Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Latvijā šogad vairāk pašnāvību, vēl lielāku pieaugumu prognozē gada beigās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaajaa
J
tu tik aizmirsi burtu s beigaa » nv 20.09.2009 14:07 blaablaablaa ps. ja gulbjiem viens partners nomirst, tad otrs no debesiim metas pret zemi, Nu ja burta aizmirseejs liimestiibas deelj arii shausies vai kaarsies nost, nevienam iebildumu nebuus - viena muljkja mazaak. Un susurs toch lai iet ar steigu pashsadedzinaaties.
Tatjana
T
Bezmaksas psiholoģiskā palīdzība krīzes centrā "Skalbes" 67222922
Tatjana
T
Iesaku www.skalbes.lv - bezmaksas psihologu palīdzība!
nv
n
es nevienu neatrunāju. manis pēc - jo mazāk idiotu, jo svaigāks gaiss.
...
.
tu zini, es pagājušajā nedēļā pēc darba ar kājām pastaigājoties aizgāju līdz tuvākajai biblitoēkai (apm 5 km attālums) un pilnīgi BEZ MAKSAS paņēmu 5 jaunas grāmatas lasīšanai uz mājas.. brīnumi vai ne! izrādā, ka ikvienā latvijas pagastā, nerunājot par pilsētām, ir bibliotēkas, kur bez maksas var ņemt līdz 5 grāmatām... tāpēc nevajag te prst par naudas trūkumu.
...
.
nv 20.09.2009 14:00 . neviens nenes krustu smagāku par to, ko var panest. tāpēc pašnāvība ir vieglākais ceļš un risinājums visām problēmām. tā dara egoisti un vārguļi. un dabas likumā neviens zvērs sev galu nedara, ja kas. tas nav dabas likums - pašam sev atņemt dzīvību. ============ rēcīgi.. i ribku sjesķ, i n@kuj sesķ... diemžēl atrunājot cilvēkus no pašnāvībām, piesaucot "dabas likumus", tu pierunā nākamos slepkavas, laupītājus, zagļus.. jo patiešām, neviens zvērs sev dzīvību nelaupīs... viņam ir iekodēts gadījumā kad esi iedzīts stūrī un izeju neredzi, CITAM ZVĒRAM rīkli pārgrauzt... labi, ļoti labi, ka cilvēks ir izgājis tādu attīstības ceļu, ka daļa izlemj pakārties, jo ja tie 289 būtu pieņēmuši lēmumu paņemt pagali un iet pie kaimiņa... tad līķu ūn ciešanu būtu vēl vairāk.
.
.
zini, ir cilvēki, kuri nevar nopirkt avīzes un samaksāt rēķinus, un viņiem nav arī internets. par grāmatu pirkšanu vispār nerunāsu. tā kā tavs salīdzinājums nav īsti vietā. tas tā kā austrijā - nesen bija aptauja, ko cilvēki domā, kas esot nabadzīgs cilvēks. zini, kādas bija atbildes??? nabags esot tas, kuram neesot mašinas, mobīlā telefona un trauku mašīnas. te pat piebilst nav ko. varbūt tikai krievu teicienu - žirom besjatsa.
...
.
viens no labākajiem sociālās drošības spilveniem pēdējā laikā - bezdarbnieku pabalsta termiņa samazināšana no 9 mēnešiem uz 4 mēnešiem personām, kuru darba stāžs ir mazāks par 10 gadiem! vivat "LABKLĀJĪBAS" ministrija!
Aita
A
Es gan domaaju ka internets shodien ir ikdienas vajadziiba,leetaak iznaak maksaat par interneta piesleegumu nekaa aboneet aviizes,pirkt graamatas,nokaartot reekjinus,lai nevajadzeetu pastam maksaat par pakalpojumu,taa ka nevajag ka internets pienaakas tikai biezajiem...
homo soveticus
h
Visās valstīs cilvēki zaudē darbu. Dzīve nav vieni prieki, ir grūti brīzi. Cilvēkus ir jāmāca censties pārvarēt apstākļus. ja zaudē darbu jāmeklē jauns nevis jāieziepē virve. Homo soveticus pēc būtības ir vājš, un nesagatavojies individuāli cīnīties ar dzīvi. Padomju Savienībā nebija bezdarbs, vienalga cik sliktā stāvoklī bija Savienības ekonomija. Man vislielāko pesimismu izraisi līdzpilsoņi, tādi kā Tu, kas nespēj pārvarēt šo padomju pasivitāti. Valdība nevar visu priekš Tevis izdarīt, ir lietas, kuras arī pašam jārisina.
duraks
d
kā vispār var,vai uzdrīkstas prognozēt tādas lietas?Bet varbūt cilvēks pieņem sev pozitīvu lēmumu un dodas plašajā pasaulē savu laimi meklēt,kamdēļ to visļaunāko vajag prognozēt,tikai ļauni cilvēki to var atļauties.
21. gs
2
tiešam, kāds gan ir šā Dienas raksta mērķis? Pašausmināties? Pamudināt kādu svārstīgo ? Papildināt psihoteirapeitu finansējumu?
Antons
A
Jāpiekrīt, ka šo krīzi visvairāk jūt Latvijas vidusšķira, kas zaudē savus līzingā paņemtos baisos auto, viens otrs arī savu uzņēmumu vai ieķīlātos īpašumus. Tāpēc arī internets pilns ar tādiem brēcieniem - neba jau nabagi raksta. Ja kompim un i-neta pieslēgumam vēl nauda ir, tas nozīmē, ka gals ne tuvu vēl nav klāt.
Jack Daniel`s
J
Palasot komentārus sāk šķist, ka nez kāda katastrofa ir notikusi - gandrīz vai atomkaru esam pārdzīvojuši/vai dzīvojam tā laikā. ;-) Iesaku labāk padomāt kā dzīvoja mūsu vecāki, kuri bija dzimuši pēc WWII beigām, vai mūsu vecvecāki. Domāju, ka viņi par tādiem Poršiem un Stockmann veikaliem pat sapņot nevarēja, bet galvenais - tā nebija viņu dzīves jēga (un nemaz nevarēja būt). Taču runājot par mūsdienām derētu atcerēties, ka jaunākie rezultāti liecina, ka apmēram 1 miljards cilvēku dzīvo galējā nabadzībā un ēd nepietiekami vai badojas vispār. Tāpēc komentāri par to, ka Latvijā tagad kādam biznesmenim pēkšņi nav ko ēst un viņš izdara pašnāvību ir ļoti ciniski. Jā, ir grūti. Dažiem varbūt pat grūtāk nekā 90. gados. Laikam vienkārši daudzi nevar iztēloties tos apstākļus kādā dzīvo cilvēki citos planētas nostūros (šeit talkā var nākt internets). Mums Latvijā vismaz nav karš un ir dzeramais ūdens. Pasaulē cilvēkiem nav pat tā.
nu
n
kaadas bezdarbnieku programmas? man puikam pec likuma bija jaamaksaa bezdarbnieka pabalsts jau augustaa, bet valsts nemaksaa?! Bet pec likuma ne tikai uz pashnaavibu , bet saakumaa ari zagt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas