Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Laikraksts: Šķēle grib runāt ar Vienotību, Āboltiņa pārsteigta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Jo Šķēlem pietrūka miljoni.....
sviests
s
VISPIRMS UZLEJ UZ GALVAS MĒSLU SPAINI ,,VIENOTĪBAI,, ,PĒC TAM AR DREBELĪGU ROKU SNIEDZ SALVETI ,AR KURU NOSLAUCĪTIES UN SAKA: ,,VARBŪT DRAUDZĒSIMIES,, ?.............. ŠĶĒLE NECERI - NEBALSOSIM PAR TEVI !!!
rrr
r
Ja vini apvienojas es par Skeli nebalsoju
ha
h
Šķēle var neuztraukties, valdība netiks...nebūs jārunā ar Vienotību!!! Saeimā beidzot būs normāls stāvoklis, Saskaņas Centrs un Vienotība, pārējie var doties atpūsies!!!
Zane
Z
Vecais kampējs izskatās briesmīgi! Vienīgā cerība, ka mums nebūs viņš jāredz valdībā!
labs
l
Par Labu Latviju tiks Saeima un ka vel tiks vel bus jastav rinda lai Ainars ar Andri pienem
XXL
X
Vienkārši Āboltiņas "tālredzība" nesniedzas tālāk par 2. oktobri!
hmmm
h
visai šai runāšanai tikai viens mērķis - parādīt, ka redz' cik mēs atvērti un redz' cik tā Vienotība iedomīga un pašpietiekama. Ja uz šīs "pīles" rēķina varēs pārvilināt kaut vai 0,1% vēlētāju mērķis jau būs sasniegts. Ieteiktu gan PLL "polittehnologiem" tomēr rūpīgāk strādāt ar saviem klientiem, lai labā zinātu ko kreisā runā.
krabis
k
Izskatās, ka varianti ir divi - viens, kā pielabināties, bet otrs - lai šantažētu. Diez, kuru no abiem būs izvēlējies AŠ?
Vēlētāja
V
Šķēle ķeras pie pēdējā salmiņa. Viņš tak Saeimā netiks. Ja kāds balsos par PLL , tad Šķēli izsvītros ar treknu svītru. Es balsošu par Vienotību.
Purva bridejs
P
Sobrid ta ir ne vairak ka zina veletajiem - ar ko konkreta partija varetu/nevaretu veidot sadarbibu lideru ieceretaja varianta. Skaidrs, ka realo sadarbibu noteiks velesanu rezultati.
Vienotības triumfs
V
Pečons 11:13 Vienotība sapriecājusies, ka sapirkusi LTV un TV3, un tagad domā, ka bēdīgais zilonītis ar savu zaļoķeksīšu bandu uzvarēs vēlēšanās ____________ Žetons!
Vilnis
V
Acīmredzot, radījumam ar palamu "Kampējs" ir kaut kas ko teikt!
Dīzels
D
Lai labāk PLL iekļūs saeima ar savu cieti - mīksto 5% un tad meklē partnerus.
Sociāldemokrāts
S
SIGNĀLS VĒLĒTĀJIEM: "A. Šķēle Dienai sacīja, ka ... viņš vienmēr esot bijis par to, ka VALDĪBA JĀVEIDO IDEOLOGISKI RADNIECĪGIEM politiskiem spēkiem. ... A. Šķēle teica, ka ļoti daudz ko noteiks Saeimā ievēlētās PERSONĀLIJAS - ar viņu mēģinot uzturēt kontaktus Vienotības cilvēki no dažādām partijām, ..." Var iznākt ĻOTI NELĀGI, ja pie varas tiks SAVĒJIE. Viņiem rūp vienīgi personiskā privātā izdzīvošana. Valsts vara ir tikai mērķis SEVIS un SAVĒJO glābšanai no grūtībām. PĀRĒJIE CILVĒKI, "savējiem" nepiederošais vairākums tiks iegrūsts nāvējošos dubļos, lai KUNGI varētu spožos zābakos izķļūt no krīzes purva. Balsosim par VIŅIEM, par tiem tur, par SAVĒJIEM un viņu gaišo nākotni! Otras izdevības var nebūt - tagad vai nekad! PAR AUGSTIEM KUNGIEM savējo kungu valstī! Un neprasiet - kur skolas, kur darbs, kur pensijas, kur nākotne jauniešiem? UZDĀVINASIM to visu SAVĒJIEM!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas