Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Laikraksts: Partijas sāk slēpt sponsorus aiz biedru naudas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ofers
O
Berķa un Stjopas brigādi kārtīgi vajag pārbaudīt, tiem jābūt starp shēmošanas pirmrindniekiem.
Paija
P
Arī kristāldzidrais , nesavtīgais Jaunais laiks :-( nodarbojas ar afērām.
fgh
f
Raksts apliecina, ka vadošās partijas ir "kabatas partijas", tās pieder šauram cilvēku lokam. Cik vēl ilgi tās baudīs vēlētāju atablstu šādā veidā? Jāmeklē alternatīvas šiem individuālajiem ziedotājiem un ziedotāju loks ir jāpaplašina. Vajadzētu būt iespējai, ka sabiedriskās organizācijas, profesionālās organizācijas, biedrības, arodbiedrības vai pat dzīvojamo rajonu pārstāvji piedalās ar savu finansējumu partijām.
jautrais
j
UN kurš tic, ka tas beigsies?
fakts 1
f
Re kur aiziet rīdzinieku naudiņa un kā veidojās fantastiski lielās pensijas.
alias
a
Partijas un godīga rīcība Latvijā ir divas nesavienojamas lietas. Ja iet runa par jēdzinu "partija", tātad blakus mahinācijas. Šobrīd vispār būtu jāaizvāc no siles visas partijas bez izņēmuma. Analogi visi cilvēki, kas kaut attāli saistīti ar jebkuru no partijām, ir jāaizvāc no visurienes valsts pārvaldē un ierēdniecībā. Tad varbūt arī pēc kāda laika atjēgsimies.
Likuma vara
L
Pašlaik partijas brīvi tiek pie gandrīz neierobežotām summām no valsts budžeta ar šoferdēlu un pad. locekļu palīdzību. Kamēr neieviesīs partijām valsts finansējumu, par biedinājumu krimināli sodot dažus "pagaldes sponsorus", budžeta nauda plūdīs platām straumēm.
Bezjēga
B
Zinu noteikti, ka ir tādi, kurus ieliek padomēs vai citās vietās, bet viņi visu pievāc savā kabatā. Ne valstij, ne partijai.
hosa
h
Nē,nu ok,brīvdienas.Tu esi veselīgi domājošs,es arī.It kā apcietinājums,it kā hodorkoskis-nevajag,ka grāmatvede sēž,Tev jāsēd.Nu,piedo,es to protams negribu,man nav ierosinājumu,man liekas,tā cita tēma.Tad par valsti jārunā,ne partijām.
Vija - aģents
V
Piekrītu, ka visam un visiem vajag naudu, bet ir atšķirība, kur katrs to dabū. Ja runājam par partijām, tad viņas to naudu nošmugulē no valsts t.i. apzog sabiedrību un ar dažādiem paņēmieniem to iepludina savos kontos.Vai te var runāt par godīgumu? Lai maksā no savas kabatas! Pētījumā var redzēt, ka no savas kabatas neviens vairāk par 25 Ls nedod. Nelieši!
Zh
Z
Pilnīgi atbalstu un piekrītu nodokļu, ja maksāšanai, tad iezīmējot tos ar urīnu. Varētu vēl ar kādu smaku. Personiski man pietiek ar draudzīgi - omulīgu sistēmas apņirgšanu, atpūšoties kopā ar paziņu, tiešām labu grāmatvedi. Brīvdienās.
zvirbulēns
z
Žetons- tavās domās ir kas pareizs .
hosa
h
Nē,es tocna esmu reti kad un kā uzvilcies,ja gribat maksājiet ragā partijām,delnām,da jebkam,es iezīmēsu savus nodokļus ar okeru vai urīnu-nemaksāšu.Nu jums taču ikvienam ir atļauts - ziedojiet.
Bezjēga
B
Velti iztērēts "'pētniecības darbs"'. Jēgas taču nav.
pingvīns
p
Nezinu kā jūs redzat, bet manā skatījumā trakonams ir vienā sadaļā ar Saeimu. Bieži prātā jukuši penši grozās ap to māju, meklējot taisnību zemes virsū. Tāpat arī domas no tās mājas ir tādā pašā līmenī. NAV tur ne smakas no kādas profesionalitātes vai tautas pārstāvjiem. Vieni murgi un frustrācijas. Vienkārši trakie tur sēž. Interesanti, ka Saeima pat īstos trakos no viņu mītnes Tvaika ielā izliek, t.i. konkurence. Koroče, tas viss velk uz trakonama apvienošanu ar Saeimu un pārcelšanu uz nomali. Tikai kāpēc tik bieži televīzijai tur jāgrozās? Dīvaini.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas