Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Katrs pats sev latvietis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dince
D
Nu, mums darbā strādā gandrīz puse nelatviešu, bet viss notiek tikai un vienīgi latviski.
Ilmārs
I
Manā darba vietā strādā kādi apm. 20 cilvēki. Pārsvarā latvieši, arī viens krievs. Sarunājāmies latviski. Darbinieki mainījās, sāka strādāt divi krievi, savā starpā protams, krieviski sarunājās, ar pārējiem - latviski. Sāka strādāt trīs krievi, arī latvieši sāka pāriet uz krievu valodu, reizēm. Tagad darbā strādā kādi 4-5 krievi un ar viņiem jau pārsvarā visi runā krieviski. Kāpēc es to stāstu? Krievi ir vitālāka tauta. Latviešos kalpiskums sēž iekšā, tas jau ir ģenētiski. Neglābjami. Tāpat kā mantras, ko te daudzi skaita - Rietumi mums nepalīdzēs! Rietumi mums nepalīdzēs! Rietumi mums nepalīdzēs! Rietumi mums nepalīdzēs... Jādraudzējas ar Krieviju? Krievijas draudzība ir nospiedoša, Rietumu - atturīga. Demokrātija dod izvēli, kādam būt. Krievijā mēs būsim tikai etniska grupa, bez izvēles saglabāt sevi kā tautu. Neesam jau musulmaņi, kas izdzīvos, jo vairosies, jo turēsies pie savām parašām.
duuda
d
Piekritu jau ieprieks komentetajam, ka Shakasvhilli ar nekads labinais nav. Nu mulkigi vins izrikojas. Nu apsolija savai tautai 2004. gadaa, ka tuvakajaa nakotnee apvienos Gruziju..Vajadzeja tak vinjam paradit, ka vins nopietni tos savus solijumus velejas pildit.. Tik zel, ka tautai pilnigi preteja nostaja par padarito. Varetu teikt, ka Shakasvilli zaudejis jeb kadu tautas uzticibu (kaut kur dzirdets scenarijs..:) ) Un protams, pieradija, ka lai tur ar kada draudziba ar rietumiem, kad tiesham lielaa kjezaa iebrien, pasham jakuljas laukaa..:)
mirttante
m
Vai, dēliņ, rādās, esi aizmirsis savu reizīti pasmaidīt! Aiz katra joka jau nestāv cinisks ļaundaris un rējējs. Un tu mani uzreizi šitā - par zemisku un aprobežotu. Ar drūmu ģīmi jau ar' nekādu Saules valsti neuzcelsi.
SB
S
Par Eirovīzijas boikotēšanu jau vienreiz rakstīju. Vācijas Radio par to pasmējās. Iemesls? Eirovīzija vienkārši tiek uzskatīta par diezgan trulu pasākumu, kura boikots ir vairāk smieklīgs nekā draudošs. Ar Sočiem gan būtu citādi. Par latviešu attieksmi pret sevi - tas ir kaitinoši. Nu nav igauņi nekādi pārcilvēki salīdzonot ar mums. Ok, Igaunijā dzīve ir labāka kā lielākajā daļa A-Eiropas valstu. Bet no otras puses arī mēs ekonomiski neizkatāmies slikti un iespējams pāris gadu laikā apdzīsim, piemēram, Ungāriju. Ja strādāsim, protams, nevis čīkstēsim...
lno
l
Nu lūk, vai tad autorei nav taisnība? Vesela plejāde "paši sev latvieši" - Superlatviete, kāmis, mirttante, nelailis, čirka, glūņa. Vai ar tik aprobežotiem un zemiskiem cilvēkiem var uzcelt saules valsti? Ja paši nespēj, jānorej tos, kuri kaut ko var - igauņus, savus māksliniekus, VVF, uzņēmējus...
barakuda
b
Politiķu (ne)braukšana vai (ne)piedalīšanās Olimpiskās spēlēs vai Eirovīzijā ir nevis politika,braukšana vai nebraukšana , bet piedalīsanas piedalīšanas pēc vai braukšana braukšanas pēc..To ko DOMĀ TAUTA viņiemir pievienas... Aizbraukt, piedalīties uz VALSTS rēķina.. Par Krievijas TV atslēgšana ir jāriko aptauja,ne tikai Latvijā,bet visā Baltijā.Nav jāstreb karsts,bet jāapsver visi PAR un pret bez emocijām..
Glūņa
G
Kādi tur vēl igauņi!!!!????Vot ,Soross,vot tā ir tauta!Kur nu vēl tā Sorossa naudiņa.Par to naudiņu Pakalnīte i savu mammiņu nodos.Ēlerte,ņem taču to bezsmadzeņu būtni līdz.Savādāk viņa to dienu ievilks mēslos.Kā tur ar to Jūdasu beidzās?
čirka
č
Bet par tevi atbild Soross,kura maizi ēdi tā dziesmu dziedi.Interesanti vai jūs pārdodaties dārgāk kā meitenes Čaka ielā ?
nelailis
n
Tā Laila Pakalniņa laikam ir vienu kompleksu noēsts sievišķis. Nu kapēc tādiem skribentiem atļauj publicēties, kas mums letiņiem grib mazvērtību iedzīt. Nu neesam mēs ne ar ko sliktāki par igauņiem. Ak tad igauņi boikotēs eirovīziju? Smiekls pašai nenāk? Igauņi pat to pusfinālu nevar tikt cauri, kur nu finālā piedalīties. Manuprāt estiņi vienkārši atraduši kā neveiksmei likt strādāt pašu labā. Nākošgad viņiem tāpat nekas nespīd, tad nu vismaz nāks klajā ar boikotu. Un kas to ierosināja, kāds populistisks frīks. Un tulīt paši estiņi jau ar sāka paši klušināt to ambīli. Un tad nu pieņēmuši to lēmumu vai tik runāt tik māk par boikotu. Bet es varu Lailai pateikt ar ko estiņiem apskaust mūs ja pati nezin. Godmanis bija tas, kas ierosināja Baltijas valsts vadītājiem doties uz Gruziju. Ne jau igauņi. Dokumentālo filmu ''Sviet story" igauņi uztaisīja? Nevajag nolikt mūs. Estiņi daudz kur mums astē velkas. Tā redz ...
Juris Denisam
J
Iespējams, ka tas tā arī ir.Es gan kaut kur esmu lasījis,ka Abhāzija ir vecāka valsts par Gruziju.Varbūt arī esmu kaut ko sajaucis.Kamēr bija Staļins,viss bija kārtībā.Ja šodien būtu Staļins,tad tāda bardaka nebūtu.
mirttante
m
Un pat Lāsmiņa grib, lai viņu aizved nevis uz Slīteres siliem, bet uz MUNAMEĢI!...
kāmis
k
ko nu dzied! varam jau mēs kā estiņi uzkāt uz galda un nopozēt - nebrauksim uz pekinu, bet pēc tam klusiņām aizsūtīt premjeru uz tikšanos ar Ķīnas vadību. kā to viņi ar izdarīja. nu nebija Zatlers , toties Godmanis bija. man liekas , jēga lielāka. un cnn, bbc ar godmani runāja, nevis igauni. vismaz es neredzēju.
Antipanorāmisc
A
Olimpisko spēļu laikā gadījā būt Londonā. Angļi rādīja tikai paši sevi,ieskaitot visus muļķīgos sporta veidus. Un īsu brīdi vispārēju informāciju. Un mūsu otrās vietas ieguvējs šķēpmešanā šiem bija kaut kas "" from nowhere"". Totāla sevis cildināšana, totāla lepošanās un jauks humors!!!
Kauns par Pakalniņu un līdz
K
vien virsraksts "Katrs pats sev latvietis" kontekstā ar visu raksta saturu liek jautāt- kam mums šis mazohisms un sevis niecināšana? Vai varat iedomāties sevi cienošu igauni, lietuvieti, krievu, vācieti, angli, u.t.t. ievietot rakstam tādiu virsrakstu par savu tautu? Nezin kāpēc Pakalniņai latvietis ir lamu vārds. Man tas ir goda vārds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas