Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laika apstākļu dēļ atsevišķi reisi no Rīgas lidostas novirzīti uz citām lidostām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Labrīt, muļķu un zagļu zeme! Vai ceļi ir tīrīti? Ja kāds zina, pasakiet! Jābrauc pārsimts km, bet nezinu ko darīt...
Aklis
A
Katrs viens no jums ir tas svarīgākais,jūsu darīšanas ir visneatliekamākās un visiem pasaules dienestiem savas rūpes ir jāvelta tikai un vienīgi jums :))
nepārvarama vara
n
pa degunu gribas iegāzt arī airbaltic, kam nepilna lidmašīna aizlidoja uz Tamperi, bet kas nebija gatavi uzņemt daļu Ryanair pasažieru, kas gatavojās lidot turpat, tikai nedaudz vēlāk. Ir taču Ziemassvētku laiks un aviokompānijas varētu tomēr bik vairāk sadarboties un būt draudzīgākas. Ryanair uz Tamperi reisu atcēla, cilvēkiem viesnīcu nekompensēs, nākamais reiss 26ajā. Forši! Attaisnojums kompensāciju nemaksāšanai - nepārvarama vara, tikai interesanti, kāpēc visi pārējie Ryanair reisi lido prom, bet šim vienīgajam ir nepārvarama vara!
...
.
cilveki, ta notiek visur! varu saprast tos, kas sez un gaida savu reisu pacelsanos, tikko europa izbaudiju to pasu (nacas naksnot lidosta), bet kamer snieg, neviens nevar pateikt, kad atsaksies satiksme un vares kads nolaisties vai pacelties. ta tas vienkarsi ir. es saprotu, ka gribas kadam iegazt pa degunu, bet tas tacu nepalidzes!
goodmorning
g
informatori vismaz tik daudz varētu ziņot tajos skaļruņos, lai mani paziņas, kas sēž lidostā jau 4o stundu uzzinātu, kas notiek ar viņu reisu pašā lidostā nevis no maniem zvaniem viņiem katru reizi, kad izlidošanas laiks tiek pabīdīts uz vēlāku nakts stundu.
marksis
m
ko ta nez lai tas informātors saka, ja pat piloti nezin, ko darīt? neba nu dispečers ir vienīgais, kas kontrolē visu - daudz ko nosaka arī aviokompānijas politika. Piem. turku aviolīnijas šodien aizmauca uz helsinkiem, ilgi gaidīja līdz nolema atgriezties atpakaļ rīgā. Ryanairs cilvēkus no briseles izgāza viļņā un oficiāli atrunājās, ka nosūtīšot autobusu. Vai nosūtīts - kas to lai zin, bet informators to savos kafijas biezumos neieraudzīs
marksis
m
traki, ka vidējam latvietim internets domāts vien porņukiem, draugiem.lv un vietai kur izgazt žulti. Normāli cilveki sen jau būtu sagūglējuši tādu saitu kā un tad tiešsaistē arī skatījušies, kas tad notiek
Viesulis
V
Lidostas darbinieki nav vainīgi pie lielā puteņa, bet viņi ir vainīgi pie tā, ka nespēj nodrošināt gaidošos cilvēkus ar informāciju. Tā vietā, lai publiski izmantotu skaļruņus, nodrošinot informāciju, par to, kas notiek ar reisiem - vai tie ir novirzīti vai riņķo virs Rīgas, informācija (labi, ja tāda ir) tiek sniegta individuāli un tad sākas spēle "klusie telefoni"...Iedomājies, kad reiss, kuru gaidi, nav nolaidies vairāk kā 1.30 stundu un tikai tuvojas - kādas domas sāk nākt prātā? Tā ir pilnīga neprofesionalitāte!
sasmējos...
s
nav jau runa par to, bet gan par to, ja jau ir dabas stihija un tik lielas shausmas, tad butu tikai normali, ka tiek piesaistiti papildu speki, lai situaciju risinatu...
www
w
jā, jā - lidostas darbinieki vainīgi pie lielā puteņa! Atradi vainīgos! Tagad es sasmējos.
sasmējos...
s
diemžēl šobrīd uz šo jautājumu es nevaru sniegt atbildi, tāpēc sekojiet līdzi informācijai...tā atbildēja nupat lidostas info dienesta darbiniece uz jautājumu, kad aptuveni reiss no Ženēvas varētu ierasties....no ta info dienesta nekādas jēgas, ceru, ka visi VISI lidostas darbinieki tagad nesvin pa mājām svētku priekšvakaru, bet tā vietā tīra sniegu...
www
w
Vajag saprast arī to, ka šādos apstākļos nevar braukt kā ierasts uz 50km pilsētā un 90km ārpus. Regulāri redzu, ka čaļi uzspolē un izbauda, kā auto forši saslīd. Šoreiz tomēr labāk braukt prātīgi - pasargāsiet sevi un citus! Un vajag arī saprast, ka šādā putenī ceļa dienesti nevar uzreiz notīrīt visus ceļus. Vajag pašiem domāt ar galvu, tad viss būs labi. Pat lidostā ar visu smago ceļa tehniku nevar notīrīt normāli lidlauku!
Lelle
L
Valstī valda totāls bardaks un par to neviens nenes atbildību.
Lelle
L
Ei, parazīti! Kad ceļus sāksiet tīrīt? Vai tad līķu vēl par maz??? Nupat uz Liepājas šosejas 3 jaunieši aizgāja bojā!!!!!!!!!!!!! Tepiķi, kustaties!!! Tikko braucu pa Daugavpils šoseju līdz Ikšķilei un atpakaļ...vienkārši vājprāts kas tur darās, tas pats notiekot arī uz Pleskavas un Tallinas sosejām... Kustiniet savas ierūsējušās, resnās pakaļas!!!!
Viesulis
V
Vai tiešām tiem cilvēkiem ir jāmaksā par iespēju uzzināt, kas notiek ar viņu tuviniekiem!? Vai ir grūti publiski visus noinformēt par to, ka reiss tāds un tāds ir novirzīts uz Talinnu, cits uz Viļņu utt., lai cilvēki var nomierināties un zināt ko darīt! Lidostas informatīvais serviss ir akmens laikmeta līmenī! To saku, jo pats tikko atgriezos no lidostas! Peter - lasies prom no lidostas pie sava mīļā Atslēdznieka, lai pie vadības nāk profesionāls cilvēks!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas