Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Laila Pakalniņa: Salātu mazgāšanas efekts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tim
t
Jā, šoreiz Centis pārcentās.
kkk
k
Bet tā taču notiek!!!! Nekāds jaunums.Pajautājiet ļaudīm, kas strādā lielveikalos.
D'omino
D
Krievu armijas izlūkdienesta pārvaldes pārbēdzējs Viktors Rezuns (Suvorovs) savās grāmatās raksta, ka izlūkam galvenais nav fiksēt ko kurš apgalvo, bet gan to, kurš ko mēģina noliegt un attaisnot :)))
zvirbulēns
z
Lailiņ, i salātus mazgā, i prokurorus sauks pie atbildības :)))
vaira
v
ja ta nu dzive sanak ka apriļa joka par savu naudu Maksima sev "salātus nomazgāja:"-))' bet kas attiecas uz Lembergu tad viņš nerikotu preses konferences ja uz tam tvert katru viņa vāŗdu nesaskrietu bars žūrnalistu,lai vēlak viņa "vārdu pērles" drukātu avīzu pirrmajas lapās.tad nu jajautā vai lembergs pie tā vainīgs vai žurnalisti?
anonīmais šakālis
a
Bet rimi gudri klusē! Maxima būs kārtīgi iegrābusies aiztiekot šo smirdīgo tēmu! Slikti taktiķi maximas reklāmai!
haha
h
Katram smagos noziegumos apsūdzētajam - savu preses konferenci!
Liena
L
Kā ieraugu salātus , tā uzreiz iedomājos kā tos varētu pamēģināt izmazgāt .Līdz šim es vienmēr uzskatīju , ka galerts ir stipti intīma un personīga lieta .Tāpēc ,ja arī ēdu , tad tikai pašas vārītu. Tagad par tādu intīmu lietu ir kļuvuši salāti , pareizāk sakot kopš tas efektologs tai reklāmā slapju pieri duršlakā zem krāna centās glābt to kas vēl glābjams . Tas ir vienkārši briesmīgi un vēl šausmīgāk ir paņemt manas vecmāmiņas jaunības dienu uzvārdu , piekabināt tam darbonim .
Lelle
L
Tikai mullkku zemee noziedzinieks var sasaukt preses konferenci un uz to sarodas visu mediju zhurnaalisti, peec tam atgremo vinna mullkkibas un jeeliibas...Tiesiskaa valstii shitaads jefinsh no kkurkka neizliiztu, kur nu veel konferences riikotu...
gottidio
g
Nedaudz zinu tirgus ķēķi . Tirzniecībā derīguma termiņus maina uz nebēdu. To nemaz izkontrolēt nevar un arī neviens negrib. Pēc [Bez Vārda] teiktā izriet ka derīguma termiņš uz pārtikas produktiem ir lieks. Pēc termiskās apstrādes varbūt ateja būs pārtikā lietojama. Ka tik naudanāk!
Naivais
N
Bet kapec ta Maxima taa satraucas un reklaamas visur izlimeja, ja jau vinji nemazga tos salatus, ko a ?
Bez Vārda
B
Vai aptrakuši ar to salātu mazgāšanu, liekas, ka kādam vesalais saprāts sagājis ripā. Un desas arī nemazgā , bet noslauka, bet to pēc termiskās apstrādes veic ceha darbinieki tas ir darba procesa posms. Komentētāji ir tālu no pārtikas ražošanas, pateicoties stulbai , neizdevušai reklāmai, nu anti reklāmai.
salātatkarīgā
s
Ēst vai neēst tiešā vai pārnestā nozīmē mazgātus salātus ir katra paša ziņā, bet, kad tur augšā mazgā, tās samazgas uz galvas gāžas visiem - raujies tu cilvēks prom vai ne
WALA
W
Rakstiņš padevies. Par tiem salātiem man sieva ar pilnā nopietnībā mēģināja istāstīt ka tā esot - un cilvēķi vēl tic tādām muļķībām. OK, vēl tur appelējušu desu vai gaļu - nu to vēl tehniski var un ir varbūt jēga mazgāt atsevišķos gadījumos. Taču vairāk es sliecos domāt, ka kādam ir izdevīgi šādas baumas izplatīt, jo ja tā kāds darītu ir ļoti lielas iespējas norauties uz dažādām dranķīgām baktērijām, un arī garšā un smaržā noteikti var sajust izmaiņas ( un tās lietas es pats jūtu diezgan labi) Runājot par pārējām lietām - kamēr vien mēs ticēsim tādām muļķībām par salātu mazgāšanu tikmēr ir pilnīgi normāli ka mūsu "politsalāti" tiek mazliet pamaisīti apmazgāti un iejaukti nereti pat tajā pašā vecajā mērcē.
Nedarbīgā
N
Nu esam mēs viena liela salātu bļoda, ik pa brīžam mūs noskalo, iejauc jaunā majonēzē, un viss kārtībā. Ar mums es domāju latviešu cilvēciņus. Pēc kārtējās atjaukšanas nevienam neliekas dīvains šofera padomnieka, deputāta stipendiāta vai ministra "dārznieka" amats. Vajag tik pareizo pulveri mazgāšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas