz sanatorijām veselību uzlabot, veselībai kaitīga darba gadījumā izsniedza bezmaksas pienu ( un ne jau tādu ūdenspienu kā tagad var nopirkt). Katram bija tiesības iegūt izglītību un ēst veselīgu pārtikas produktus, bez kādām E- vielām.
>Padomju Latvija
&
bija CCCP kolonija...un kolonijas viss notiek pēc kolonizatoru pavēlēm....
  • 5
  • 3
Neslāvs
N
Tā bija OKUPĀCIJA !!!
  • 8
  • 0
piensaimnieks
p
PSRS laikos apavi bija lēti un izturīgi varēja nesat gadiem,apģērbi arī bija labas kvalitātes tagad pie pirmās mazgasanas izstaipas vai krāsojas,produkti bija labas kvalitātes nevis kā tagad mendelejeva tabula no kuriem tauta uzbriest it kā uz rauga . Paskataties kāda jaunatne nespējīga, resni ,skolas nevis mācās bet degradējas. PSRS laikos skolotāji centās visu iemācīt ,tagad skolotāji atsez savas stundas un vēl piepras algas paaugstinajumu tikai nesaprotu par ko ,laikam par to ka degradē bērnus. Bērni padomju laikos nodarbojas ar sportu vairāk skraidīja pa ārieni un bija slaidi,tagad sēž pie datoriem un no barojas ka cukas pretīgi pat skatīties. Mūsu paaudzei kas piedzima un uzauga PSRS laikos ir ko atcerēties labu un interesantu,tagadējai jaunatnei būs ko atcerēties datoru un mobilos. Es saviem vecākiem vairākas reizes esmu pateikusi paldies ka piedzimu padomju laikos nevis šinī degradācija kur tik runā ir par naudu ,seksu .
  • 4
  • 6
PSRS
P
Tai laika visiem bija jabut pelekiem un pazemigiem, bija jaruna pareizi un jaslavina tautu tevi un jaruna krieviski, jo bija divvalodiba. Visi dokumenti bija divas valodas, drosibnieki darija ko gribeja, nedriksteja svinet Ziemassvetkus un Janus vai pieminet tos, kas kara laika karoja 'nepareizaja' puse vai ari tika par tadiem uzskatiti. Visi tika parbauditi pec partijas piederibas vai bezpartejiskie. Citi bija vienlidzigaki par citiem. Toreiz nebija e-vielu, bet bija biezi tuksi veikalu plaukti, nacas stavet rindas - piena, galas, maizes utt. Alkohola rindas bija visgarakas. Bija t.s. deficita preces, kuras nevareja dabut. Pilsetas transports kurseja bez noteikta grafika, asfalts bija bedrains. Daudzi smilsu celi bija neizbraucami. Kolhoznieki sanema vairak neka skolotaji. Daudziem padomju 'svetkos' brivdienas vajadzeja iet parades un dziedat svesas dziesmas. Visas darbavietas bija komunistu uzraugi. Cenzetas tika zinas, prese, maksla, lai nekas neaptumsotu gaiso socialisma sapni.
  • 8
  • 2
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ĻOTI AKTĪVI SĀK DARBOTIES PRET LATVIJAS INTERESĒM >''NO SIRDS LATVIJAI '' ! VIŅAI NEPATĪK KA LATVIJA IR SĀKUSI MAKSĀT NATO VAJADZĪBĀM TOS 2%% !!! SUDRABAI LAIKAM NEPATĪK KA KRIEVIJA JAU PATREIZ NEVARĒS TIK VIENKĀRŠI AR SAVIEM TANKIEM IEVIZINĀTIES LATVIJĀ !!! UN IZSKATĀS KA KAIMIŅŠ JAU ARĪ NO TĀS PAŠAS BRANDŽAS !!!
Z Līvmane
Z
Ja balsosim ar prātu, nevis ar emocijām, tad nekas tāds nenotiks!
Instrukcija manai tautai !!!
I
Balso par NA, JV, JKP vai Par ! Mums jāsavāc >51 % balsu !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ĻOTI AKTĪVI SĀK DARBOTIES PRET LATVIJAS INTERESĒM >''NO SIRDS LATVIJAI '' ! VIŅAI NEPATĪK KA LATVIJA IR SĀKUSI MAKSĀT NATO VAJADZĪBĀM TOS 2%% !!! SUDRABAI LAIKAM NEPATĪK KA KRIEVIJA JAU PATREIZ NEVARĒS TIK VIENKĀRŠI AR SAVIEM TANKIEM IEVIZINĀTIES LATVIJĀ !!! UN IZSKATĀS KA KAIMIŅŠ JAU ARĪ NO TĀS PAŠAS BRANDŽAS !!!
  • 3
  • 4
tauta
t
Latvijas tauta par Saskaņu!
  • 7
  • 11
skats no malas
s
Lai Saeima nebūtu sadrumstalota, kādreiz tika ieviesta 5% barjera. Lai netiktu zaudētas balsis par partijā, kas nepārvar 5% barjeru, varbūt būtu vērts rīkot vēlēšanas divās kārtās. Pirmajā kārtā piedalās visas partijas, bet otrajā tikai tās, kas pārvarējušas 5% barjeru. Līdz ar to, tie, kas būs nobalsojuši par sīkām partijām, varēs tagad izvēlēties no partijām, kas noteikti tiek Saeimā. Turklāt redzot iespējamo spēku sadalījumu, arī lielo partiju vēlētājs varēs mainīt savu izvēli.
Buba
B
Būtu traģiski, ja NA turpinātu "jumtot" sapuvušo tieslietu sistēmu. Bet Jurašu, Bordānu trubas zemnieki redzēt koalīcijā negribētu
Tagad jau redzam
T
Kučinskim łoti vajadzīga ārkārtas vēlēšanas un uz to vien stūrē lai būtu tam iegansts sadarboties ar Saskańu.... kā valsts “stabilitātes” glābējam!!!
Jābūts Stulbiņš
J
Latvieši PPLV nav PPLV pamatnācija. Latviešu vēsture PPLV nav neko dziļāka kā 100 g jubilejas rīkotāji atzīst. Pēc tautas genocīda, te no pamattautas te vairs pamesti žagari. Protams žēl, bet reāli tā tas ir.
  • 1
  • 2
To Jābūts Stulbiņš
T
No kura laika , PAMATNĀCIJA, savā zemē ir kopiena? Nevajag taču skriet līdzi kremlistu muldēšanai!
  • 9
  • 6
Jābūts Stulbiņš
J
Ne jau Saskaņa mūs apdraud. Ja tas tā, tad to uzzīnāsim pavisam drīz. Mūs apdraud pašu nespēja gādāt par savu kopienu.
  • 14
  • 6
Jenots
J
Ja vēlēšanu rezultāti būs nepareizi, mūsu partneri palīdzēs mums sarīkot jaunas vēlēšanas, iepriekš izolējot pretvalstiskos spēkus. Nu gluži kā 1933.-34.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ARĪ ES NESPROTU KURAM SUŅAM PAR GODU PRETLATVISKIE KRIEVI VĒL NAV DEPORTĒTI ?
  • 3
  • 2
NEBALSOTĀJI !!!
N
Problēma ir, ka PPLV ir nenopietna ES federācijas (garantēts) pavalsts. PPLV ir atkarīga no ES bankām, Briseles likumiem, vācu iedomam (Verhofstadts, Junkers), NATO militāristiem, ES un ASV slepenā dienesta noslēpumiem (arī PPLV noslēpumiem), utt. Tieši tāpēc reti kad PPLV priekšvēlēšanu kampaņās tiek pieminēta Latvijas kultūras, ekonomikas, un labklājības attīstība. NEBALSO ! 6 octobrī, un NEBALSO arī ārkārtas velēšanās. Piespied Kučinski atkāpties, ja vien tāpēc, ka ir karjerists, pirž krēslā, un pārstāv latviešu intereses ar tukšiem vārdiem. NEBALSO ! Ja Latvija ir, tad tā nav atkarīga ne no Briģislava (ZZS), ne no premjera Kučinska. Ja NEBALSOTĀJI gūs pārsvaru, latvieši nekur nepazudīs, bet atgūs ilgi represēto drosmi un pašlepnumu. NEBALSO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEBALSOTĀJS
N
Ja tie 700000 padzītie vēl dzīvotu Latvijā, domājams ka PPLV režīms jau sen būtu dabujis ar pagali pa galvu. Cerams ka tas tā vēl var notikt, ja režīms turpinās tautai uzbāzties visā atklātībā
  • 0
  • 1
Pietiek
P
Viņu vienīgā cerība ir aicinājumi NEBALSOT. Ja daudzi neaiazies, vai iemetīs tukšas aploksnes, viņiem ir cerība palikt pie varas. Tiks mobilizēti partiju konsultanti un viņu radinieki, draugu vecmāmiņas un atkarīgie darbinieki. Tikai tad viņi varēs pārrāpties 5% barjerai un mēģināt izspēlēt zelta akciju.
  • 4
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas