Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lai gan Šlesers apgalvo, ka viņam žēl par Lemberga nekandidēšanu, fakti liecina ko citu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Šlesis & co grib Lembergu aizvilinat prom no Ventspils un ostas.... Lembergs prātigs šai ziņā ... malacis !
der Man
d
Mēs zinām, KAS sakārtoja Ventspili! Bet KAS sak'ārtos Rīgu??? PĒC Lemberga paliks LABI padarīts darbs - skaistā un SAKOPTĀ pilsēta Ventspils- ĀRVALSTU tūristu visvairāk apmeklētā pilsēta... KAS paliks PĒC šķēles, šlesera un ...MŪSU ikviena, a???
SIM
S
It kā kādam vēl būtu palikušas kādas ilūzijas par Šleseru.. D irsējs nr.1 , ne darītājs! Tas ir Šlesera patiesais portrets! Viņa marionetes aukliņu raustītājiem no "diženās varenās" to vien tikai vajag! Un mēs to pieciešam! Pārāk ilgi jau , pārāk ilgi..
lasiitaaja
l
Paarsteigums!Shlesers nemaz nav tik dumjsh kaa izskataas!
Mieru, daugs, mieru
M
Lai gan Rīgas vicemērs un apvienības Par labu Latviju! (PLL) viens no līderiem Ainārs Šlesers pirmdien publiski pauda nožēlu par to, ka Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) premjera kandidāts Ventspils mērs Aivars Lembergs nolēmis nekandidēt gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, kā arī paziņoja, ka tagad viņam Rīgā vairs nav ar ko īsti cīnīties... ---------------------------------------------- ----------------------------------------------------- Ak tu dieviņ, Šlesers vairs neredz, ar ko Rīgā cīnīties... Zēns, skaties pēc vēlēšanām, vai Tev nevajadzēs strādāt par namu pārvaldnieku Latgales priekšpilsētā. Pārmērīga pašapziņa grauj cilvēku.
filozofs
f
vai tad Juus nemaz nesaprot , ruupes par Ventspili pakaartotas viņa paša labklaajiibai , kur nu veel kaads valsts nozadzeejs citaadi taadu atbalstu rautu??? saeimu lai bija nopircis , 7 000 000 iztereejis lai panaaktu sev labveeliigus leemumus , un tagad populaaraakais politiķis ... arii ar cietumaa seedeešanu var kļuut muusu neapteestajaa sabiedriibaa populaars , spilgts piemeers Rubiks , seedeeja cietumaa , kļuva tik populaars ka bail pašam iedomaaties , no augstas raudzes komoonisma funkcionaara cietumaa , no cietuma eiroparlamentaa , kur veel labaaka karjeras izaugsme??? tagad taada penzija PSRS ģenseks ar savu pensiju klaat neturaas....Brigmans uz idiotu apgalvojumiem izdara secinaajumu ,ka tauta Lembes greekus piedevusi , ... noziegumi jaaiztiesaa un tad var runaat par kautkaadu piedošanu, zagļi nav jaaslavina , bet jaatiesaa , citaadi mees savu valsti neatguusim...
he he
h
man ar biku parāva uz dzeju (diareja ir līpīga!) kretīni dejo.. nenogurstoši! liek soli pie soļa tie .. droši! jau saeimai durvis rēgojas vaļā, un kretīni jūt, ka tikuši 'daļā'! drīz rīgu rotās šlesera purns, un šķēle skatīsies virsū kā durns :) bet lembergs lepni paceltu galvu, iesniegs tiesai ginesa balvu!
he he> andrim
h
Andris 14:20 >KLM Nevajag tā sapūlēties! jau pirmās vārsmas visu to augstāko par tavu intelektu jau pateica, un sajūsmināja gan mani un gan jau arī citus. ======================== vispār, zini, man KLM dzeja patīk, kaut kas dzejisks viņā ir! un intelekts spožāks par tavējo! šaubos gan, vai tev tāds vispār piemīt, bet gan jau ka arī cāļa smadzenēs kādu rievu var atrast.. ja labi meklē..
HA HA HA
H
Cienījamie komentētāji,gribu teikt,ka neviens no līdz šim lielajiem brašuļiem pat nestāv līdzās Lembergam,paskatieties vēlreiz uz Ventspili,neviens to nespēj jo katrs zog un laupa tikai sev un tautai biedi dzen ausī,bet viņš rūpējās par pilsētu un tās iedzīvotājiem,malacis ja tādi cilvēki būtu vairāk nebūtu mēs pakaļā kā tagad ar šiem idiotiem.
zex
z
ļermburgs,...kārtējo reizi,...nobijās,apdirsās....
āda
ā
Lielākais LR melis, balamute, zaglis,šeptmanis,....aiz ļemburga,...kas gan cits....šļuseris
bam baaram bam
b
Visvairāk pret šādu likuma grozījumu - proti, ka pašvaldību deputāts varētu strādāt arī saeimā, gan iebilda tieši Vienotība. Un tieši Lemberga faktora dēļ. Atkal tiek sagrozīti fakti, atkal liekulība.
bum bum
b
Visvairāk jau nu par to priecājas Kristovskis un Vienotība - nebūsim nu atkal kārtējo reizi liekuļi. Šlesers ar Lembergu pēc vēlēšanām, ļoti iespējams, strādās kopā vienā valdībā, bet Lembergs ar Kristovski vai Ēlerti - nekad mūžā.
kNN
k
Lembergs nobijās:))))
Andris
A
Nevajag tā sapūlēties! jau pirmās vārsmas visu to augstāko par tavu intelektu jau pateica, un sajūsmināja gan mani un gan jau arī citus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas