Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ķuzis: alkohola tirdzniecības laika pagarināšana noziedzību nepalielinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Varēja jau vēl kādu minūti piesviest klāt, jo noziedzība tāpēc nepalielināsies, noteikti nē. Noziedzība palielināsies citu iemeslu dēļ , bet palielināsies noteikti.
binspektors
b
Kā padomju laikos, vieni vienīgi aizliegumi. Lai cilvēki perk brīvi alkoholu, būs gan mazāk mirstības no nelegālā, gan ienākumi valstij un uzņēmējiem. Kas gribēs dzert, tas arī dzers. Kaut kādi mūsdienām stulbi ierobežojumi.Reizēm sajūta, ka tauta ir kā bērnudārzs, kur audzinātāji liek iet pulksten 22.00 iet gulēt, celties tikos un tikos, čurāt ne vēlāk ka 18.00.
AD
A
Ja šis "priekšlikums" nebūtu tik nožēlojams, tad par to varētu pasmieties. Nepalielinās noziedzību, nepalielinās alkohola patēriņu...varbūt glābs budžetu? Arī nē. Drīzāk jau šī piekšlikuma uzspiedēji grib novērst uzmanību no savas mazspējas.
[email protected]
h
"Mēs redzam, ka šajos veikalos mēdz iebrukt laupītāji." -------- Cerams, ka Jūs arī redzat, ka visos veikalos, arī alkohola veikalos, pa kaktiem mētājas nenostiprināti seifi.
Dihlofoss
D
Skaidrs - Ķuzis = TP pakalpiņš, jo tas ir TP ierosinājums. Vispār tas izklausās apmēram tā, ka alkohols vispār neveicina noziedzību. Kauns!
Ārā
Ā
Tak taisās alkaholam un pīpēm paaugstināt nodokli, kas tad tādas zelta vērtas preces pirks? Vienīgā izeja pagarināt tirdzniecības laiku un labāk cauru diennakti un no 16 gadiem.
anita
a
..patēriņš nepalielināsies..noziedzība nepalielināsies..Ķuzi,-palielināsies tikai laiks?!
NACIONAL-INTELLEKTUALISTS
N
Noziedzību nepalielinās, bet alkoholismu un tautas debīlizāciju gan.
@
@
Ķuzim noziedznieki ir tikai tie, kas pie Saeimas protestēja pret valdošo neprātu. Nozombēts sulainis. Laikam nedzīvo mikrorajonā, kurā jauniešiem dzeršana ir obligāts laika pavadīšanas veids.
Piebilde
P
Nekādu kriminālu tas nepalielinās, tieši otrādi kāds vairāk nopirks legālo preci un veselu stundu mazāk skries pie nelegāļiem.
mēnessgaisma
m
Ķuzis vēlā vakarā pie veikala dzert tīkotājiem piedāvāja naudu, bet visi atteicās pat no kredītkartēm.
Šampēteris
Š
Nav saprotams ieguvums no tirdzniecības laika pagarinājuma, kas nepalielinās patērētā alkohola daudzumu(no lobiju teiktā).
Edvarts Krakts
E
Piekrītu Māra Kučinska viedoklim un saku NĒ šim ierosinājumam!
Oskars
O
Bet Latvijas iedzīvotāji ar SAEIMAS atbalstu tagad NODZERSIES ĀTRĀK un POLICISTS grib pidzērušo ātrak savākt , lai varētu viņu APTĪRĪT jeb uzlikt SODU. KAUNS POLICIJAI un VALDĪBAI !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas