Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Kuzina vadītā arodbiedrība sāk parakstu vākšanu par 11.Saeimas atlaišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kē tad
k
Nekas vairāk kā Kuzina personīgā PR kampaņa.Vēlēšanas tagad būtu izdevīgas Vienotībai saplosot Zatlera reformu partiju un Lindemaņiem/Osipoviem kas Saskaņai atņemtu šovinistu elektorātu.Vienalga ideja izgāzīsies.
L.
L
Kā viens politologs izteicās nesen - nekur šī Saeima nepaliks. Velti iztērēts laiks.
Pēteris
P
Pareizi Kuzin, jūsu Saeimā paliks mazāk!
broļs
b
bet trusu gumeju vajag īvērt jiuzeņos lai nakreit, tod ūtrā rūkā varēsi paceļt savu parašu.
broļs
b
vaņok kuzjok - a deds tev streboks beja i tev īdzymta nagudreiba, voi gruytys dzemdeibys beja????
Bitenieks
B
manuprāt laba ideja. reāli cilvēki ir redzējuši kas notika pēc vēlēšanām. V/Zrp/SC mētāja kažokus uz visām pusēm. vienīgie, kurus redzēju reāli un godprātīgi strādājam, bija VL. līdz ar to pieļauju, ka viņi tikai pastiprinās savu skaitu parlamentā, ko tad arī novēlu.
haralds
h
man tikai 2 bēdas - kā parakstiem ar derīguma termiņu - vai nesamaitāsies līdz rudenim (vasarā karsts, Jāņi, zāle jāpļauj, visas lietas, nebūs prātā Saeimas atlaišana!) un tas, ka paši visvisglupākie no latviešu nacionālpsihopātiem nepiedalīsies Saeimas nahrenizēšanā principā - tādēļ, ka to ierosinājuši krievu nacionālpsihopāti. nav ko ņerkstēt par referendumu izmaksām, tas kā zilonim cukurgraudiņš (kaut man sanāk labi ja 1/4 no tā, kas Cimdaram, rēķinot biļetēnus pēc reālistiskiem tipeņu izcenojumiem A4 formātu CMYk + 2 pantoņi + ultralillā laka!). un - man reiz intervijā nojautāja: "vai Tev nav uzbraukuši par ārējo līdzību ar Jēzu Kristu?", atbildēju: "ir, bet nesaprotu, kādēļ to dara tā, itin kā Jēzus Kristus būtu bijis kabatzaglis un / vai venērisku slimību izplatītājs. mums ir vēl viena līdzība - mēs abi runājam līdzībās!". tad nu līdzība Saeimai ar pulksteni. pulkstenis apstājies - droši vien kāds puteklītis vai matiņš kādā zobratā aizķēries vai kāds zobratiņš izlecis no ass - ja mauksi ar āmuru, varbūt ielēks atpakaļ, a varbūt izlēks no ass vēl viens. a ja izlēks no ass vēl viens, var atkal maukt ar āmuru - varbūt ielēks atpakaļ viens vai abi, a varbūt izlēks no ass vēl viens. bet ja kloceris no lētučiem, vecs un nerentējās to nest pie meistara vai pētīt caur vecmammas brillēm un tīrīt un šā kā tā vai nu iet vai jāmet atejā - iemauks takš vienreiz, otreiz un ne tikai - ar ko Mepizdōpelis nejoko.
Kas ir Jānis Kuzins?
K
Bijušais Jūrmalas domes deputāts Jānis Kuzins, kurš šogad iekļauts arī partijas PCTVL kandidātu sarakstā 10. Saeimas vēlēšanās, savulaik manīts iegādājamies tā sauktās "legālās narkotikas". Kārtējais Elksniņš. Bez tautības.
Indulis K.
I
Ak tu mūžs cik tie Maskavas algotie aģenti enerģiski. Kustīgi tā kā tādi nužņiktārpi. Arī šis 'cīnītājs pret nacismu' te enerģiski rosās. Laikam no FSB kārtējo izmaksu saņēmis un nu jāatstrādā.
Lai taču
L
paniekojas, ja ir tādi, kas to uztver ne citādi kā māžošanos...
fausts
f
Atkal krievi grib komandēt!Brauc mājās un komandē!
666
6
Vienreiz jau atlaida un par sūdīgu darbu,un par valsts varošanu samaksāja ievērojamas kompensācijas!!!Piedrāžu visus referendumus un visas vēlēšanas!Viena banda nestrādā,otra vāc parakstus!
core
c
Ieskrienies, kuzin. Lai arii neesmu gluzhi sajuusmaa par esosho saeimu, tu un tavi draugjelji, kas grib Latviju pataisiit par mazu krieviju, pie varas netiks!
Normunds Ozoliņš
N
Tālaika prezidents Zatlers "atlaida"iepriekšējo Saeimu, kaut arī nebija tiesīgs to darīt... Kas notika?Nekas!...Atlaidīsim šo Saeimu!Kas notiks?Nekas!...Ko vēl"atlaidīsim"(?)...
sparms
s
KARTEJAIS SUU..................................U BRALIS GRIB BUT VALDNIEKS UN UZ TAUTU UZSPLAUS KA VISI TO DARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas