Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: aizgājis viens no "Par labu Latviju" kampaņas vilcējspēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
человек
ч
побойтесь, Бога! нельзя о покойниках плохо говорить, а если вы совсем неверующее, то подумайте, хотя бы об элементарной этике. так легко безнаказанно писать гадости в интернете, особенно, о том, кто уже возразить не может.. только глупцы всё знают про других, и так легко обо всём судят, странно - почему у них всегда такое бешенное желание - показать свою глупость, наверное, больше никого их мнение не интересует, вот и рассуждают бессплатно для таких же, как и они.. и завидуют тем, кто, что-то реально делал, и остался в памяти деятельных людей...
Žanis
Ž
varbūt kāds pateiks kāds bija Arvila Ašerādena KGB segvārds?
Satori.ru
S
Ar Dieva bībeli visus uzmest nesanāca. Nu mēģinās ar "Sātana bībeli", kuras tulks Nils Sakss iecelts par PLL portāla redaktoru. Nevis AŠ2, bet AŠ-isti viņi ir. Tā vieglāk būs iegaumēt. AŠisti.
Kā lablatviešiem neveicas
K
Kustība "par labo latviju' būs nodibinājusies kādā nelāga brīdī. Vai varbūt ko nelāgu ieēdusi? Runā, ka sākusies planētas strauja attīrīšanās no negatīvajām enerģijām un šo enerģiju nesējiem, proti, visi negatīvo enerģiju nesēji 'čuposies', viņiem ļoti neveiksies un viņi bariem izmirs kā mušas.. tā planēta pati attīrot savu enerģētisko lauku.. nu lablatviešu piemērs ir diezgan.. kā to teikt.. uzskatāms... es no tās kustības bēgtu neatskatoties
>>pelei
&
P.S. zini, ja neesi augstās skolās gājusi, neniekojies ar valodu! vai iemācies atšķirību starp Jums un jums!
>pelei
&
nav kauns mums visiem.. cilvēki apspriež tāpēc, ka rīt šo lansmani neviens vairs neatcerēsies, pat viņa 'ieroču biedri'.. tukša sīka maznozīmīga un izniekota dzīve, raušot naudu, no kuras līdzi nepaņēma ne santīmu
pele
p
Kauns visiem, kas apliek mirušu cilvēku! Skumji par tJums... Labāk taču paklusējiet, jo varu saderēt, ka lielākā daļa no Jums viņu pat nepazina!
#
#
Kontras muitas noliktavu ēra, tā tik bija skaista ēra! Labs gan bijis PLL skolotājs, pēc skata var redzēt, kā bīdītas lietas, tajā muitas noliktavā kontas spirta netrūka.
34
3
smags zaudējums lpp/lc -ē ...... un kgb-ē?
Jukums
J
Tumšss aizkulišu darbonis bija un neko no savas bagātības tā arī līdz nepaņēma. Un labākajā gadījumā tiks aizmirsts, bet sliktākajā pelnīti uzskatīts par vienu no posta veicinātājiem. Turpretī, Grodumu vēl ilgi pieminēs ar labu vārdu un klausīsies viņa dziesmas. Tad kurš te ir bagāts, cienīts, mīlēts un kurš ne?
drakons
d
Man ir kauns un dusmas, ka tāds laikraksts kā Diena, kas nezkāpēc sevi uzskata par objektīvu un arī it kā ētisku laikrakstu cilvēka aiziešanas dienā turpina prepartēt aizgājēja personību un ļauj komentēšanas opciju. Kāds laikam nevarēja saturēt biksēs savu ikdienas mēslu šļuru.
Lonija
L
Piekrītu, bet ar šādiem diskutēt ir bezjēdzīgi, viņi tikai paši var iznīkt.
JOZUPS
J
Vieglas smiltis aizgaajjus'ajam.Ja tu raksti savam nikam ar lielo burtu dievs tad visu ko tu saki liecina par tevi ka esi taas pas'as brun,inieks,vai arii netiiro papiiru atmazgaataajs-advokaats. kas sevi iecel, Dieva vietaa ir pats nelabais,kaardinaataajs un melis.Tev naaktos izlasiit graamatu Lielaa Ciin,a atrodama Bazniicas ielaa 12a.un Jeremijas17 nod. biibelee.
ooo!
o
PLL aizeiet viņa taciņā!
Lonija
L
Bija gudrs un interesants cilvēks, līdzjūtība tuviniekiem ! DIENA, beidziet tak ļat zākāties par tikko mirušiem cilvēkiem !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas