Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lai pieslēgtu mājas apkurei, Saeima gatava apsvērt, iespējams, prettiesiskus soļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artis
A
Mūsu mājā iesākta cauruļu nomaiņa, kas pabeidzama pēc pāris gadiem. Neloloju ilūzijas, ka valstsvīriem ir saglabājies daudz godaprāta,bet cerēju, ka viņi nav pilnīgi nelieši. Ja nu tomēr mūsu uzkrātā nauda tiks nacionalizēta, tad arī mans godaprāts attiecībā vismaz pret šo valsti un tās vadītājiem būs beidzies pilnīgi un neatgriezeniski.
Ābece
Ā
Kas tev nepatīk virsrakstā? Kā, tavuprāt, būtu labāk? :)
G
G
Labojiet virsrakstu, analfabēti...
ano
a
Nevienam nav noslepums,kad mums cenas par apkuri ,udeni utt.ir nerealas,uzpustas.Kapec,man butu jamaksa par kaiminiem,kuri varbut labak dzivo ka es? Brauka pa arzemem,perk masinas,un komunalos maksajumus neveic apzinati gadu gadiem.Zaudetaji jau vini nav,telpas siltums tiek nodrosinats,karstais udens ir utt.Salidzinot maksajuma rekinus,kops Latvija atguva neatkaribu,cenas ir celusas fantastiskos tempos.Vai katra kapnu telpa ir izvietots paradnieku saraksts par komunalajiem pakalpojummiem ,ko sniedz RS ,NP?
Ieva
I
Manuprāt valstij ir jādomā, ko darīt, lai cenas nebūtu tik lielas. Jo, piemēram, lai gan eksperti te klāstīja, ka akcīzes nodoklis esot vajadzīgs, taču, ja cilvēki par apkuri nemaksās, valsts to nodokli tāpat neiekasēs, plus vēl pabalstiem nepieciešamā nauda....
Ieva
I
Tur jau ir tā problēma, ka iztukšojot mājas no parādniekiem, ļoti iespējams paliks daudz tukšu dzīvokļu, kas, protams, paši par sevi nemaksās.
Ieva
I
T
sana
s
Ja cilvēkam ir mazi ienākumi, viņš var vērsties pēc sociālās palīdzības, kuri pa tiešo sedz izdevumus par dzīvokli. Bet tur jākārto daudz dokumentu, vienkāršāk gaudot un nemaksāt. Es arī uzskatu, ka ja cilvēks nevar samaksāt, tad viņam jāmeklē lētāks dzīvoklis ar krāsns apkuri, bet man nav jāuztur ne viņš, ne viņa bērni, tādejādi atņemot savējiem. Tad nu tiešām piekrītu, ka tad lai atdod mums daļu sava īpašuma. Neviens taču veikalā pērkot preci nesaka, ka par viņu samaksās kāds, kas stāv aiz viņa rindā, tur vienkārši preci nedos. Bet kāpēc te cilvēks grib saņemt pakalpojumu, bet par to nemaksāt? Mūsu mājā stāv tukši dzīvokļi, kuru īpašnieki strādā ārzemēs, samaksāt viņi nevar, bet laist iekšā īrniekus vai nu negrib, vai prasa nenormālu maksu. Bet kaut kā ir jāgrozās.
Kaimiņš
K
Uzliekot par pienākumu apmaksāt kaimiņu parādus, reizē ir jādod tiesības maksātājam(iem) pārņemt īpašumā parādnieka(u) īpašuma daļas. Piem. 10% apmērā par katriem parāda dzēšanas 100 latiem. Tas ātri vien ļautu sakārtot situāciju.....
kontrobass
k
vienkārši nemaksāšu es arī par apsaimniekošanu! jo netaisos te citus balstīt!!!
Bille
B
Rīgas siltumam pagājušā gadā gandrīz 5 miljoni peļņa (no preses), bet te saka , ka nav laika sakārtot parādu piedziņas procesu, lai varētu vērsties pret nemaksātājiem, apkures sezona nāk virsū. Varbūt pacietieties vēl gadu ar tikai 5 mlj peļņu, bet sakārtojiet likumus taisnīgi?
g_
g
Tas beigsies ar to, ka iedzīvotāji pieprasīs neveikt uzkrājumus vai arī uzreiz tos iztērēt. Ja kopsapulce par to nobalsos, tad NA nebūs izvēles. Un nemaksātājiem - pēc iespējas ātrāk tiesās. Jā skarbi, bet drīz vien izveidosies tādas mājas, kurās dzīvokļi būs reāli pa lēto, bet tukši, jo pārējie 80% no tiem nemaksās. Attiecīgi maksātspējīgie pārcelsies uz mājām, kur visi arī maksā, bet maksā tikai par sevi nevis vel pārējiem no kāpņu telpas.
latgaļs
l
A kāpēc šajos apstākļos uzburbušais Savickis nevar samazināt savu kumosu par gāzes starpniecību?
Bille
B
Nu gan tu dod! PLL nav pie teikšanas??? Kur tad septiņi treknie gadi, kur tad gāzi grīdā???!! Trekno gadu partija aizvien vēl vairākumā saeimā, Gāzi grīdā Rīgas vicemērs. Kur vēl viņiem būtu jābūt, lai būtu pie teikšanas??!!
latgaļs
l
A davai, tu tos izliktos nemaksātājus ielaid savā dzīvoklī, bet pats sarūmējies uz koridoru un virtuvi! Tu taču gatavs viņu daļu maksāt naudā, tad kāpēc ne graudā?!. :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas