Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lai aizpildītu 40 miljonu caurumu, var nākties "izsvītrot" kādas slimnīcas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
Lai tās slimnīcas paliek par poliklīnikām ar 10 gultām,bet mēs jau to nespējam izdarīt pa lēto. Uzreiz vajag par maksimālo noslaukt naudu.Bij ciematā slimnīca ar 50 vietām.Nakti tur dežūrēja māsiņa un sanitāre. Dakteri dienā pieņēma poliklīnikā un slimnīcā,bet naktīs jau turpat blakus viņi dzivoja.Bija viena mašīna ātrai palīdzībai. Pusdienas bij garšīgas un lētas ,jo vis nāca no vietējiem zemniekiem.Mazbērni pēc skolas ieskrēja pie omas ciemos un tt.... Lauku idille vienvārdsakot,bet nava jau šis mazās slimnīciņas. Tagad oma zvana mazdēlam uz Rīgu ,lai atbrauc aizvest pie daktera.
Juhans
J
Kad tad beidzot to 1.slimnīcu slēgs! Eiropas Lielākais Kazino būs lieliska alternatīva neefektīgajai medicīnas sistēmai.
un
u
Glupa rīme, i to pašu sajauci.
Rupnicas, kolhozi, stradnieki.
R
Šai zemē visdārgā mēs brīvību guvām, Te paaudžu paaudzēm laimīgam dzimt, Te šalc mūsu jūra, te zied mūsu druvas, Te skan mūsu pilsētas, Rīga te dimd. ----------------------------------- 1953 -1990 - Latvijas Zelta gadi.
po
p
Cik naudas vajadzēs,lai viņas atvērtu no jauna, lai sagatavotu cilvēkus,kas tur strādās, atsvērs tuvinieku zaudējumu,laicīgi nesniegtas medicīniskās palīdzības dēļ, neizzags??? kompensācijās,utt.utjpr.....
Ieva
I
Manuprāt to zāļu aģentūru varētu, ja ne gluži nosvītrot, tad atstāt vienu "aģentu" ar sekretāri, jo galu galā visa reģistrācija kārtojas automātiski- kas reģistrēts vienā valstī, tas arī visās pārējās, dokumentu tulkošanu apmaksā Europa...
Ieva
I
Problēma ar šo filosofiju ir tāda, ka ja runa ir par lauku slimnīcām, tad tie cilvēki, kas dzīvo pie tās slēgtās, uz to otru vienkārši nebrauks un kārtīgi ielaidīs savas kaites, kas galu galā prasīs daudz vairāk līdzekļu. Protams, ja nodrošinātu kaut cik regulāru transportu, turklāt, kā Zviedrijā- ja brauc pie daktera tad bez maksas....tad vēl kaut ko varētu domāt, taču arī tas un ceļu savešana kārtībā prasīs naudu, tā kā ir pamatīgi jārēķina un jādomā ar to galvu, kas uz pleciem.
rīdzinieks
r
Kādēļ neizsvītrot VM Parlamentāro sekretāru,Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības nodaļu ar speciālo atašeju Briselē,nepievienot Zāļu valsts aģentūru Farmācijas departamentam un pašu ministriju Labklājības ministrijai,saglabājot tikai Veselības departamentu ar 17 darbiniekiem kā pirmskara Latvijā?
Rietumniece
R
Gruti izprast V.M. nedarbibu, nezinu un dot mazam slimnicam (tikai tadel, ka tur ir kads rads, vai partijas cilveks - to darija G. Berzins)technologiju, ka vel tagad nezina ka ar to darboties!!! V.M. nav domajusi par tautu un tas veselibu - ta ir iztirgota un tagad tautai jacies - kapec un kadel? Kapec tie miljonari Latvija neka nepalidz - zel, vinus - sirds nav pareiza vieta - varbut ta nav!! izteiciens ir:: what goes around comes around - katram savs laiks.
Tāuntā
T
Izsvītro pats sevi, es vēl nodokļus maksāju.
janka
j
Vai biedrs Muciņš vispār kaut ko no medicīnas un veselības aprūpes saprot? Laikam jau nē. Tik vien zin, kā degunu ar zīmuli urbināt. Nevienā medicīnas iestādē nav strādājis un nezin arī to, cik grūti vienkāršiem ļautiņiem ir nonākt pie speciālista. Par laukiem nerunāsim vispār, bet arī pilsētās. Biedri Muciņ, pazūdi un nemaitā gaisu.
andžuylis
a
A davai ka no tās slimnīcas kurā srādāja Valdis, kurš pārkrāmeja Kikas Andrim mugurkaula smadzanes, par nelielu pateicību!
;;;
;
ja tās naudiņas nav tik daudz,tad cilvēks nolemts nāvei,nāvei,nāvei.viņiem nospļauties par cilvēkiem,diemžēl.
talka
t
Pilnīgi atbalstāmi,ka ārsti nopērk valsts neizmantotās slimnīcas un privāti sniedz dažāda veida medicīniskos pakalpojumus par samaksu,konkurējot ar lielajām valsts slimnīcām.Neticu,ka kāds ieguldīs tik lielus līdzekļus un sniegs pakalpojumus,kas var atmaksāties tikai pēc vairākiem gadiem
doktors
d
kapec lai aizpilditu robu nevar slegt ligumus ar tiem pasiem vaciesiem, kuriem sak trukt dakteru un iespeju dakteret, tikai tad bus jacel pakalpojumu seriss lidz vacijas limenim, kas nebutu slikti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas