Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kungi, pie barjeras!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tauta
T
Vai Panteelejeva kungs ari kaut ko atbildes personigi te kaadam komentetajam, kaa to ir darijusi dazi citi blogotaji? Vai turpinas sedet paljurkataja un no iekspuses izpuvusaja zilonkaula tronii???
Gaida
G
Vispretīgākie ir tie izbijušo sarkano funkcionāru komentāri, kas Latvijas valsti ieveda postā un tagad pārgudri spriež par lietām, par kurām viņiem nebija , nav un nebūs nekādas jēgas.
X, Y
X
Pateļejeva kungs, Jūs rakstiet: „...ja PCTVL tiek parlamentā, palielinās saskaņiešu izredzes nokļūt valdībā, tā kā viņi vairs nebūs malējie kreisie.” Sakiet lūdzu, vai Jūs kā žurnālists uzskatiet, ka PCTVL un saskaņieši ir kreisie un ka viņu apzīmējumam nav vajadzīgs cits termins?
garāmejot
g
Latvenergo 3 miljoni, labāk lai pastāsta par tiem. :D
Panteļējeva kungs!
P
Vai tagad kontrolējiet, kas un kad ieskaita naudu Jūsu kontā?
Jukums
J
Vēlos aizrādīt Panteļējevam, ka galvenajai cīņai šajās (un ne tikai šajās) vēlēšanās ir jābūt nevis starp personālijam, bet gan starp ideoloģijām. Bet Palteļejevam, kā jau bankrotējuša politiskā virziena pārstāvim, ir ļoti izdevīgi novirxīt uzmanību no ideoloģijas uz personu savstarpējo cīņu. Ceru, ka vēlētāji šo ekspolitiķa viltību atkodīs un šoreiz neiekritīs.
KIkī
K
Man gan šķita ļoti sakarīgs raksts. bet šajā portālā jau pārsvarā rejas TP agresīvākie vecbiedri un tamlīdzīgi dīvainīši, kuriem pašiem nekas vairāk par komentu rakstīšanu nespīd, bet sava agresija un liekā žults kaut kur jānolej. Priecājos, ka viens gudrs un nevienam nekalpojošs viedoklis tiek publicēts. Lielākā daļa cilvēku tieši tā to arī uztvers, kā Panteļējevs raksta.
nu jā
n
Jā, ja vien viņi pirms tam neieraudzīs bildi. Varbūt ielikt melno kvadrātu?
  • 1
  • 1
to ieteikums
t
Piekrītu, Kolēģi. Foto atgādina narko klīnikas nama goda dēli ar parakstu: "Mūsu absolventi".
ieteikums
i
varbūt nelieciet bildi, ja vien rakstiņš nav par alkoolisma apkarošanu. grūti distancēties no attēla. tas atstāj graujošu iespaidu.
Vecas labas atminas
V
Vel tagad atceros kaa Pantelejevs un Godmanis no vizites Maskavaa atlidoja galigaa keemaa,knapi parunat vareja tv kameru prieksa.Neviens nav svetais bet nu nafig Jus cienitais:)
vērotājs
v
Vai obligāti jānorej. Nožēlojami, ka Panteļējeva krekls vairāk interesē nekā paustais viedoklis. Prātiņi par īsiem, lai diskutētu par Panteļejeva rakstu.
BALTS
B
...tikai krekls ir ievērības cienīgs ....varbūt tam klat ir galife bikses un viskēti zābaki he he he
to x
t
nepievērsu uzmanību tiešām :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
x
x
stilīgs krekls, tākā no 2-ās rokas veikala
Politologs - Panteļējevam
P
Kur tu redzi Zatleru kā nosacīti skandināviskā kapitālisma modeļa simbolu? Zatlers drīzāk ir ļeņiniskā principa - katra mājsaimniece var būt valsts vadītāja, popularizētāju. Sanāks visdažādāko uzskatu paudēji un nodibinās partiju un vēlāk vadīs valsti pēc saviem revolucionārajiem principiem. Kādā veidā bezatbildīga politika tiek identificēta ar skandināvisku modeli. Pēc tik bezatbildīga gājiena kādu izdarīja Zatlers Zviedrijā ar viņu neviens pat nesveicinātos. Un pagaidām nesveicinās arī. Vajadzēja paskatīties kā pret viņu izturējās ārvalstu vēstnieki.
DD1
D
Jūs lietpratīgi oponējat Panteļejevam, jo Zatlers nu nekādā gadījumā nepārstāv skandināviskā kapitālisma modeli. Zatlera motīvs ir tikai un vienīgi personīgās ambīcijas. Agri vai vēlu visi urrrā saucēji sapratīs, cik "pliks ir karalis". Neaizstāvu Lembergu, bet, kāpēc, lai viņš iesaistītos jezgā, ko ievārījis Zatlers?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas