Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: Kampara amatu šūpo Privatizācijas aģentūras direktora amats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
Nebrīnos par šī kunga veselības problēmām, tā pretīgā Zalpētere visus var novest līdz slimības gultai. Tā ka turaties un ar sūdainu dakšu to veceni izsviest no PA
dina
d
Zalpētere kolosāli zaļi dzīvojās pa Bērnu ministriju- paskatieties ienākumu deklarācijas! Un bija tātad īstena LPP līnijas ieturētāja. Tagad Pilsoniskajai Savienībai neaizvietojama.. Man vienīgais izskaidrojums- viņai ir tāda šantažējoša info, ka viņa var stabili sevi bīdīt superamatos.
neJanis
n
Bijušajam vīram un viņa dzīvoklim saistība bija ar Valsts nekustamā īpašuma aģentūru, nevis Privatizācijas aģentūru. Vispār tās ir divas dažādas iestādes.
...
.
šādi cilvēki nemainās
zinātājs
z
salīdzinot ar Zaļpēteri? :)))))
drakons
d
Grants ir ļoti sakarīgs vadītājs.
Janis
J
un Zalpeteres bijušais vīrs reiz caur Privatizācijas aģentūru sev dabūja nelikumīgā ceļā dzīvokli luksus rajonā , bija pat tiesu darbi un stradāja tas bijušais vīrs arī Priv. aģ.
zinātājs
z
Tas pats atkārtojas arī PA. Jautājums ir - kāpēc tādi cilvēki vispār tiek tik augstos amatos? Vai Latvijā normāla cilvēciskā cieņa vairs nav nekas? Vai tiešām Kampars nezina par šīs sievietes histērijām un patvaļu, pilnīgu necieņu pret padotajiem? Vai tas apmierina JL?
Jukums
J
Diemžēl, nekas nemainās un visu nosaka netīras aizkulišu spēlītes. Un nekas nav atkarīgs no augsto amatu kandidātu kompetences vai citiem reāliem kritērijiem, bet gan no tā, kuram politiskajam spēkam kalpo.
Ha
H
Atceros, ka stradajot Tieslietu ministrijā Zalpētere mežonīgi kliedza uz saviem kolēģiem, pat tiem, kuri nebija viņas departamentā. Uzvedās viņa šaušalīgi nepieklājīgi, vienkārši uzkliedza kolēģiem, ja nebija tā kā viņa grib, histērija kaut kāda.
Kāmis
K
cik atceros, arī Naglis bija ne vienu reizi vien iemesls tam, ka atkāpās ministri un krita valdības. kas šajā amatā tik bīstams? nedomāju, ka tā ir tikai Parex banka. varbūt drīzāk ar šo mega darījumi mazi darījumi, kas būtiski papildina viena otra bankas kontu? vai Zalpētere nebija kā reiz tā pati amatpersona, kas vieglu roku no valsts izlaida bērnu Austrālijas tēva pavadībā? galvenais ir likuma burts un pietiekama domas elastība šos burtiņus mainot? īsti piemērota persona šādam amatam! Kampara kungs - tad kāda būs argumentācija ieceļot Grantu atpakaļ amatā, ja viens no iemesliem, kāpēc pilnvaru termiņš netika pagarināts, bija sliktais veselības stāvoklis? pēkšņi Granta kungs ir atradis brīnumzāles un palicis vesels?
He he...
H
Tu tikai aizmirsi, ka melo, melo arī visa Vienotības šaika, tāpēc nav jāvēl par partijām.
Iveta Briesmīgā
I
JL pietuvunātā Iveta Zalpētere ir kaut kas briesmīgs.
U
U
Atvainojiet, bet mauku mājā viss notiek vienkāršāk...
aa
a
cik ļoti ir apriebušās šis varas spēlītes, es - tev, tu - man, mēs - shitiem, šiti - tiem... un visi melo, melo un melo,mēs par labu LAtviju... Stendzinieks melo, Ķirsons melo...jo nemaksaa par saviem darbiniekiem visus nodokļus, jo maksaa daļu algas aploksnees, bet paši skataas aciis un melo un melo un melo...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas