Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Lai nečurā dvēselē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dominikovna
d
Ne jau sabiedrisko tualesu trukuma ir problema...Vienkarsi UK-jisti ieradusies baudit letas maukas un alkoholu, doma,ka var atlauties jebko. mja... sods tiesam smiekligs!!! Bet runajot par pasmaju curatajiem- ko gan citu var sagaidit , ja nevienam nav nekadas cienas pret hm... dzimteni ka tadu un tas simboliem? Lai kas notiek musu lielakaja kaiminvalsti, nav dzirdets, ka kads apchurajies pie mauzoleja :)
ozo
o
MĪZĒJIEM PIE MILDAS PAR SODU VAJG NOGRIEZT (AMPUTĒT) KRĀNIŅUS!
Jecis
J
Man ir konstruktīvs priekšlikums.Vajag izdot likumu. ka pie Brīvibas pieminekļa čurāt nedrīkst. Par to ir sods 1. naudā,2. publiska izģērbšana un pampera uzvilkšan , par ko maksā pats vainīgais . Šī obligātā pakalpojuma cena - ekskluzīva 1000 latu, ko var nopelnīt arī izmazgājot ar grīdas lupatu pieminekļa apkārtni, bet tikai dienā ,kad var labi filmēt.
tam Dzintars
t
Jā, man arī žēl, ka latvieši nav kā ēbreji, tad mums visur būtu kārtība un tā nezagtu.
Dzintars
D
Latvija tiek veiksmīgi nodrošināta kartība pie sinagogas Peitavas ielā, Rīgā. Ta ka var, ja grib.
zabriski
z
Laila, Tev vajag izmēģināt spēkus sociālajā repā: ------- "No rīta mostos, aiz loga Korupcija! Inflācija Prostitūcija Depresijas gravitācija! Dvēselē urinācija, Sirdsapziņas kastrācija, vispārēja apātija, tā mana Latvija, jā! Jā, tieši tā, Meklē manā manā rubrikā!" (aiziet instrumentālā daļa un cilvēki griežas uz muguras pa grīdu)
andzs
a
bet Rīgā tiešām nav kur čurāt! liec kaut vai simts policistus, no tā taču klozetpodi neradīsies. vai tiešām TIEŠĀM valdība ar visiem saviem n-to izmaksu tiltiem, pārvedu ceļiem, saietiem, pārtijiem un vēl visvisādām izdarībām, lai izdotu nodokļu maksātāju naudu, reiz nesapratīs, ka cilvēkiem vienkārši vajag normāli nokārtot savas dabiskās vajadzības! Gan Sašam, gan pašam, gan ciemiņam! Ierosinu Domi turēt vaļā visu diennakti, uzlikt kaut vai 10 valodās norādes, kur var nokārtot dabiskās vajadzības, (domāju, Domes ēkā), kamēr nebūs uzceltas Rīgā normāli piejamas tualetes! Tur esot 20 podi vismaz. Kad Domes kungi būs reiz no apčurātājiem piepildīti līdz augšai, tad varbūt sāks ko darīt? Vai vajadzīgs jauns ministrs- DABISKO VAJADZĪBU IEKĀRTOTĀJS! gan postenis, gan arī darbs pāri galvai. es nerunāju tukšu: 6-us gadus strādāju Okupācijas Muzejā, kur tūristi skrēja čurāt, bikšu priekšu saķēruši...
knauķis
k
Demokrātijas pārkāpums!Vai tad tikai pie Okupācijas pieminekļa un parkā drīkstēs to darīt kur iepatīkas?
Ieva
I
Rīga ir pilna mēslu sākot ar izsmēķiem un līdz pat suņa kakām. Paņemt čurātāju un uzdot šim savākt, piemēram, 1 kg izsmēķu vai 5 kg suņa kaku- vismaz būs kāda jēga.
K-K
K
... Lidzigas problemas un atrisinajumi notiek pie visiem nacionaliem pieminekliem: pedejais Kanada
pensionāre Veltiņa
p
varbūt vienkārši vajadzētu piedāvāt tūristiem alternatīvu čurāšanas vietu - sabiedrisko tualeti, kuru Rīgas centrā ar uguni nesameklēs pat vietējie. Grūti iedomāties, ka Londonā pie Bigbena nebūtu sabiedriskās tualetes. Ticiet man - vismaz kādas četras ir.
tam Liekās un ...15.01
t
Tev liekas, ka tu esi visa Latvija? Ārstējies! Tam kokers - es domāju, par to dvēseli - tā bija ironija.
Liekās un mierā
L
Vairāk, kā to esat izdarījuši jūs, Diena, jau tāpat nav iespējams iečurāt Latvijai dvēselē.
zabriski
z
"Turklāt izmaksas tādam policijas postenim, kurš atrastos pie Brīvības pieminekļa un visu diennakti trijās valodās spētu paskaidrot, ka tur čurāt nedrīkst, droši var iekļaut arī patriotiskās audzināšanas programmas tāmē." ---- Nu nu. Tas varētu būt kārtējais histēriskais "Bojevoj Ļistok imeņi Diena" virsraksts: "ŠĶĒRDĒ NAUDU POLICISTAM - POLIGLOTAM!!!!" ar visu Lailas komentāru.
kokers
k
Tā ir kārtējā latviešu attieksme - mūs, nabadziņus, atkal apbežo sliktie ārzemnieki. Nu bet mēs tak viņiem radām apstākļus, lai varētu apbežot. Ja būtu tualete un ielās normāli patrulētu policija, cilvēki nečurātu kur pagadās. Domāju daudziem ir bijusi situācija, kad gribas uz tualeti tā, ka nevar vairs ne 5 minūtes izturēt. Tad nu lūk, ja būtu Vecrīgā vairāk tualešu vai vismaz zaļās zonas, čurātu tur. Un skaidrs, ka daudzi arī čurā vārtrūmēs, parkos utt, nedomāju, ka tiem, kas čurā pie Brīvības pieminekla, ir motivācija pazemot valsti, drīzāk vienkārsi vajag čurāt un viss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas