Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kvoruma trūkums liedz pieņemt lēmumus ZRP Rīgas nodaļas pilnsapulcē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Interesanti, kurš LETAi raksta tādas, saindētas ziņas ? Rakstītājam, izskatās, nav skaidrs, ka sapulces var notikt arī bez kvoruma. Starpība tikai, ka sapulce var apspriest visu, bet nav tiesiska lemt par jautājumiem, kuri ir pilnsapulces kompetencē. Visādi citādi tā ir darbaspējīga, un uzsvars šajā rakstā uz kvoruma trūkumu ir tikai, kā krievi teiktu, makaronu karināšana uz naivo lasītāju ausīm,
šai drūmā dzertuvē
š
kur valda smakas asas, no dzīevs izstumtie, pa naktīm kopa lasās, es dzīvi nicinu, pilns kaislību un bēdu, starp zagļiem slepkavām un ielasmeitām sēdu
politiskais komentētājs
p
Da tas tāds vasaras šiks - visiem vajag partijā!
sids
s
Parreiz saka cilvēki ,uri ZRP šifrē kā Zatkera Raibās Publikas partiju.Tur Mis Tauvas josla ļubavnieka apsardznieki vien esot čupām biedros nemti!
vairis
v
ļoti labs raditājs, pieņemt partijā jau var jebkuru, jautājums kas tālāk?
es
e
Āksti!!!
cilveki.
c
Izskaidrojiet man, ka tas ir iespejams solit reformas, cilveki liela pacilatiba aiziet un novele par reformam.. un izradas ka ta liela reforma ir ievilkt Purina cilvekus valdiba..
cilvēks2
c
Pamēģini vispirms saprast, kā tas nākas, ka pat pēc 20 brīvībā pavadītiem gadiem parādās tik naivi cilvēki, kas nevis klausās un domā, bet tic plikiem lozungiem un jūtas apkāpti, ja pensijas pielikuma vietā uzzin, ka Putina cilvēki atstājuši kasi bez naudas.
  • 1
  • 0
!!!!!!!!!!!!
!
Gramšļi!!!!!
tantuks
t
Renars Putnins Rigas nodalas vaditajs,kuru elementari izdzina no partijas. Neirokirurgs,labs oganizators,stradigs.gudrs ar rokam un galvu izradijas nederigs sai kompanijai.
Pavils
P
Oskar, tas Tu? :) pareizi ir, brālis taču, kā nekā ;)
  • 1
  • 0
tantuks
t
Daudzi ignoreja un negaja apzinati,jo tur neesat vajadzigi. Putnina kunga liktenis var skart ikvienu,kuram ir sava galva un rokas.Es tagad saprotu Olsteina aiziesanu-pareizi darija,jo ari vinu taisijas izslegt.Ir vesela virkne sodu-aizradijums,rajiens pirmo,otro,treso reizi ,tad valdes lemums ,kuru apstiprina sapulce.Kur tas ir? Te elementari-ar kaju pa di..u un ara. Civilizeti cilveki ta nedara,jo pateicoties Putnina kungam 22 cilveki tika Saeima.
Tas
T
vairs pat nav smieklīgi. Izbeidziet to partiju, un atzīstiet, ka nesanāca...
cirka izrade turpinas
c
650 000 cilveku nobalsoja par Zatlera reformam un saeimas atlaisanu...........................................uz sapulci ieradas knapi 150 biedru kurus vel pie tam izdzina no 2 gimnazija telpam... vai Zatleram te nekas nav sakams?
cirka specam
c
Nevajag maisīt gasu, ja nezini, ka tie 650 t. nebalsoja par Zatlera reformām, un nemāki pat izlasīt, ka tā bija tikai Rīgas nodaļas sanāksme. Rīgā savākt vienā vietā 150 latviešus, kuri kaut ko saprot, bet nestrīdas ir sasniegums. Parasti to var tikai uz Paula koncertu nevis uz kādu partijas pasākumu.,
  • 0
  • 0
mednieks
m
Cirks ir visas partijas un partiju sistēma Latvijā kopumā. Tā darbojas tikai dažu aktīvistu savtīgās interesēs, - tas aizgājis tik tālu, ka aktīvisti tiks pie valsts finansējuma. Ar ko kāda partija, kurā ir 500 biedru, ir labāka kaut vai par Valmieras mednieku biedrību, kurā ir 600 biedri, pie tam tie kārtīgi maksā biedra naudas. Ne ar ko, citādi ir tikai lozungi, bet tautas pārstāvniecība ir pat mazāka nekā vienā novada sabiedriskajā organizācijā.
  • 2
  • 0
baltais vīrietis
b
Ir sakāms! 2 ģimnāzija acīmredzot atrodas negodprātīgu cilvēku kontrolē, kuri iet oligarhu pavadā, un kuri nevēlas konsolidētu sabiedrību.
  • 1
  • 0
Jo talak jo trakak..
J
no 850 biedru bija ieradusies 150.. parejie Zatlera balagana nevelejas piedalities..2 gimnazijas telpas paludza atstat.. citreiz zinas ka mulkot tautu.. bet tas jau ari ir bespredels kad sola reformas bet isteniba ar tanku palidzibu grib iedabut Putina cilvekus Saskanas Centru valdiba, liekas ka Maskavas pulkvedim Zatleram vestules vairs neraksta..
Antiņš
A
ZRP sviests turpinās !!!! Tikko dibinātai partijai nezina cik nodaļā ir biedru :)))
hai
h
Nevis ZRP, bet mēdiju sviests. Vai kāds ir manījis, ka citu partiju neveiksmigās sanāksmes tā būtu apsūkātas mēdijos?! Neviens tās pat nepiemin, bet par ZRP raksta tiklīdz viens "nepareizs" vārds parādās kāda biedra runās. Kārtējais pierādījums, ka mēdiji joprojām pilda savu saimnieku pasūtījumus un kopā ar nopirktiem antiņiem mērķtiecīgi darbojas pret katru, kas traucē viņiem mierīgi dzīvot. Nekas vairāk.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas