Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lagzdiņš: Krievija Zatlera vizīti Maskavā akceptēja, lai palielinātu savu ietekmi Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hm
h
Krievija Latvijai vēl ilgi būs vitāli vajadzīga kaut vai gāzes dēļ. Tāpēc viss pārējais ir tukšas spekulācijas. Nav tādas nācijas, kurā nebūtu idiotu, lielās nācijās to skaits vienmēr ir lielāks. Ja mūsu mēdiji koncentrējas uz kaimiņzemes idiotisko noskaņojumu atreferēšanu, nav brīnums, ka arī pie mums priekšplānā sāk parādīties idiotiski noskaņojumi.
vēl viens gudrais
v
Lagzdiņa doma ir visai triviāla, viņam būtu pilnīga taisnība arī, ja viņš pateiktu, ka rīt būs jauna diena. Stulbi ir iedomāties, ka Krievija mums nav vajadzīga. Vienīgi tajā virzienā ir teritorijas, kuras mēs varētu iekarot ar ekonomiskiem līdzekļiem, ja nepietrūktu prāta un uzņēmības. Iedomāsimies, ka kāds "gudrais" zelta zivtiņai pasūta vienu vēlmi un no rītdienas Krievija pazūd nebūtībā ar visu, kas tajā ir, un mēs atrodamies vienkārši pie nožogotas bet neapdzīvotas teritorijas robežām. Varbūt tad sapratīsim, par ko ir runa.
!
!
Tā noteikti būs. Es nelasīšu presi, kas pūš Maskavas meldiņu, bet krieviņi jau lasīs un ietekmēsies.
Latvijai Krievija vajadzīga .
L
tikai dažās jomās - gāzes piegādē, eksporta tirgum, tūrismam, bet liekas, ka lielajai Krievijai patiešām daudz vairāk ir vajadzīgs no mazās Latvijas. Ja mūsu valsts patiešām grīb normalizēt savas attiecības ar Krieviju, tad jāveido attiecīga valsts strātēģija - mazināt atkarību no Krievijas gāzes, palielināt Latvijas vēstniecību ārvalstīs lomu Latvijas ražoto preču un tūrisma iespēju reklamēšanā. Nav jāpagriež muguru Krievijas tirgum ja tur iespējams nodrošināt normālas, apolitiskas, biznesa attiecības. Citādi, Krievija mēģinās mums iestāstīt, ka bez viņas mēs nevaram izdzīvot.
krišs
k
Lagzdiņ! Cik Jūs esat aprobežots. Jebkuru valstu starpā dominē ne draudzība vai necieņa, bet tikai savstarpējās interesas. Un Latvijai Krievija ir daudz vairāk vajadzīga, nekā Krievijai Latvija. Pietiek dzīvot pagātnē. Cik labi, ka Jūs vairs neesat deputāts.......
šitais čekas šakaļu mēsls
š
kurš ar saviem žekstiem apkaunojis Latvijas Saeimas logus, vēl nav pakāries?
Valdis
V
Mums vēl Lemberga tik trūka! Latvijai nav vajhadzīgi izbijuši kompatijas sekretāri un okupācijas režīma samazgas!
sorbus
s
Lagzdiņa vērtējums pareizs. Radio līdzīgi Zatlera vizītes laikā runāja arī Marina Kosteņecka.
stulbais
s
Tā varētu būt...
kk
k
Tam visam pilnībā var piekrist, nepiekrīt tikai tie , kuriem vēders svarīgāks par galvu.
es
e
Lagzdiņš bija viens no godīgākajiem politiķiem, protams, grūti "starp vilkiem dzīvojot kaukt citādi". Šādi analītiski viedokļi ir nepieciešami, ceru, ka vēl būs arī citi analītiķi (bez Ījaba, Runča, Kreituses).
Jans
J
Neviens neko nedara tāpat. Nevajag krievus izcelt. Zviedriem, amerikāņiem tāpat savas intereses Latvijā. Notiekošais liecina, ka ASV ir pakāpusies pussoli atpakaļ.
Lelle
L
"Krievija Zatlera vizīti Maskavā akceptēja, lai palielinātu savu ietekmi Latvijā" Tas nu gan ir 100% taisnība! Ne jau europas vai aamerikas onkas par Latviju un latviešiem domās, jo tagad esam viņu parādu jūgā, bet viņiem, acīmredzot, ir dzimis plāns kā vēlreiz izdevīgi Latviju pārdot maskavēniem kā to jau izdarīja pēc kara.
ziv3
z
Interesanti. Pat Legzdiņš to ir sapratis :) Impērijām interesē tikai paplašināšanās. Man principā nebūtu iebildumi pret krieviem, ja viņi nemēģinātu te krievu valodu iespiest kā otro valsts valodu utt. UK ar ir pilns ar krievu naudu, bet tur visi apmierināti.
Karavīrs
K
Lagzdiņam pilnīga taisnība. Tomēr žēl, ka viņš neparādīja stāju jau tad, kad vēl bija TP deputāts, un Kalvītis kopā ar Pabriku sāka stūrēt Maskavas virzienā. Zatlers ir tuprinājums šim kursam, kas sākā ar Abrenes nodevību - un Lagzdiņš, šķiet, arī balsoja par to).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas