Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvietis saņem Īrijas apbalvojumu par drošsirdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Agris
A
Nja kadam skaudiiba liela ko nu atbrauc uz iriju atkal ar nestuvem dosies atpakal pa shiem vardiem skauduli pusti sava sula tev ne kas tava dzive nebus ..
Red Point Optics
R
Made, kad slīksi, noteikti glābējiem paprasi izziņu, vai žurā šis gultā vai nečurā, -- gribēšu dzirdēt un redzēt, kā Tu pēc sevis izglābšanas komentētu viņa ķurķi vai alimentus, vai abus kopā, -- kamēr neuzradīsies Made-2 un pateiks arī Tev,. ko Tu te saki tagad.
pipars
p
ne viņš vienīgais čurā gultā ,kad sadzeras un netikai gultā ,Bet domāju ,ka tie nečurātāji reti kurais būtu spējīgi izglābt slīkstošu cilvēku ,un runa jau ir par to...
Dolārs
D
Latvietis no Droghedas... No comments!
riņķī apkārt
r
...18. novembris man neko neizsaka. Protams, zinu, ka tā ir Latvijas deklarēšanas diena.” +++ tādā gadījumā arī Latvijai ar šo drosmīgo puisi nav nekāda sakara. Pasaulē ir daudz drosmīgu cilvēku un, protams, viņi visi bauda cieņu Nav nozīmes, kur latvietis dzīvo, tikmēr - kamēr viņš apzinās, ko Latvijai nozīmē 18. novembris un kamēr viņš atceras, ka ir Latvijas pilsonis, un pilda savu pilsoņa pienākumu, piedaloties vēlēšanās. Ja tā visa vairs nav, nav arī latvieša. Protams, tādēļ jau viņš nav gājis bojā:) Tā ir katra briva izvēle - būt vai nebūt latvietim
azx
a
Es domāju, ka slīkstošajam vīrietim bija pilnīgi vienalga, vai glābējs čurājis gultā vai nē.
who cares
w
:) Cilvis, iespejams, neredz lietas kopumā. Nu un tad?
who cares
w
"pazīstu šito varoni!!! čurā gultā, kad sadzeras.. " == Dziļi vienalga. Manis pēc kaut skapī. Džeks ir izdarījis tik labu darbu, ka to var aizkrāsot tikai ar apzinātu slepkavību.
Billabongs Džaps
B
forši, ka ir šādi cilvēki. apsveicam!
Made
M
Pašlaik Agris Īrijā ir bezdarbnieka statusā un, kā pats saka, atpūšas un gaida darba piedāvājumus. Uz Latviju gan viņš netaisās pārcelties un skarbi noteic: „Par Latviju runājot, jāteic, ka tur nav iespējams dzīvot. 18. novembris man neko neizsaka. Protams, zinu, ka tā ir Latvijas deklarēšanas diena.”
Made
M
aaaaa 18.11.2009 15:43 pazīstu šito varoni!!! čurā gultā, kad sadzeras.. pats pirms tam cik reizes lecis slīcināties.., laikam pēc ieraduma ielēca. Uzvalku ar aizņēmās. visvairāk nokaitināja, kad aizbraucu ciemos pie māsas un nebija kur gulēt, jo redz rižiks, kuršs īrēja to istabu, piemīzis gultu.. par nemaksāšanu palūdza tās telpas atstāt. aaaaa 18.11.2009 15:47 piemirsu pateikt, sēdējis ar cik zinu. kā teikt, no ķurķa un *iem laikam par cilvēku sāk kļūt.. ne man sodīt, vienkārši sakrājies bija. speciāli toreiz uz īriju braucu lai izmestu to mēslu no māsas dzīvokļa, jo ar solījumiem bija sabarojis māsas vīru, bet nemaksāja ilgstoši par dzīvošanu. aaaaa 18.11.2009 16:05 lai gan cēla rīcība, par ko protams priecājos, bet man kauns par tādiem latviešiem īrijā. dzīvoja toreiz, iespējams arī dzīvo tagad kā bomzis. savāca viņu toreiz no ielas, pabaroja un iemitināja vienā brīvā istabiņā. gadu gan neesmu bijis īrijā, bet pēc bildes var spriest, ka nekas dižs nav mainījies. aaaaa 18.11.2009 16:10 un kāpēc rižiks aizmuka uz īriju? liekas, ka bija par alimentiem, bet to lai citi pastāsta, kuri viņu pazīst.. man vairs negribas tērēt naudu dēļ varoņiem..
jumors
j
Vai viņš tagad ir Latvijas lepnums, jeb tomēr neskaitās?
K
K
Apsveicam !
Tante
T
Apsveicam! Lai gods un slava tautietim par latvieša vārda iznešanu pasaulē.
Vairis
V
Patīkami par labu ziņu, prieks par puisi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Īrijas latvietis saņems balvu par drošsirdību, glābjot dzīvību

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas