Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: publiskajā telpā nonācis fotoradaru izvietošanas plāns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atis
a
Vai ir kāda statistika cik avārijas ir bijušas uz vanšu tilta? Un cik no tām - dēļ pārsniegta ātruma? Tāpat par Biķernieku mežu.. brīnos ka vēl uz Gaisa tilta nav neko izplānojuši, tā jau pietiek ka tur zīme 30.. Un pie tiem pārvietojamajiem visu laiku sēdēs policisti? Vai tad paši nespēj nevienu noķert? Kārtējā miljonu afēra
Mūrniece
M
Cilvēkam, kas publiskoja radaru izvietojuma plānu - augstāko soda mēru!
donut
d
Vajadzetu foto radaru devet par "Slinko policistu"
a' propos
a
Cik viedi vārdi: "nevis sodīt, bet audzinat viņus". Nu burvīgi. Un kas tad audzinās? Vai ceļu policisti, krūmos sēžot? Vai tie viņu priekšnieki, kurus noķēra, vainīgajiem atpērkoties jau policistu kabinetos? Vai audzinās pati ministre, kura neko ļaunu nesaskata bērnu vešanā "pa ceļam" uz skolu ar dienesta mašīnu? Bet vēl vajagot pārvietojamos radarus. Cik tie esošie tiek intensīvi izmantoti? Cik, teiksim, pēdējā nedēļā ir fiksēti ir ātruma parkāpumi, cik stundas tie ir bijuši darbībā? Un kad te skaitļi būs tuvu maksimumam, tad varētu meklēt jaunus radarus, kuri maksā ne jau pārdesmit latu.
Sniper'sEye
S
Kā gribētos ticēt šai temā Lindas Mūrnieces teiktajam, bet -- kurš tad ir īstais, kurš beidzot saņēmās saistīt fotoradarus ar melnajiem punktiem? Iepriekš Zivtiņš vienīgi par iekasēšanu murgoja, un vēl ne reizi Mistrei publiski neviens nav pajautājis viņas attieksmi pret tīšu sodīšanas iespēju meklēšanu CePešnieku izpildījumā, bieži galēji amorālu, nekaunīgu, nelietīgu, -- vērstu nevis pret tīšiem un nekaunīgiem pārkāpumiem un pārkāpējiem, bet, izmantojot sarežģītas situācijas satiksmes organizēšanā, demonstrējot savu nekaunģio visvarēšanu, policista likumīgo varu izmantojot vienkārši cūcīgi, kā to gadiem ilgi dara CP atsevišķas ekipāžas Brīvīnas un Vairogu ielas krustojuma apkaimē. Gaidu to brīdi, kad saņemsies Pauls Timrots ar TV Zebras radošo brigādi. Ja bezdarbs tik liels, vajadzētu CP atpužuļot, atteibēt, atbernātēt, lai Ceļu Policija nebūtu jāpārdēvē CePešniekos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

nra.lv publicētais fotoradaru izvietošanas saraksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas