Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Latvija plāno mērenu ekonomisko izaugsmi un spēju ievērot Māstrihtas kritērijus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekā personiska...
n
..āksts..ākstu barā!!!
karavana
k
Ja Latvija grib, lai ta sanem investicijas un jaunas darba vietas tad ir jasaamzina nesamerigi augstie nodokli, jo neviens neinvistes tada valsti ka Latvija,kura ir tik augsti nodokli, tas tacu siem kretiniem politkaniem ir jasaprot.
Roll
R
Vilks ir prasts muļķis, kurš dzen tautu izmisumā un liek tai atstāt dzimteni.
viesis
v
Pārtulkojot to visu cilvēcīgā valodā- cienījamais finanšu ministra kungs mums visiem paziņoja, kā mēs nabadzīgi esam, tādi paliksim, un nekādi uzlabojumi pārredzamajā laikā nav gaidāmi........ (protams, tas neattiecas uz ministriem, deputātiem un līdzīgiem citiem ļaužiem... :) )
Troll
T
Vilks - māstrihtas vergs?
Sekosim Briseles un Amsterdama
S
Kāpēc tikai Māstrihtas kritērijus,bet ne Amsterdamas un Briseles ienākuma nodokli pēc maksātspējas un 6% PVN likmi bāzes pārtikas produktiem?
Niks
N
Par ko šeit maksāt nodokļus? Varbūt uzreiz pasakām - mūsu valsts nav dzīvotspējīga, jo nevarēs vairs nodrošināt valsts funkcijas tādā apjomā, kā tas paredzēts vienai normālai Eiropas valstij: būs tikai maksas medicīna, sociālā aizsardzība - minimuma minimums (kāda tur vēl demogrāfija), utt. Negribu maksāt nodokļus tikai par to, lai šeit 2014.gadā būtu EUR.
Liene
L
PS ---un ko jus esat veikushi--- samazinot bezdarba limeni valsti, ministra kungs?
Liene
L
Mēs Latvijā esam paveikuši smagu darbu, lai pārvarētu finanšu un ekonomisko krīzi un atgrieztos uz izaugsmes un attīstības ceļa. --- Ja, tiesam? Ludzu no shita monemta, ministra kungs, PASTASTIET SMALKAAK ka jus esat "smagi stradajusi" un ko precizi un konkreti 'izdarijusi'? Nogrizushi budzetu visas soc jomas? Aplikushi nabagos un videjo slani ar papildus nodokliem? Izputinajusi razhoshanu. Un ko vel jus paveicat? nesamazinajat politikju un politiska valdosa aparaata izdevumus?
He he....
H
Nu apburoši.... hi hi.... tautas apkāsējiem prēmijas.... he he.... _________________________ a/s Latvenergo meitasuzņēmuma a/s Latvijas elektriskie tīkli darbinieki varēs saņemt prēmijas, naudas balvas un pabalstus, teikts šodien valdības akceptētajos grozījumos Noteikumos par kapitālsabiedrību sarakstu.
Arturs M
A
Jēgas no ekonomikas viedokļa nav nekādas. Tas ir nabago tautu iedzīšana verdzībā un nacionālo bagātību izlaupīšana , kas tuvākā laikā vēl sekos. Sekojiet Ekonomikas ministrijas darbībām, tad sapratīsiet mani.
...
.
Labs raksts iekš Bloomberg par visu šo aizņemšanās padarīšanu - Greece Haircut for Bondholders Already Overdue Daži izvilkumi no raksta: "...the damage being inflicted on the Greek economy right now is catastrophic. Unemployment is set to rise above 15 percent this year. The central bank estimates the economy will shrink by another 3 percent in 2011" - kāda ir nākamā pakāpe aiz catastrophic, ņemot vērā Latvijas rādītājus? "The government is still reducing spending -- another 22 billion euros ($32 billion) of cuts were announced this month -- which will only depress the economy further. There is very little sign yet that exports can make up for the fall in domestic demand. You can’t just cut your way out of this crisis. At some point, the Greek economy needs to start growing again. So far, no one has explained how that is going to happen. " - kā tas iet kopā ar Vilka interviju de Facto, ka nu visi tagad ņems paraugu no Latvijas? "There is no point in drawing out the agony any longer --and certainly not until the second birthday of the bailout package. It should be done by the end of May, and then everyone can move on. " - interesanti kā ar Latvijas agoniju nabadzības, bezdarba un emigrācijas izskatā?
He he....
H
Ministru kabinets otrdien apstiprināja Latvijas Konverģences programmu 2011.-2014. gadam, paredzot Latvijai tuvākajos gados mērenu ekonomikas izaugsmi, stingru un ilgtspējīgu fiskālo politiku un strukturālās reformas, kam loģiski būtu jānoved valsts pie atbilstības Māstrihtas kritērijiem un eiro ieviešanas 2014. gadā. _________________________ Šakālvilkam šo savārstījumu lasot sirsniņa tik lec un lec, jo ārzemju onkām takš labi būs un šakālvilciņam kāds latiņš kontiņā ieripos....he he.... Bet tautiņai, bet tautiņai- tai labāki debesīs būs.... Āmen (Fui- Lai dzīvo Vienotības jenotu komūņizms- biezajiem piķi, bet nabagiem striķi! hi hi.... )
Terorists
T
Nu saki vēl viens cilvēks kas tik šinī valstī nenotiek!!!!!SAEIMAS budžeta boss saka kad viss ir štokos un budžets pildās ar joni.Bet pakļautais sētnieks Vilks kam būtu jāziņo par visu saviem maizes devējiem-DEPUTĀŠIEM gvelž kad nemaz tik labi nav un viss būs piesardzīgi un ar deficītu. Nu kam tad lai tic šinī VIENOTĪBAS ampelmaņu korī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas