Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Lagzdiņš aicina uz TP bāzes konsolidēt labējos un veidot jaunu partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zhanis
z
Saeimas deputāts Jānis Lagzdiņš piedāvā uz TP bāzes konsolidēt vairākus politiskos spēkus un veidot jaunu partiju Nu, šis blēdis neko sapratis - kā toreiz viņš nesaparata kāpēc tauta aizstvēja Loskutovu un kāpēc viņām to dūres rādīšanu neaizmirsa, ne arī tagad viņs ir sapratis kāpēc TP ir tur, kur ir. Kāda jauna partija! Jums, bāliņi, jādomā kā nenonākt cietumā un izvairīties no Linča tiesas.
kautks
k
...Lai gan sakāvi tā piedzīvojusi tikai Rīgā un Eiropas Parlamenta vēlēšanās... T i k a i !?! ... Tas ka it kā "oražajās" Valmierā, Cēsīs, Valkā, Aizkrauklē, Gulbenē par EP deputātu kandidātiem- TP politisko eliti R. Pīku, V. Muižnieci, Dz.Ābiķi u.c. nobalso knapi ap 5% vēlētāju ir t i k a i ! ?! Tie 5% arī ir maksimālais Latvijas iedzīvotāju atbalsts TP kā partijai. Tā kā redzam no EP vēlēšanu rezultātiem, Valstī tas ir zem 3% vēlējušo.
greshka
g
Ko TP. kaput ???
Parastais
P
Latvijas politika pa lielam jāsadala 2 daļās - Rīga un pārējās pilsētas, novadi. Šīs vēlēšanas parādīja, ka ārpus Rīgas mēroga dēļ cilvēki cits citu pazīst un savu balsi nodod, vērtējot padarīto, nevis partejisko piederību un jaukākas nākotnes solījumus. Rīgā ir būtiski cita situācija, jo paņemot partiju sarakstus, no pirmajiem 10 uzvārdiem vidēji ir zināmi 2-3 kandidāti un saikne ar ievēlētajiem deputātiem neeksistē kā zorte. Tieši tāpēc liela daļa negāja vēlēt vispār - tos varētu nosaukt par reālvēlētājiem (analogi kā reālpolitiķi ir visi tie, kas savus uzskatus izmaina pēc 'reālās' konjunktūras. Vidējais Šlesera vēlētājs ir gan lētticīgais, bet problēmās nonākušais ļaužš, gan vidējais postpadomju sīkblēdis (kam vienmēr līdz konjaciņš domes paziņām, gan piečuks sagatavots blakus vadītāja apliecībai). Šis tipiskais postpadomju žuļiks, būdams slinks mācībās, sirds dziļums jūtas gandarīts, ka Šlesers veicas biznesā bez izglītības. Viņi nespēj ieraudzīt reketieriem raksturīgos paņēmienus kādus piekopj ielas izglītību guvušie.
@
@
Lagzdiņš, kā jau vidējā pirksta karalis, solījumu neturēja - atkal runā par politiku, noteikti neaizmirstot sevi. Vīrs un vārds, tā teikt., Tfu!
jautrais
j
Varētu gan, tikai, cik muļķīšu uzķersies uz plika āķa?
ha
h
Lagzdiņ , no sūda zapti neuztaisīsi.
Karamba
K
Lieciet vien to Kraukli par līderi, tas tikai paātrinās jūsu nožēlojamā veidojuma finišu :) Labākais ko jūs varētu darīt, ir savākt savus oranžos baloniņus un pazust no politiskās skatuves uz visiem laikiem.Bet nu saprotams, ka daudziem no jums draud reālas ziepes, ja kāds tā centīgāk sāktu pētīt šais gados paveiktos " darbus" ,tāpēc jācīnas', tā jau ir. :)
žests
ž
štrumts par tautu, galvenais, lai ir logs pa kuru rādīt nepieklājīgus žestus.
nu gan
n
SMIEKLĪGI STULBI KOMENTĀRI.jŪSU MĪĻOTAIS REPŠUKS GAN TAGAD PAR JUMS PADOMĀS,ATŅEMS PENSIJU ,PABALSTUS UN VĒL PAPRASĪS SAMEST CEPURĒ,LAI VARĒTU NOMAKSĀT SAVU PARĀDA MILJONU.TAD GAN JŪS VISI BŪSIET BEZGALA LAIMĪGI. Bet,Džeri,nevajag tēvzemiešus un nevajag arī neveiksmīgos jaunlaicēnus vai tamlīdzīgus.Latvijā vajag pāris konservatīvas partijas un pāris kreisas partijas .Tā arī vajag saukties konservatīvie,centristi un kreisie.Visi tie marginālie mazie līderīši un visādi jaunie laiki saskaņieši u.t.t. ir viena vienīga ākstīšanās.
Stigma
S
Jā, arī Saeimā šie dabūs labi ja 3%
Stigma
S
vērojiet Leiškalnu, viņš ir pārbēgšanas ģenijs. Ja viņš izkustās no ierindas, tad tas ir tikpat ticami kā žurka, kas pamet kuģi....
Vesels
V
TP iet pa skuju taku... Kam interesanti tādam jānotiek šajos 1.5 gados, lai viņi saņemtos? - Jauns līderis TP? Tāds nebūs. Tikai slimnieks tagad uz turieni dotos. - Vai no partijas tiks izmesti vecbiedri? Nē, jo tie taču ir "svēti kauli". Pat ja jā, tas neko nelīdzēs. - vai ekonomiskā situācija viņus ievilks Saeimā? Nē taču sakarīgie pilsētu mēri - domājiet par jaunu bāzes vietu! Šī zivs ir sapuvusi jau tālāk par galvu...
teetis
t
Nekādas citas partijas nav jāveido, bet gan tiem kas vēlas palikt politikā ir jāstājas jaunajās partijās kā JL,PS vai SCP. Ar tris labejam partijam bus pietiekami.
Q
Q
Kurš no TB vēl ir pieņemams? Tirgus tieslietu ministrs? Bio-Air-Elektro Gerhards? Zīle Bankrots? Birokrāts Birks? Piedodiet, bet tur nav ko meklēt. Arī VL joprojām tāds ekstrēmistu-margināļu pulcinš joprojām, bez skaidrām domām, darbiem, plāniem. Drīzāk jāpiekrīt par VVF.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas