Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: aizgājis viens no "Par labu Latviju" kampaņas vilcējspēkiem

Viņš nebija publiska persona, bet koordinēja priekšvēlēšanu kampaņu ar neredzamu roku. Tā par ceturtdien 51 gada vecumā negaidīti mūžībā aizgājušo LPP/LC līdera Aināra Šlesera padomnieku Georgu Lansmani laikrakstam _Diena _saka partijas biroja pārstāvis Edgars Vaikulis. Organizatora dotības G. Lansmanis jau bija pierādījis iepriekš, koordinējot LPP/LC priekšvēlēšanu kampaņu, un bija plānots, ka viņš būs viens no partiju apvienības Par labu Latviju! priekšvēlēšanu kampaņas vilcējspēkiem.

Partijas vadībai tuvu stāvošas personas atzīst, ka G. Lansmanim bija liela ietekme kā spēcīgai personībai, viņš nav bijis afišēts kā līderis, taču aktīvi līdzdarbojies gan ikdienas darbos, gan ideoloģisko jautājumu formulēšanā partijas dokumentos. Partiju apvienībā Par labu Latviju! G. Lansmanim bija paredzēts uzticēt dažādu pasākumu plānošanu, un apvienotajā vēlēšanu štābā viņš būtu viens no nozīmīgākajiem cilvēkiem, atzīst E. Vaikulis. Saeimas vēlēšanās viņš pats neplānoja startēt.

Rakstu par G. Lansmani - viņa iepriekšējo darbību un nokļūšanu A. Šlesera komandā - lasiet laikrakstā Diena vai arī tās elektroniskajā versijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas