Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvija 2010. gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bize
B
Prātvēder, vectētiņ, jāmeklē ārsta palīdzība. Jūsu tekstos labi saskatāma diagnoze.
Venta
V
Paldies Sanitai Uplejai par labu rakstu! Būdama žurnāliste (taču neatkarīga!), Jūs neķengājaties par Latvijas valsti un sabiedrību, kā to dara lielākā daļa Jūsu kolēģu Latvijā. Jūs rādāt piemērus, kur cilvēki atklājas nevis kā vienvienīgi blēži, zagļi, slaisti un tml., bet kā izglītotas, izpalīdzīgas, strādīgas un dvēseliski bagātas būtnes.
prahtweeders
p
Bērniņ,vai tu saprati,ka nupat pārkāpi e-sarunas noteikumu nemēģināt mērīties ar izdomātiem čibrikiem. Gribi,pateikšu,kas ar tevi noticis. Gads tev beidzies vairāk nekā sūdīgi,jo spriežot pēc iepriekšējā komenta,kā kārtīgam jaunajam latvietim pienākas,pēc dabas tu esi ubags nevis strādātājs. Pašlaik tu esi spiests joprojām sēdēt darbavietā,kur,kā tas pieņemts Rīgā,esi jaungada eksponāts ''gans obiknovennij'' un latviski runāt nevari.Taču tā vietā,lai pateiktu saviem saimniekiem,ko tu par viņiem domā,tu turpini apkalpot tos ar muti un mēģini uzspļaut saviem tautiešiem to kas mutē sakrājies.No šejienes arī freidiskās asociācijas tavā komentā. Izlaid gaisu no iedomātajiem muskuļiem,gorilla miglā,un pamēģini vismaz piedzerties,ja neko citu neproti.
!
!
Ar muti Rīgā, ar darbiem mārkā. Tas par tevi, vectētiņ.
prahtweeders
p
Bērniņ,tev priekš eksperimentiem vēl niks nav izaudzis.
!
!
Kā tev vārdiņš? Gribu paeksperimentēt.
Ieklausies!.
I
Uzticies Dievam ,un tava dzīve mainīsies.Man ir Dievs Tēvs,un es visos savos dzīves jautājumos griežos pie Viņa caur Jēzu Kristu.Dievs sūta atbildes,un mainās apstākļi,un viss sakārtojas,un es varu vēl palīdzēt citiem.
Miziņa
M
Domāju pavisam citādi, jo gribu dzīvot tādā valstī, kur ir iespēja strādāt, kur bērni var gūt labu izglītību visos līmeņos, kur slimos ārstē, kur nevajag bezgalīgos šovus, lai savāktu naudu bezcerīgi slimiem, kuriem valsts nepalīdz, un kur šovos savāktā nauda nonāk pie vajadzīgajiem cilvēkiem, nevis vācēju kabatās, u.t.t. Daudz ceļojot konstatēju, ka tikai tiem, kas visu dzīvi nodzīvo te, liekas, ka šeit var dzīvot. Lai kādā valstī nebūtu, tad šīs runas, ka valstij nekas nav jādara mūsu labā, ir smieklīgas, jo kas tad ir valsts vienīgais uzdevums, ja ne radīt normālus dzīves apstākļus saviem iedzīvotājiem? Vēlos izmantot savas zināšanas, labo izglītību, lielo pieredzi, vēlos to darīt citu labā, tomēr daudziem tieši tas ir liegts, atstājot cilvēkus bezizejā, badā, bez iespējām turpināt kaut cik cilvēcisku dzīvi...Tas ir jābeidz šajā valstī, pie tam - tūlīt!
Ieklausies!.
I
Cilvēkiem trūkst paša pamata,sevis apzināšanās.Liela daļa cilvēku nezin,kas viņš kā cilvēks ir,no kurienes viņš nāk,un uz kurieni ved cilvēka ceļš. Daudzi cilvēki neapzinās savu esību Dieva mūžīgajā plānā,viņi nezin ,ka cilvēka sākums jau bija pirms cilvēka miesīgās piedzimšanas,un arī miesīgā nāve, nav cilvēka beigas,bet gan jauns sākums.Mēs esam mūžīgas būtnes,tāpat kā mūsu Radītājs Dievs,kurš mūs ir radījis pēc Sava tēla un līdzības.Sī tagadējā zemes dzīve, kuru mēs dzīvojam mūsu laicīgajā miesā,kura ir ielikta telpā un laikā,ir tikai niecīgs nogrieznis un pārejas posms Dieva mūžībā un bezgalībā.Jūs jautāsiet,kāpēc šai pasaulē ir tik daudz ļaunuma,kāpēc ir ļauni cilvēki?Atbildi meklējiet Dieva patiesības grāmatā Svētajos Rakstos Bībelē.Pateikšu īsi,ka varu, ko Dievs bija devis pirmajiem cilvēkiem vadīt ,pārvaldīt Edenes dārzu,un rūpēties par visu dzīvo radību virs zemes kopā ar Dievu,jo Dievs ir visuma valdnieks un virsvadītājs. Cilvēks šo virsvadību atdeva velnam. Velna,kas ir kritušais eņģelis un radība, pievilti ,cilvēki sāka nepaklausīt Dievam ,un krita grēkā, un tika atdalīti no Dieva.No šī laika pasaule grimst grēkā.Sis velna valdīšanas laiks pār šo tagadējo pasaules iekārtu,ko velns pats ir radījis, izbeigsies brīdī,kad beigsies līgums, ko Dievs slēdza ar Adamu,un valdīšanu pārņems Kungs Jēzus Kristus,kurš ir kungu Kungs un ķēniņu Kēniņš ,un ir paaugstināts pie Dieva Tēva labās rokas debesīs,un gaida Dieva nolikto laiku,lai atgrieztos kā Dieva Cilvēks, un valdītu pār šo Dieva radīto zemi. Ir pienācis laiks atgriezties no grēkiem,lai caur Glābēju Jēzu Kristu,mēs atgrieztos pie sava Radītāja Dieva,un ieaicinātu Viņu savās sirdīs,un nodotu atpakaļ savu dzīvi Dieva pārvaldīšanā.Dieva mīlestība nekad nebeigsies ,un viņā mums ir drošība un pasargāšana.Mēs, kā cilvēki ,kas esam gars, un mums ir dvēsele un mājojam miesā,esam radīti mīlestībai, un Dievs ir mīlestība.Mēs neesam šķirti no garīgās pasaules un mūžības.Jautājums ,kur mēs pavadīsim mūžību ,paliek mūsu galvenais dzīves jautājums,uz kuru mums katram ir laiks atbildēt sev jau tagad,kamēr nav par vēlu?
Zelma Birzniece
Z
Vai tavs mūžs kam lieti der, To vis neteic ilgie gadi! Viens tas brītiņš dārgi sver, Ko ar labiem darbiem vadi (Juris Neikens)
jumors
j
Tie, kurus te piemin, ir tā vērti, lai viņiem būtu sava valsts. Tas pirmkārt. Un dārgais ok,kā ar Taviem "gadījumiem"?
prahtweeders
p
Savā pietiekami ilgajā mūžā neesmu sastapis letiņu kas neuzņemtu manu palīdzību kā: 1)Obligātas un pašsaprotamas nodevas no manas puses 2)Muļķibu,ko jāizmanto,vai 3)Personisku apvainojumu Tādi nu latvieši ir. Tāpēc nebrīnieties,ka jau labu laiku nekādi un ne ar ko nepalīdzu nevienam,kas nav mans rads vai tuvs draugs.
YL
Y
Ko jūs te runjiet vecas muļķības. Būtu ņēmuši zaroti su..... koku un noslānījušii tos oligarhus, kuri piešmauca cilvekus un izlaupija bagātības un paldies Dievam, ka zviedru vai vēl kāda cita nauda palīdzēju turēties virs ūdeņa. Kampa citu bagātības aizrīdamies. Latviešiem aplaudējot un arī manoties kaut ko pakampt. Visbeidzot tie, par kuriem raksta Sanita , nebija kampēji un lielākie kretīni.
Memory
M
Saprātīgāk būtu pieminēt pašu zviedru rakstīto par viņu finanšu sistēmas glābēju:'' Ilmārs Rimšēvics panāca savu.Krīzes sitiens netrāpīja ne zviedru bankām, ne zviedru nodokļu maksātājiem.(..) Tā vietā vislielāko belzienu saņēma trūcīgie, valdībai smagi griežot valsts budžeta izdevumus.'' (B.Foršberga.'Dārgā opera'.IR)
Bomzis Vamzis
B
Nu jā, tā jau ir. Būtu jau diezgan pastulbi minēt PLL politiķu izglābtos neskaitāmos zviedru pensionārus no zviedru pensiju sistēmu kraha ieguldot Latvijas kredītos šo nabaga grūtdieņu un trūcīgo zviedru cilvēku naudu ar Latvijā šeftējošo zviedru banciņu starpniecību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas