Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Kukuļņemšanā attaisnotais augsta ranga muitnieks no valsts grib piedzīt pusmiljonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
barakuda
b
Lai augustam uz deguna uzaugtu pumpa
bugors
b
Tas kurkulis vispār smadzenes izkūkojis,ar 1$ viņam pietiktu !
klusais
k
Tas gadījums ir reāls un tas džeks muitā bija praktiski no dibināšanas. Viņš ar filtrēja ,kam atteikt un ko palaist. Nevar tak visus ,ko kāds grib laist.
mērglis
m
pareizo atbildi zinaaja tas vieniigais godiigais latgales džeks, kurš staajoties priekšnieka amataa atklaaja kontrabandas ķeedii, tas nabags neiedomaajaas ka ķedes nobeigums ir saeimaa un kaada partijas iipašnieka personaa , taapeec ar papiiriem dodoties uz Riigu , netikcis liidz Jakaana kabinetam , jo dabuuja lodi pieree no ieroča kurš kaa izraadiijaas bija piešauts drošiibas policijaa , lai Dievs mielo šaa godiigaa cilveeka dveeseli , slepkavniekus neviens nav mekleejis , bet kad tika meeģinaats uzbrukt Kalviiša valstij ( teaatris ar Vaškeviča spridzinaašanu) tad gan vainiigo atrada , kuru peectam nozaaļoja , iemeta Daugavaa un vai tad ir notiesaats? Zvirbuleenam taisniiba , kur skataas ģeneraalprokurors , viens godiigi pateica publiski intervijaa , ka viņam ir griesti paar tiem viņa ietekme beidzaas , es saprotu ka Maiziitis neko nav mainiijis un noziedziigie priekšnieki mieriigi bauda pasauliigos labumus veel šobaltdien...
Q
Q
Pareizo atbildi zina tikai vējš...
Dīzels
D
Vecīt tādus kas liek puļķus spieķos vispār neliek muitā. Negribēja palaist ; beidz jokot.
chingacguks
c
Tātad 0,5 miljoni ir kukuļos nesaņemtā summa par 4 mēnešiem. Zaudējumi jāatgūst. Gribu muitā!
borcinsh
b
tulit ! ...kaut vai 10 millionus !
klusais
k
Konkrētajā gadījumā pieķeršana bij pilnīgi stulba un reāla "podstava", kam saikne ar korupciju bija tikai tajā ,ka Augusts pirms tam bij atteicis pārlaist pa kreiso kravu struktūru cilvēciņiem. Bet interesantākais bij pēc tam ,kad VIDā uzzināja, ka notikusi kratīšana viņa mājā un izņemti kaut kādi dokumenti, tad gan esot tur sākusies nervoza rosība. Ja gribēja paņemt Augustu pie dziesmas , tad vajadzēja ar reāliem faktiem nevis uzzīmētem.
Dīzels
D
Vieni noķer bet citi ir tik stulbi kad neprot to pierādīt. Bet čalis arī pieprasa. 500.tūkst. laikam ir aprēķinājis cik aiziet garām kabatai. Bet prokurorus vaig labāk sagatavot vai dzīt ar slotu.
Sems
S
Laikam ir jāinvestē prokuroru profesionalitātē, citādi var iznākt maksāt visiem digitālajā lietā apsūdzētajiem ! Būtu arī jāizvērtē prokuroru atbildība safabricēto lietu gadījumā.
jautrais
j
Var sēdināt par jaunu, bet Latgales prokuratūru izdzenāt.
klusais
k
Frukts jau Augusts ir . Tāpat loģiski viņam būtu jāsēž, tikai runājot par konkrēto gadījumu , vajadzēja jau nu neatriebties struktūrām ,ka Augusts atteica pārlaist pāri kreiso kravu viņu klientam. Tāpat varēja jau arī citu metodi atrast kā iedot naudi , nevis izmantot džeku( padoto ) ,kas pats pieķerts uz narkotikām un naudu deva nevis kā kukuli , bet lai aizved brālim auto remontam . Latvija ta maza ....
zvirbulēns
z
Jā, a ko par to visu saka ģenerālprokurors?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Latgales muitnieku rotāciju rosinājusi Avgustinoviča aizturēšana

Latgales muitas priekšnieka vietnieku apsūdz par kukuļņemšanu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas