Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Latvija pēc mirstības no H1N1 otrajā vietā pasaulē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
up
u
Kapēc valstī, kas pēc mirstības no H1N1 ir otrajā vietā pasaulē, cilvēki tiek biedēti? Kāpēc neļauj vienkārši apmirt?
Dio
D
Cik var biedēt mūsu masu mediji?
K
K
Sakasítá galva uzskata, ka neesot pamata satraukumam.
Zigis
Z
HAHA kā var obligāti potēt valstī kas pat nespēj iepirkt potes?
ko lai dara
k
Un tev bail, ka valstī ar visnegatīvāko demogrāfiju pasaulē (!) kāds lieks slimnieks neizdzīvo? Vispār jau Latvija ar saviem cipariem nebeidz pārsteigt. Ta kā tāda nolādēta vieta, vienmēr viss vissliktākais. Vai arī tauta vienkārši stulba ar savu nepotēšanos, jo pirms vakcīnu ieviešanas visās valstīs bija liela mirstība. Un stulbai tautai, kā redzams, mazas izredzes evolūcijas ķēdē. Skaits traģiski turpina samazināties.
fab
f
Nākamais raksts būs par obligāto potēšanos pret cūku gripu.
Taq
T
Vel arvien nav rakstits par laboratorijas metodem. Leto meode(lidziga asins grupu noteiksana) nevar atskirt H1N1 no sezonala gripu virus. Jalieto RT-PCR defiitivai diagnozei, VM izvairas nos sis diskusijas jo ir loti erti visu sabast H1H1 maisaa.
vai ticēt
v
Pirms kāda laika bija cita informācija vismaz par pirmajiem 5 mirušajiem. bija Hroniskas kaites, vāja imunitāte utt. , bet te pēkšņi visi sociāli aktīvi cilvēki, nav griezušies pie ārsta un miruši.
Beibe
B
Mieru tikai mieru, vakcīnu pārdevēji turpina celt paniku!!!
ilva
i
Un atkal un atkal gribam teikt, ka vīruss,kas pilnībā saārda cilvēku plaušas,pie tam ļoti ātri un tas nav glābjams, ka tas tikai tāds joks un kāda izdoma. Tad nu mēs esam 1. vietā nomirušo skaitā,bet domāju gan, ka skaitlis ir stipri vien lielāks.Bet mēs tik runājam- nebaidi mani,un nedomājam piesargāties, vismaz nopietni domāt par to. Mums tikai nauda prātā, bet sargāties jau var arī citādi- nav dzirdēts, ka nopietni kāds ko māca vai dara. Dzirdēt, kā tam būtu jābūt ,var tikai tad, kad kāds atbrauc no ārzemēm.
Ieva
I
Un analīzes par savu naudu arī uztaisīja, lai zinātu, ka tā bija gripa....Nē, protams, ka valsts bija stulba, sapērkoties tādus vakcīnu daudzumus, jo pasaulē rekomendē obligāti vakcinēt cilvēkus ar hroniskām sirds un asinsvadu sistēmas un elpošanas orgānu slimībām, vēl varbūt nieru slimniekus....Taču tad ierēdņiem būtu jāpakustina savas resnās pakaļas un jāsaskatia, cik mums tādu ir, varbūt jāuzprasa viņiem, vai vispār grib vakcinēties....
heh
h
1. cik var ticēt, ka tiešām šis vīruss bija pie vainas. 2. cik mirst no parastās gripas un citām slimībām? attiecīgi cik maksā vakcīnas uz vienu slimo/mirušo? 3. Pat pasaule jau atzina, ka tas bja bizness nevis reāls vīruss. +daudzas eiropas valstis nevakcionējās!! turklāt vadošie tjipa vakcianējās ar pavisam citām vakcīnām -ja vispaŗ to darīja. 4. tad ko mums ar šo rakstu grib pateikt? ka rozentālei vajag pāris miljonus apšaubāmiem konkursiem vakcīnām? 5. nesen bija informācija, ka nabaga latvija pērk tik daudz visādas vakcīnas uz 1 cilvēku, cik bagātās eiroas valstis neatļaujas???!!!!!!!!!!!!!!!! 6. kad būs atbildīgie? 7. ..... (saraksts par rupju melošanu un izzagšanu kā parasti ir bezgalīgs;/
gvido
g
es zinu cilveekus, kas peec siis vakciinas sanemsanas - teica labaak nebuutu to dariijusi, jo izslimoja "vieglaa" formaa. Veselu nedeelu "ciiniijusies" ar so vakciinu.... :-). Ne visi, kas ar so slimiibu ir saslimusi ir nomirusi, bet daudzi ir mociijusies ar siim vakciinas sekaam. Patreiz seit par so vakciinu vairs nerunaa... . Daudzi to izdariija, bet daudzi ne... . Bija vietaam arii slimniicas pilnas un skolas sleegtas (peec man paziistama aarsta izteikumiem... par konkreetu rajonu un slimniicu). Bet laikam mirstiiba bija tomeer mazaaka nekaa Latvijaa... . :-). Veelaak no vairaakiem aarstiem pat dzirdeeju, ka nebija tomeer liela jeega sai vakciinai. Laikam jau saakumaa tas likaas iespaidiigaak kaa vispaar notikaas... . Un Valsts ir arii palikusi "seezot" uz so vakciinu kalniem. :-) Bet te par to vairs nerunaa, kameer redzu, ka Latvijaa to veel meegina "iebiidiit" ... :-). Kaadi cilveeki staav aiz siis idejas ?
Ieva
I
Nu jā, un pie mums sāk ar to, ka uzgāž vainu neapzinīgajiem slimniekiem. Protams, varēja izsaukt ārstu ātrāk, īpaši, ja bija nauda, tikai aizmirsts tiek tas, ka daudzi no viņiem slimoja ar hroniskām slimībām, kas visticamāk nebija kompensētas, jo citādāk būtu bijis pagrūti nedēļām ilgi nodarboties ar pašārstēšanos- pēc kompensējamo zāļu receptēm jāiet, norīkojumiem jāiet....
daunitis
d
Nu nespeej rimties zaalju firmu algotie skribenti! Satikt taadu un sadot pa muti... Vienkaarshi taapeec, ka melo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas