Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Lapa, kurā publicēts "Līgas šopings", esot saskārusies ar kiberuzbrukumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Katolis
K
Šopings - kas tas tāds? Vai kāds īpašs ziedojumu paveids? Dzirdēju, Lembergu ģimene esot pasakaini bagāta. Naudu sakrājis tēvs Aivars, godīgi un čakli strādādams valsts darbā - Ventspils domē. Turīgi cilvēki jau arvien palīdz citiem, mazāk veiksmīgiem. Lai Lembergu ģimenei laba veselība!
Pārsteigums
P
Un tomēr, štrunts par tēriņiem, kas parādās kontos, tikai milzīgu izbrīnu rada šo jauniešu ienākumi, neticami priekš mūsu mazās Latvijas
tādi esam
t
Meitene ar izsmakcinātu gaumi : Donna Karan (23.04.02) Londonā vienā dienā - 2000 ls; Harvey N. (08.09.2005) 2200 ls; Nav smādējusi arī mūsu Palazzo Italia, kur tērējusies ne pa jokam. ZZS SAIMNIEKAM SKAISTI DZĪVOT NEAIZLIEGSI: DĒLIŅŠ - PA KROGIEM, MEITIŅA - PA LUPATU BODĒM NOTRIEC VAIRĀK NEKĀ 10 PENSIONĀRI - VIENTIEŠI GADĀ!
standzinieks
s
Nu ja Lembim nav vairāk bērnu, tad es laikam zinu, kādus kontu izrakstus mēs redzēsim drīzumā.
a ko ta nu?
a
Puķu tantiņas, kas bučo šo blēdi, tādu naudiņu neredz gada laikā, kādu lemberga pastarīte notriec vienā dienā pa Londonas veikaliem.
atkal tas pats
a
hmmmm, kaukā nepatīk man šīs "noplūdes"... būs jāslēdz konti LV bankās, kaut tajos pieci lati. nepatīk i viss. :(
WALA
W
Kas rīdziniekam no Ušakova vai Šlesera ??? Ja esi valsts patriots - par kādu "pa ceļam" mēģini izlikties" - tad tehniski tas ir nepareizs jautājums pēc savas būtības !!!
zina
z
Nu, protams, rokas nost... A tas ka cilvēkiem algas nemaksā, stutē tikai elektorātu - pensionārus, un reāli pilsētas budžetam atkrīt tikai druskas, pārējās tiek savākts, tas protams ir apsveicami? Re, ta jau būsi balsotājs par viņu? Prātiņ, nāc mājās!!!
WALA
W
Vai tik tās lapeles raksturotais kiberuzbrukums nebūs vienkārša nespēja tikt galā ar ziņkārīgo lasītāju skaitu ?!?!? Varbūt kāds vienkārši nav spējis nomaksāt par atbilstošu pakalpojuma līmeni, jo pats serveris izskatās ir uz nginx bāzēts, un tādu nozares "nejēgas" parasti nelieto.
WALA
W
Arī Šķēle atradās pareizajā vietā un pareizajā laikā, bet no visa tā čiks vien sanāca, tā kā Lembis protams nav Dievs, bet naudu pelnīt viņš tomēr māk !!! Cits jautājums vai valsts māk izmantot visu Lembja potenciālu ( te es nodomāju spēju izvairīties vai vilkt garumā tiesas procesu), bet teiksim kā iekasējot nodokļus no viņa uzņēmumiem utml. Personīgi nesaskatu tajā pasākumā neko tādu ko kāds cits teorētiski "tīrs" pilsonis tajā laikā nebūtu darījis !!! Ja nevaram paņemt pie "pakaļas" visus valsts apzadzējus, varbūt vienkāršāk ir jamos amnestēt par nelielu bet taisnīgu nodokļu nomaksu ??? Jo patreiz valsts izskatās vairāk pēc apsmiekla prāvā pret Lembergu. Un prāvā pret Šķēli tā jau ir kļuvusi par apsmieklu.
bimbam
b
Tiesi ta-> Lembergs istaja laika atradas pareizaja vieta, un tas nebut neliecina par vina biznesmena spejam, jo sadi darboties var praktiski jebkurs, kam ir drusku pelekas vielas! Visticamak startejot tuksa vieta (Preilos) mes par tadiem Lembergiem neko nezinatu, vismaz ne arpus Preiliem ne!
> v
&
Nu, un pie kuriem tad tu pieskaiti Lemberga ģimeni - pie aristokrātiem vai inteliģentiem?? Jeb saudzējams ir katrs zaglis, kas drusku bagātāks par mums??
edgars- precizēju
e
Ja Jūsu dievinātais "saimnieks- zaglis" būtu saimniekojis, teiksim, Preiļos vai kādā cittā provinces pilsētā vietā bez padomju laiku atstātās bagātīgās infrastruktūras, bez izdevīgā ģeogrāfiskā novietojuma, šaubos, ka tur viss tā būtu sakārtots. Jūsu filozofija - lai saimnieks zog, ka tikai mums no dzīru galda atmet?
edgars
e
Ja Jūsu dievinātais "saimnieks- zaglis" būtu saimniekojis, teiksim, Preiļos vai kādā cittā provinces pilsētā vietā bez saimnieki zog, ka tikai citiem druskas no dzīru galda atmet. Taču, vai Jūs, dzimtcilvēki, kādreiz neesat aizdomājušies, cik labi varētu Latvijā dzīvot, ja tautu nebūtu apzaguši lembergi, šķēles u. c. saimnieki?
WALA
W
Ja godīgi - likum-paklausīgu pilsoni es nevaru aprakstīt divu iemeslu dēļ - likumos un noteikumos ir ļoti daudz neskaidru formulējumu ( ir analizēti CSN un to izmaiņas), kuru dēļ nereti tas kurš ir pārkāpējs dēļ likuma burta tāds nemaz nav, tas nekas ka likuma garu ievērojot viņam vajadzētu tādam būt !!! Par piemēru varu pateikt, ka neviens likums nenosaka to kādu vadītāja apliecību ir jāuzrāda CP ja autovadītājs tiek apturēts !!! Tehniski es varu uzrādīt savas sievasmātes vad. apliecību !!! Otrs iemesls ir tas ka cilvēks kurš nezina absolūti visus likumus un konvencijas nevar būt likum-paklausīgs, jo pēc definīcijas vadās teiksim pēc savas sirdsapziņas un/vai labās gribas, bet ne pēc likumiem !!! Un piedod man, bet es zinu salīdzinoši maz no šīs te diezgan paprāvās likumu, noteikumu, konvenciju utml. kopas, kaut nevarētu teikt ka neesmu par vismaz specifiskām sfērām interesējies !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas