Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kūtris: arī šis gads Satversmes tiesai būs noslogots

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fads
f
Abrene, pensijas- kūtrim laiks uz trakomāju
XXL
X
Kamēr rit pārejas laiks, tikmēr recesiju ar likumu jāaizliedz! Tā kaut kā? Vēl 2-3 tādi spriedumi kā pensiju lietā un lata devolvācija kļūs neizbēgama. Saņemsim visi kā agrāk, tikai nopirkt par to naudu varēsim par procentiem ... 30 mazāk.
Dzīvnieku ferma
D
Kad es apzināti un pat neapzināti pārkāpju likumu - mani soda. Bet kad valdība apzināti pārkāpju pamatlikumu, tai pat nav jāatkāpjas.
Piespiedu noma
P
Bet kā tur beidzās ar Piespiedu nomas lietu? Sonja Traube vērsās Satversmes tiesā ar iebildēm pret 25% pieauguma ierobežojumu un 5% nomas maksu, Satversmes tiesa pateica, ka nav pareizi, bet saeima pieņēma tādu pašu pieauguma ierobežojumu, Zatlers to parakstīja un viss notiek!
Nu, nu
N
ko var muldēt kāpa ķešu komentētāji- neesmu tiesnesis, bet jurists gan un saprotu, ka tiesneši tika smalki apčakarēti- viņiem bija spec.likums un ja gribēja kaut ko grozīt, tad bija nepieciešams vismaz pārejas laiks, u.t.t., nevis-pa nakti kāds nosapņoja un no rīta hop-likums grozīts! Tā neiet cauri! Pa r tām māmiņām īsti nezinu, neesmu sekojis līdzi, bet, iespējams, ka arī tur ir kāds knifs. Gaidīsim ST spriedumu.
AD
A
Kā tā - Napoleons taču arī bija maza auguma. Tiesa gan, viņu neiecēla, vinš iecēlās pats.
lno
l
Nedrīkst atbildīgos amatos iecelt vīriešus, kuru augums zem 1.70 m:)
Ērglis
Ē
Davai Kūtri, liekam tevi par FM, ja jau esi uzņēmies lemt par šādām lietām. Nav ko kautrēties. Jūties taču spešalists atbildīgs. Cirks. Šitā sačakarēt ST tēlu tik īsā laikā ir vienkārši jāspēj.
Higgins
H
kaa tad kaa tad..tiesneshu algu iesaldeeshana..taads ljoti juutiigs jautaajums..pie reizes klaat var pielipinaat maaminju algas..bet parastiem vechiem kurus chakaree darba vietaas ir viegli..vai ne?..te luuk mums ir 2 pipari kas valkaa stipri lielaakus amatus nekaa .piedieneetos .kad cilveecinjhs uzvelk 3 izmeerus lielaakas dreebes izskataas smiekliigi..kad seezh mazi cilveecinji lielos amatos izskataas tragjikomiski...komiski prieksh bomonda..tragjiski prieksh tautas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas